Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu?

Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu?

Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat P... Bakan Soylu’nun babasının da olduğu masada bulunan Şeref Yazoğlu fotoğraf ve Sedat Peker için ne dediği ortaya çıktı.

Sedat Peker’in paylaştığı; Peker’e yönelik operasyonda gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Feridun Öncel ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun babası Hasan Soylu’nun birlikte olduğu fotoğraf gündemdeki yerini koruyor.

Fotoğrafın İçişleri Bakanlığı’nın raporuna göre suç örgütü lideri olarak geçen “Drej Ali” diye bilinen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ali Yasak’ın oğlunun düğününde çekildiğini ve Baba Soylu’nun masasında yine İçişleri’nin raporuna göre suç örgütü lideri olarak geçen Mehmet Fatih Bucak ile eski kumarhane mafyası Şeref Yazoğlu’nun olduğunu ortaya çıkmıştı.

Odatv’den Hazar Şahsuvar , baba Soylu ile beraber masada yer alan Yazoğlu’nun Peker ve o fotoğrafla ilgili açıklamalarını yayınladı. Bakan Soylu’yu uzun zamandır tanıdığını söyleyen Yazoğlu, Peker’in beşinci videosunun ardından şunları söyledi:

“Nereden başlayacağımı bilemiyorum; Süleyman Soylu’dan mı başlasam Cumhurbaşkanımızdan mı başlasam… Süleyman Soylu’dan başlayayım… Süleyman Soylu’yu tanırım uzun yıllardır. Sevişiriz fazla bir araya gelmesek de sevişiriz hemşehrimdir. Gençliğinden tanırım, babası Hasan Amcayı da iyi tanırım abimizdir.”

“O TAVİZİ VERMEZ”

Hasan Soylu’nun, Bakan Soylu, bakan olduktan sonra evinden çıkmadığını söyleyen Yazoğlu yazlıklarının birbirine yakın olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

Süleyman Soylu’dan kimse bir istekte bulunamaz kardeşim. Ben iyi tanırım, Şeref Yazoğlu’yum telefon hatlarım bellidir bakın kaç kere görüşmüşüz. Ailesini komple tanırım çoluğunu, çocuğunu… Ailesi de bu işlere giremez. İnsanın olduğu her yerde hata olur lakin ben Süleyman Soylu da hata olacağını inanmıyorum. O tavizi vermez. Fakat meyve veren ağaç taşlanır. Soylu’yu bilen biliyor puanı da ortada halkın ona teveccühü ortada allah onlara sağlık sıhhat versin, cumhurbaşkanımızın arkadaşlarının yolunu açık etsin.”

“KUMAR YAPARDIM”

Videoda eskiden gayrı meşru hayat ve kumarhaneler olduğunu söyleyen lakin artık tövbe ettiğini kaydeden Yazoğlu kendisinin de zamanında ‘kumar yaptığını’ ifade ederek şöyle devam etti:

“Benim durumlarım iyi… Eskiden 5 bin dolar, 10 bin dolar verdiğim delikanlılar vardı… O zaman gayrı meşru hayat vardı, kumarhaneler vardı, ben de kumar yapardım o parayı alanlar arkamızdan küfür ederdi. Şimdi 300 lira verdiğin, delikanlı ‘Allah razı olsun’ diyor. Helal olsun; az olsun. O alemin adamını doyuramazsın lakin garibana verdiğin zaman dua alırsın. Çakallar sürüyle yürür sahte kurtlar da vardır; çakaldır aslında… Çakal kurda benzer onları kurt sanmayın kurtlar yalnız gezer biz yalnız geziyoruz.”

FOTOĞRAF SONRASI

Sedat Peker’in paylaştığı fotoğrafın ardından tekrar kameranın önüne geçen Yazoğlu şöyle konuştu:

“Sosyal medyada dolaşan bir fotoğrafla ilgili açıklama yapmam gereken bir konu olduğunu düşündüm kendi kendime. Hasan Soylu beyefendi ile bir düğün fotoğrafı… Bu düğünde Hasan Soylu’nun masasına bir çok kişi gelip gitmiştir. Sanatçılar, iş adamları… Hasan Soylu beyefendi herkese nezaket içinde davranmıştır. bu fotoğrafın başka bir yerde bir ikincisini göremezsiniz.”

“ÖNCEL DOSTUMDUR”

“Hasan Soylu düğüne gitmese miydi… Bir fotoğrafa dostlukları bağlamayın insanlar birbirini tanır lakin dostluklar ayrıdır. Ayrıca Feridun Öncel benim dostumdur. 40 yıldır tanırım severim çok kıymetli bir dostumdur. Kendisini MHP’den bilirim Urfa il başkanlığından bilirim, benim için çok kıymetlidir. Fakat Hasan Soylu ile çok samimi can dostu olduğuna inanmıyorum. Benle can dosttur lakin Hasan Soylu ile asla can dostu olduğuna inanmıyorum. Kendisini sayarlar severler.”

DELİKANLI DOSTLAR

Hasan Soylu’nun Bakan Soylu’dan daha eski bir politikacı olduğunu kaydeden Yazoğlu “Hasan Soylu’nu dostları vardır, delikanlı dostları vardır, iş adamı dostları vardır. Bunlar illa menfaate dayanmaz. Oturursun muhabbet edebilirsin. Bunları fazla uzatmaya gerek yok. O masaya o gün birçok kişi gelip gitmiştir” dedi.

"Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu?" haberi, 28 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 28 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  2. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  3. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  4. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  5. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
  6. 14:35 Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkıyla İlk Kez!
  7. 14:35 Kocaeli Sahillerinde Ölü Yunuslar Endişe Yaratıyor: Veteriner Hekimler Alarmda
  8. 14:31 Sulu Köftelerde Mükemmel Dengenin Sırları
  9. 14:27 Beyşehir'in İlkbahar Misafirleri: Leylekler Geri Döndü!
  10. 14:23 Carlo Ancelotti'nin Radarındaki Genç Yetenek: Arda Güler
  11. 14:20 Fenerbahçe'ye La Liga Şoku! İspanyol Basını: "Hukuki Engel Var!"
  12. 14:18 Dünya Zenginleri Yeniden Sıralandı: İstanbul İlk Kez Listede!
  13. 14:14 Islam Memiş: Gram Altın ve Gümüşte Yatırım Fırsatları!
  14. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  15. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  16. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  17. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  18. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  19. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  20. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
Gündem Haberleri