Şampiyonluk kutlamaları taraftar kavgalarına dönüştü: 4 ilde olay çıktı

Şampiyonluk kutlamaları taraftar kavgalarına dönüştü: 4 ilde olay çıktı

Şampiyonluk kutlamaları taraftar kavgalarına... Tuzcuoğlu Memişağa Belediye Parkı’nda toplanan yaklaşık 100 kişilik Çaykur Rizespor taraftarı, Galatasaray’ın şampiyonluğunu oluşturdukları araç konvoyu ile kornalar eşliğinde tur atarak kutlayan sarı kırmızılı taraftarları...

Tuzcuoğlu Memişağa Belediye Parkı’nda toplanan yaklaşık 100 kişilik Çaykur Rizespor taraftarı, Galatasaray’ın şampiyonluğunu oluşturdukları araç konvoyu ile kornalar eşliğinde tur atarak kutlayan sarı kırmızılı taraftarları durdurmak için caddeyi trafiğe kapattı. 

YER RİZE: 'İSTANBUL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞU RİZE'DE KUTLANAMAZ'

Rizespor'lu taraftarlar, ''İstanbul takımlarının şampiyonluğu Rize’de kutlanamaz’ ifadeleri ile araç konvoylarının geçişine izin vermedi. Polis ekipleri dağılmaları yönünde uyardığı gruba cop ve biber gazı ile müdahale etmek zorunda kaldı.

Taraftarlar polisin müdahalesi ile ara sokaklara dağıldı. Olaylar yüzünden sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlaması yapamadı.

taraftar-kavgasi1.jpg

YER KONYA: 2 TAKIM TARAFTARI KAVGA ETTİ, BIÇAK ÇEKTİ, BAYRAK YAKTI

Konya’da Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar ellerinde bayraklar ve meşalelerle caddelerde kutlama yaptı. Bu sırada bazı Atiker Konyaspor taraftarları ile sarı kırmızılı taraftarlar arasında kavga yaşandı. Polis biber gazı ve coplarla taraftarları ayırdı.

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu olmasının ardından Konya’daki Galatasaraylı taraftarlar ellerinde bayraklar ve meşalelerle caddeleri doldurdu. Araç konvoylarıyla kutlama yapan Galatasaraylı taraftarlar şehir turu attı. Zafer Meydanı’nda kutlama yapan Galatasaraylı taraftarlar ile Atiker Konyasporlu taraftarlar karşılaşınca aralarında kavga çıktı. Atiker Konyasporlu taraftarlara bıçak çeken bir Galatasaraylı polis tarafından gözaltına alındı. Çıkan kavgaya polis biber gazı ve coplarla müdahale etti. Bazı Atiker Konyasporlu taraftarlar da Galatasaray bayrağı yaktı.

taraftar-kavgasi2.jpg

YER DİYARBAKIR: ARAÇLARA SALDIRDILAR, TARAFTARIN BOYNUNDAKİ ATKIYI YAKTILAR

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmasının ardından Diyarbakır'da sokağa dökülen taraflarlar uzun süre kutlama yaptı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Diyarbakır'ın en işlek yeri olan Yenişehir ilçesindeki Ekinciler Caddesi'ne çıkan taraftarlar, uzun araç konvoyları oluşturarak kutlama yaptı. Galatarasay taraftarlarının kutlama yapması sırasında, bir grup yoldan geçen araçlara saldırdı. Bir taraftarın boynundaki Galatasaray atkısını ateşe veren grup, uzun süre kutlama gösterilerini engellemeye çalıştı.

Kutlama için konvoy yapan taraftarların araçlarına saldırıp zarar veren grup, çevreye rastgele havai fişek attı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve TOMA sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı uyarı anonslarının ardından, ara sokaklara dağılan saldırgan grup, bu kez kendi aralarında kavga etti. Bunun üzerine polis ekipleri ara sokaklara girerek, kavga eden gruplara müdahale etti. Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde de maçın bitiminin ardından Galatasaraylı taraftarlar sokağa döküldü. İlçe merkezinde toplanan kalabalık bir grup, meşaleler yakarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı.

taraftar-kavgasi1.jpg5.jpg

YER ELAZIĞ: YİNE TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Elazığ'da da maçın bitmesinin ardından Galatasaray taraftarları sokağa dökülerek kutlama yaptı. Gazi Caddesi'nde toplanan çok sayıda taraftarın kutlaması sırasında iki grup arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Vatandaşlar, tekme ve yumruklarla kavga eden grupları sakinleştirmeye çalışırken, ihbar üzerine bölgeye motorlu polisler geldi. Kutlamaların yapıldığı Gazi Caddesin'ne gelen motorsikletli polis timleri, kavga eden gruba müdahale ederek dağıttı.

taraftar-kavgasi2.jpg4.jpg

"Şampiyonluk kutlamaları taraftar kavgalarına dönüştü: 4 ilde olay çıktı" haberi, 20 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 20 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Şampiyonluk kutlamaları taraftar kavgalarına dönüştü: 4 ilde olay çıktı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şampiyonluk kutlamaları taraftar kavgalarına dönüştü: 4 ilde olay çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:35 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun son halini paylaştı: Hastane künyesi dikkat çekti
  2. 08:26 Gökhan Zan: Boyun eğmeyeceğim çekilmiyorum
  3. 08:22 MHP’de 43 ismin üstü çizildi
  4. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  5. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  6. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
  7. 08:07 Trabzon’da oynanan maç sonrasında çıkan çatışmacı ortam üzerinde düşünürken aklıma gelenler
  8. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu kar yağışı uyarısı
  9. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  10. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  11. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  12. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  13. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  14. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  15. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  16. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  17. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  18. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  19. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  20. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
Spor Haberleri