Sinan Oğan: Kınalı kuzum El Bab'a gidecek, bu herifler sahilde nargile fokurtacak

Sinan Oğan: Kınalı kuzum El Bab'a gidecek, bu herifler sahilde nargile fokurtacak

Sinan Oğan: Kınalı kuzum El Bab'a gidecek, b... MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan, Bursa'da 'Hayırlı Anadolu Yürüyüşü' programı kapsamında kendisini destekleyenlerle bir araya geldi.Sinan Oğan, ilgi gören programda yaptığı konuşmada 16 Nisan'da yapılacak referandum için "Vallahi,...

MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan, Bursa'da 'Hayırlı Anadolu Yürüyüşü' programı kapsamında kendisini destekleyenlerle bir araya geldi.

Sinan Oğan, ilgi gören programda yaptığı konuşmada 16 Nisan'da yapılacak referandum için "Vallahi, billahi, tillahi, inansam ki 'Evet'in bu ülkeye zerre kadar faydası olacak, bu ülkeyi canından çok seven bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Zerre kadar faydası olacağını bilsem 'Evet' derim. Ancak 'Evet'in bu ülkeye bir faydası olmayacak" dedi.

MİLLET 'YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA' DİYOR
Referandumdan 'Hayır' çıkacağını belirten Oğan, şöyle konuştu:

"Bu defa Türk milletinin sağduyusu galip gelecek. Türk milleti büyüktür. Öyle bir zamanda sağduyusunu gösterir ki herkesin feleği şaşar. Tam bugün o gündür. Çünkü bugün Türk milletinin geleceğinin oylanacağı gündür.Bugün sadece Anayasa'nın 18 maddesini değil, Türk milletinin bekasını oylayacağız. Türk milletine gelecekte yeniden demokrasiyi özümseyip, Türkiye'yi yeniden dünyaya hükmedecek noktaya getirme veya despotizmin kucağına itme fırsatıdır bu. Saltanat ile Cumhuriyet arasında tercih söz konusu olduğunda Mustafa Kemal Paşa'nn izinden nasıl gittilerse Türk milleti bugün de 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' diyor. Bugün de cumhuriyetine sahip çıkacak, Cumhuriyetinin değerlerine sahip çıkacak." 

SEN NİYE BAKANINI GÖNDERİYORSUN?
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da sınır dışı edilmesi nedeniyle bu ülkeyi lanetleyen Sinan Oğan, bir Türk bakanına bu yapılan muameleyi asla kesil olarak kabul etmediğini vurgularken, "Bu işlem bir Mozambik bakanına dahi yapılmazdı. Polis eşliğinde kapı dışarı ettiler bir Türk bakanını. Peki bunu bile bile 'Gelmeyin' diyen bir ülkeye bakanını sen neden gönderiyorsun? Bu neyin inadıdır? 1, 2 puan için Türkiye'nin imajını itibarını Hollandalı iki polisin ayağının altına niye veriyorsun? Türk bakanının gitmesinin yasak olduğunu bile bile oraya gönderdiler. Neticede bir maduriyet beklediler."  

'SURİYELİYE GİT ÜLKENİ KURTAR DİYECEĞİZ'
Türkiye'de 4 milyon Suriyeli bulunduğunu bu rakamın 2019'da 7,5 milyona çıkmasının beklendiğini belirten Oğan, "Önceliikle şunun altını çizeyim. Büyük Türk milleti yemez yedirir, içmez içirir. Bize sığınan herkese sonuna kadar kapımız açıktır. Kadın, çocuk, yaşlı, hasta, engelli bunların hepsinin başımızın üstünde yeri vardır" dedi. "Yalnız buraya gelirken gördük. Sokaklarda kadınlar çocuklar 'Açız' diye pankart açmış, dileniyorlar. Mültecinin yeri mülteci kamplarıdır. Öncelikle mülteci kamplarına dönecekler" diyen Oğan, "İkincisi, Anadolu'da bir laf var 'Taşı sıksa suyunu çıkarır.' Benim Anadolu'da yetişen delikanlım, kınalı kuzum, askerim gidecek El Bab'da şehit düşecek, Suriye'de terörle mücadele edecek, Taşı sıksa suyunu çıkaracak herifler gelecek sahillerde nargile fokurdatacak. Yok öyle birşey" diye konuştu.

Sinan Oğan, "Önce Allah'ın izni ile 'Hayır' çıkacak. Ondan sonra bu ülkeyi gerçekten seven, bu ülke için canını seve seve feda edecek insanlar olarak iktidar yolu açılacak ondan sonra. Allah izin verirse iktidara geldiğimizde kadın çoluk çocuk hepsinin başımızın üstünde yeri var ama eli silah tutacak olan bir milyon Suriyeliye 'Rap rap' git ülkeni teröristten kurtar diyeceğiz." dedi.

"Sinan Oğan: Kınalı kuzum El Bab'a gidecek, bu herifler sahilde nargile fokurtacak" haberi, 18 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 18 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sinan Oğan: Kınalı kuzum El Bab'a gidecek, bu herifler sahilde nargile fokurtacak haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sinan Oğan: Kınalı kuzum El Bab'a gidecek, bu herifler sahilde nargile fokurtacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  2. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  3. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  4. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  5. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  6. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  7. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  8. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  9. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  10. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  11. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  12. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  13. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  14. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  15. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  16. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
  17. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
  18. 17:03 Fitch Ratings, Türkiye'nin Kredi Notu Yükselmesinin Ardından Panel Düzenleyecek
  19. 16:59 Şubat Ayında Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısında %4,1 Artış Kaydedildi
  20. 16:55 Altın Piyasasında Günlük Yükseliş: Standart Altının Kilogram Fiyatı Arttı
Gündem Haberleri