Suudi Prens Bodrum'da mankenlerle yat keyfi yaptı

Suudi Prens Bodrum'da mankenlerle yat keyfi yaptı

Suudi Prens Bodrum'da mankenlerle yat keyfi ... Irak ve Suriye'de ellerinde tuttukları bölgelerdeki kadınları saçı göründüğü için ölümle cezalandıran kanlı terör örgütü IŞİD'in finansörleri arasında yer alan Suudi Arabistan kraliyet ailesinin üyelerinden Prens Nawaf...

Irak ve Suriye'de ellerinde tuttukları bölgelerdeki kadınları saçı göründüğü için ölümle cezalandıran kanlı terör örgütü IŞİD'in finansörleri arasında yer alan Suudi Arabistan kraliyet ailesinin üyelerinden Prens Nawaf Al Saud, Bodrum'da dünyanın en pahalı yatında bikinili 10 manken eşliğinde tatil yaptı.

Prens Nawaf bin Abdulaziz Al Saud ve beraberindekiler, Hacımehlem Koyu’nda su sporları yapıp, yatın güvertesinde 10 mankenle çalan müzikler eşliğinde dans edip eğlendi. Suudi Kraliyet ailesi, akşam yemeğini ise Yalıkavak Mahallesi’ndeki lüks bir restoranda yerken, bin euro bahşiş bıraktı.

galeri-152.jpg

85 metre uzunluğundaki, haftalık kirası 1 milyon euro olduğu belirtilen mega lüks yat ’Solandge’ geçen 7 Temmuz’da Bodrum’un Küdür Koyu’na demirledi. Kaptanlığını İngiliz Paul Messenger’ın yaptığı, üç yıl önce denize indirilen, içinde kapalı ve açık yüzme havuzları, SPA, sinema salonu, iki mini denizaltı, su sporları ünitesi olan, 220 bin litre yakıtla hiç durmadan 6 bin mil yol kat adebilen, tatilcilerin ilgi odağı olan yatı kiralayan kişinin ismi gizli tutuluyordu. Dünyanın en pahalı kiralık yatını kiralayan esrarengiz ismin Suudi Arabistan Prensi Nawaf Al Saud olduğu ortaya çıktı. Prens Nawaf Al Saud, beraberinde oğulları Şeyh Nawaf Al Ahmet Al Saud, Şeyh Nawaf Al Sabır Al Saud, Prens Salman Bin Abdulaziz Al Saud ve Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman’ın da aralarında bulunduğu 8’i koruma 13 kişiyle Milas Bodrum Havalimanı’na geldi. son model üç lüks otomobil, ve eşlatını taşıyan bir minibüs ile Yalı Mahallesi’ne geçerek, Küdür Koyu’nda kendisini bekleyen yata geçti.

MANKENLERLE YATTA DANS

Daha sonra demir alan Solandge, Gökova’nın cennet koylarına açıldı. Orak Adası yakınlarındaki Hacımehlem Koyu’na demirleyen yata, 302 nolu Sahil Güvenlik botu ile yattaki korumalar meraklıları yaklaştırmadı. Yatın güvertesinde gün boyu bikinileri ile gezen 10 manken dikkati çekti. Mankenler, çalan şarkılar eşliğinde yatta sık sık prens ve şeyhlerle dans edip, eğlendi.

Prens Nawaf Al Saud, iki oğlu ve Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman bol bol su sporları yapıp, jetski, su jeti ve bananaya bindi. Korumalar, Prens Nawaf Al Saud su sporları yaparken çevrede adeta kuş uçurtmayarak, geniş güvenlik önlemi aldı. Prens Nawaf Al Saud, akşam yemeğini ise ailesi ve konuklarıyla Yalıkavak Mahallesi’ndeki lüks bir restoranda yedi.

4 BİN 500 EURO HESAP, BİN EURO BAHŞİŞ
Karides, kalamar, ahtapot salatası ile 18 kiloluk laos balığından oluşan mönüden yiyen kraliyet ailesi üyeleri 4 bin 500 euro hesap öderken, bin euro da bahşiş bıraktı. Saat 23.00’de yata dönen Kraliyet ailesinin üyelerinin bulunduğu yat, bu sabah ise Göltürkbükü açıklarına demirledi. Kraliyet ailesinin tatillerini Bodrum’dan sonra Yunanistan’ın Mikonos, Tilos ve Patmos adalarında sürdürecekleri belirtildi.

"Suudi Prens Bodrum'da mankenlerle yat keyfi yaptı" haberi, 11 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Suudi Prens Bodrum'da mankenlerle yat keyfi yaptı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Suudi Prens Bodrum'da mankenlerle yat keyfi yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  2. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  3. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  4. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  5. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  6. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  7. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  8. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  9. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  10. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  11. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  12. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  13. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  14. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  15. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  16. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  17. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  18. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  19. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  20. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
Yaşam Haberleri