Tacizciyi cesurca ifşa eden kadın: Yanımda bir erkeğe ihtiyacım yok

Tacizciyi cesurca ifşa eden kadın: Yanımda bir erkeğe ihtiyacım yok

Tacizciyi cesurca ifşa eden kadın: Yanımda b... Mersin'de mağazada dolaşırken, bir erkeğin tacizine uğrayan genç kadın, o anların güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte duygularını, sosyal medyadan paylaştı. Gözaltına alınan tacizcii, tutuksuz olarak yargılanmak üzere...

Mersin'de mağazada dolaşırken, bir erkeğin tacizine uğrayan genç kadın, o anların güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte duygularını, sosyal medyadan paylaştı. Gözaltına alınan tacizcii, tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakılırken, genç kadın karara itiraz etti. 

SoL'un haberine göre, Mersinli genç kadının tacize uğrama anları güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde taciz euğrdığı görülen kadın, adama tepki gösterirken, mağazada bulunan annesi de duruma tepki göstererek tacizcinin üstüne yürüyor. 

Olayın ardından sosyal medya hesabından tacize uğradığını belirterek görüntüleri paylaşan kadın, kendisi gibi tacize uğrayan kadınların susmamasını isteyerek, şu paylaşımları yaptı:

"Bugün yaşadığım bir taciz olayını anlatacağım, gerçekten mide bulandırıcı ve meselenin öznesi olmak başlı başına katliam sebebi. Bir mağazada gayet sıradan alışveriş yapmaya çalışıyorum elime bir şeyler alıp bırakıyorum. Yanımdan bir adam geçerken önce omzuma çarpıyor. Sonra çarptığı kolunu bacaklarımın arasından geçiriyor ama bunlar saniyenin üçte birinde yaşanıyor. Şok olmuş bir durumdayım arkama dönüp adamı gördüm 'Sen ne yaptığını zannediyorsun' falan diyebildim aklıma gelen tek mantıklı şey bu oldu. Benim sesimi duyunca annem yanıma koştu. Adam hala diyor ki ben bir şey yapmadım. Adamı itekliyoruz filan. Biz adamla tartışma haliyken yanımıza bir kadın geldi. Az önce onu da taciz etmiş. Kadın adamı izliyormuş, bana da bir yapacak mı diye."

Olayın ardından çağırdıkları güvenlikçilerin hemen geldiğini belirten kadın, şöyle devam etti:

"Güvenlik de bu adamı takip ediyormuş ama birilerinin ses çıkarmasını bekliyorlarmış. Adam bana gelmeden önce bir kaç kadına daha aynı şeyi yapmış ama herkes sessiz. Artık her kadını nasıl bir korku sarmışsa. Polis geldi. Adamdan şikayetçi olacağız ama gelip bizi tebrik ediyorlar 'çok güzel yaptınız sesinizi çıkartmakla' filan diye. Saçmalığa bak. Adam bana cinsel tacizde bulunacak ve ben alın şunu dediğim için tebrik ediliyorum. Karakola gittik, ifade vereceğiz. Babam kardeşim filan da geldi hepimiz acayip gerginiz haliyle altüst olmuş durumdayız. Tacizcinin adı S.A. ifadesinde alkollü olduğunu ve ne yaptığını bilmediğini söylemiş. Tacizci adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanacak, biz itirazımızı yapacağız. O adamın peşini ölsem yine bırakmam. İsterse dava milyon kere düşsün ben aynı şeyi yapmaya devam edeceğim. Tek ricam, kadınlar korkmayın. Cinsel saldırıya sessiz kalmayın.

YANIMDA BİR ERKEĞE İHTİYACIM YOK

Öyle saçma bir an ki ne yapacağım ben şimdi diyorsun ve bayağı yapman gereken bir çok şeyi yapamıyorsun. Mesela sadece itebildim adamı. Hak ettiği bu muydu, hayır. Annem sinirli ve adama vurmaya çalışıyor. Olayın yaşandığı mağazadan kamera kaydı istendi kayıtta da bariz bir şekilde belli. Bende de bir kamera kaydı var 15 saniyelik. Bendeki tam net değil (yukarıdaki görüntüler) çünkü ön cepheden gören bir kamera ama polisin aldıkları yandan görünüyor. İstiyorum ki o tacizci beni bulsun, bu sefer ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum. İlk neresine vurmam gerektiğini, yumruğumu nasıl sıkmam, yüzüne nasıl tükürüp o bana dokunduğu eline ne yapmam gerektiğini biliyorum. Bütün bunlar olurken bir de 'yanında erkek olsaydı yapamazdı' diyenler var. Yanımda bir erkeğe ihtiyacım yok. Bana herhangi bir koşulda dokunamazsınız. Bunu cesaret diye nitelendirmeyin. O adamı orada parça parça etseydim evet o cesaret olurdu ama benim yaptığım zaten aslında yapmamız gereken. Şu an annem beni yalnız başıma tuvalete bile göndermiyor ama bize bunu yaşatan salına salına geziyor. Ben de korkuyorum, çok korkuyorum hem de ama ben hiçbir şeyi değiştirmeyeceğim. Siz o iğrenç zihniyetinize, iğrenç elinize, o iğrenç dilinize sahip olmayı öğreneceksiniz."

"Tacizciyi cesurca ifşa eden kadın: Yanımda bir erkeğe ihtiyacım yok" haberi, 20 Temmuz 2017 tarihinde yazılmıştır. 20 Temmuz 2017 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Tacizciyi cesurca ifşa eden kadın: Yanımda bir erkeğe ihtiyacım yok haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tacizciyi cesurca ifşa eden kadın: Yanımda bir erkeğe ihtiyacım yok 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  2. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  3. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  4. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  5. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
  6. 12:16 Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!
  7. 12:13 Yedigöze İçme Suyu Projesiyle Adana'da Su Sorunu Tarihe Karışıyor
  8. 12:13 Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor
  9. 12:11 Birecik-Gaziantep Yolunda Çarpışma: Doktor Hayatını Kaybetti, Yaralılar Hastanede
  10. 12:09 Gazze'deki İnsani Kriz: BM Güvenlik Konseyi Kararının Uygulanması Tartışmaları
  11. 12:07 Türkiye Bal İhracatında Güç Gösteriyor: Yılın İlk Çeyreğinde 8 Milyon Dolar Gelir
  12. 12:02 Fenerbahçe'de Szymanski Transfer Krizi: Tottenham'un 20 Milyon Euro Teklifi Tartışma Yaratıyor!
  13. 11:56 25 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 11:52 Ev Yapımı Dondurma Tarifleriyle Yazın Keyfini Çıkarın!
  15. 11:40 Fatih Altaylı: Soylu’nun zeki, akıllı biri olduğunu düşünmüştüm hep
  16. 11:30 Faruk Bildirici: O montaj fotoğraf gazetecilik problemi
  17. 11:30 Akaryakıt Fiyatlarında Büyük İndirim: Motorine 1.17 TL'lik Düşüş!
  18. 11:22 Çorlu tren faciası davasında karar çıktı
  19. 11:18 Hamas'ın üst düzey yetkilisi silah bırakma koşulunu açıkladı
  20. 10:53 Son seçim anketinden AK Parti ve YRP'ye kötü haber: CHP’nin yükselişi sürüyor
3. Sayfa Haberleri