Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan etkileniyorum

Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan etkileniyorum

Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan etkileniyorum Dizi oyuncusu Tamer Karadağlı, Radyo Programcısı Adem Metan'ın Radyo Viva’daki programına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iyi bir hatip olduğunu söyleyen Tamer Karadağlı, bunu söylediği için bazı çevrelerden...

Dizi oyuncusu Tamer Karadağlı, Radyo Programcısı Adem Metan'ın Radyo Viva’daki programına konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iyi bir hatip olduğunu söyleyen Tamer Karadağlı, bunu söylediği için bazı çevrelerden tepki aldığını ileri sürdü. Erdoğan’ın etkileyici bir ses tonuna sahip olduğunu belirten Karadağlı, “İnsanları etkileyici bir hitap gücü var. Doğru hitap ediyor. İnsanların anlayabileceği bir dile sahip. Ben de etkileniyorum. Etkilenmediğim günler de oluyor. Rahmetli Demirel’in de iyi bir hatip olduğu söylenirdi'' diye konuştu.

BİR SÜRÜ İNSAN KIZACAK AMA
Türkiye’de muhalefet veya karşı taraf diye iki türlü inanış olduğunu da savunan Karadağlı, bir tarafın canhıraş eleştirilmesinin istendiğini belirtti. Karadağlı, eleştirinin dozunun çok önemli olduğunu ve küfür edilmemesi gerektiğini belirtti. Karadağlı, “Bunları söyledim diye bana yine bir sürü insan kızacak. Ancak, Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermek zorundasınız'' dedi.  

İNANIP AK PARTİ’YE OY VERİYORLAR
Herkesin ülkenin refahı için çalıştığını ileri süren Karadağlı, tarafların bir kenara bırakılması gerektiğini vurguladı. Kendisine, “Cumhurbaşkanı ile görüşmek ister misin?'' diye sorulduğunu da belirten Karadağlı, “Cumhurbaşkanı ülkeyi idare ediyor. İşleri var. Niçin gidip görüşeyim?'' diye konuştu.  

Erdoğan’ın, Başbakanlığı döneminde yurt dışındaki bir film çalışması ile ilgili kendisini telefonla aradığını ve bilgi aldığını da anlatan Karadağlı, daha sonra buluştuklarını söyledi. Karadağlı, “Bu önemli bir şey. Görüşmeyebilirdi de. Başbakan devlet işleriyle ilgileniyor. Bir oyuncu film çekecek, diye ilgilenecek değil. Zamanını ayırıp beni 10 dakika dinlemesi detayları alması çok önemliydi. Vatandaş olarak baktığımda takdirle karşılıyorum. Teşekkür ediyorum.'' dedi.  

Karadağlı, Cumhurbaşkanının devlet meseleleriyle ilgilendiğini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: 

“Görüşüp, ''Sayın Cumhurbaşkanım bizim için VIP geçiş olacak mı?’ diye mi sormalıyım? Herkes kendi işini yapmalı. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ülkemizde bir şeyler yapılmadı mı? 2002’den itibaren asla AK Partiye oy vermeyecek, diyeceğin yüzlerce insan tanıyorum, oy verdi. Bir şeylere inanıp veriyor. Bunu eleştirme hakkınız yok. Herkes istediği insana oy verir. Bunu eleştiremezsiniz. Bu benim vatandaşlık hakkım. Sen beni şu partiye oy verdim, diye eleştiremezsin, bu benim içimde hissettiğim bir şeydir.''

ENGİN'İN YERİNE BAŞKASI GELMEYECEK
Hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz ile ilgili hislerini de dile getiren  Karadağlı, duygusal bir an yaşadığını belirtti. Aynı seti paylaştıkları için duygulandıklarını kaydeden Karadağ, “Engin karakterini Vatan oynuyordu. Ancak bir daha gelmeyecek. Başka bir şehre gidecek. Vatan’ı kaybettik ama Engin’i kaybettik. Bir başkası oynamayacak. Vatan’ın en ufak bir saygısızlığını görmedim'' şeklinde konuştu. 

DAHA ÖNCE ERDOĞANDAN KORKUYORUM DEMİŞTİ

Ben de Sayın Erdoğan'a baktığımda böyle heybetli uzun bir adam korkutuyor. "Ben bunu söyledim diye bana 'Paralelci' yaftası yapıştırılsın istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ne dedi; 'Sanatçılarımız cesur olsun' bende cesur olarak korkuyorum dedim. Ama benim korkum 'Sayın Cumhurbaşkanı gelip kulağımdan beni tutacak hapse atacak' korkusu değil ben ülkenin genel durumundan korkarım. 

"Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan etkileniyorum" haberi, 21 Eylül 2017 tarihinde yazılmıştır. 21 Eylül 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan etkileniyorum haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan etkileniyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  2. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  3. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  4. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  5. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  6. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  7. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  8. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  9. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  10. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  11. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
  12. 16:08 Konut Piyasasında Son Dakika Gelişme! Fiyatlar Neden Düşüyor?
  13. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
  14. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  15. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  16. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
  17. 15:51 Belarus Lideri: Rusya-Ukrayna Barışı İçin İstanbul Anlaşması Önemli
  18. 15:45 Enerji Dönüşümünde Batarya Teknolojilerinin Yükselişi: IEA Raporu
  19. 15:43 Sokak Köpeğinin Saldırısında Yaralanan Genç Kızın Ayağı Kırıldı
  20. 15:32 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ermenistan'ın İntikamcı Eğilimleri Endişe Verici
Gündem Haberleri