TBMM’de talimat verdi: Tüm ailem hakkında önerge verin!

TBMM’de talimat verdi: Tüm ailem hakkında önerge verin!

TBMM’de talimat verdi: Tüm ailem hakkında ön... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de Bütçe Kanunu Tasarısı Görüşmeleri oturumunda konuşuyor. Kemal Kılıçdaroğlu, “ Benimle ilgili... Kızım bir daire almış. Benim çocuğum, damadım, kızım ve hatta dünürüm...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de Bütçe Kanunu Tasarısı Görüşmeleri oturumunda konuşuyor. Kemal Kılıçdaroğlu, “ Benimle ilgili... Kızım bir daire almış. Benim çocuğum, damadım, kızım ve hatta dünürüm için araştırma önergesi verin'' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

Erdoğan lafla peynir gemisi yürümez. İsrail ile ilişkileri kes, arkandayız. Filistin kimseye terk edilemez.

Lozan Anlaşması Türkiye'nin namusudur. Yunanistan'daki görüşmede neden 18 adadan bahsetmedin? Lozan'ın tartışmak için önce şu üniversite diplomanı göster. Bu hükümette Türkiye ilk kez toprak kaybetti.

Bir kişi 'Ben devletim' diyorsa, diktatördür. Devlet adaletle yönetilmeli. Bir belediye denetlendi diye biz karşı mı çıktık? Denetimde adaletli davranılmadığı için itiraz ediyoruz. Halbuki yönetici pozisyonunda olan kişi, hesap verme pozisyonunda olan kişidir. Bu konuda en ufak bir tereddütümüz yoktur. 

'BOĞAZINDAN BİR LOKMA HARAM GEÇEN BELEDİYE BAŞKANINI YAŞATMAM'
Daha önce havuz medyasında Ataşehir Belediyesi ile ilgili haberler çıktı. Bunun üzerine incelediler. Soruşturmaya gerek yoktur denildi.16.9'u yıkamıyorsun. Çok eski bir gecekondu yıkılmadı diye soruşturma açıyorsun. İtiraz ettiğimiz budur. Boğazından bir lokma haram geçen belediye başkanını ben yaşatmam. Açık söyleyeyim.

'DÜNÜRÜM HAKKINDA BİLE ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERİN'
Benimle ilgili... Kızım bir daire almış... Buradan CHP'li milletvekillerine çağrı yapıyorum. Benim çocuğum, damadım, kızım ve hatta dünürüm için araştırma önergesi verin.

'GEL KARDEŞİM DOSYAYI YENİDEN AÇALIM'
Rıza Sarraf denilen rüşvetçi şarlatan, dönemin üç bakanını ve bir genel müdürü para ile satın almıştır. Bu parlamento bir soruşturma komisyonu kurdu. Komisyon soruşturmayı kapattı. Amerika'daki davadan rahatsızım. Binali Yıldırım'a açıkça çağrı yapıyorum. Gel kardeşim soruşturmayı yeniden açalım.

A HABER'E YÜKLENDİ: SİZİ REZİL EDECEĞİM
Sizin boynunuza ne takacağımı biliyorum dedim. Hemen atladılar. Sizi idam etmeyeceğim, rezil edeceğim. Rıza Sarraf denilen şarlatanın arkasına bayrak koyup kanala çıkardılar. Rıza Sarraf'a şeref madalyası takılmalı diye tweet attı. A haber'e söylüyürum. Şeref madalyası mı takacaksın, yoksa ben senin boynuna rezalet madalyası mı takayım?

Bu sahtekar, namussuzlardan, tüğü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap soralım. 82 milyon önünde soruyorum: 292 kilo altını kim çaldı? Bütün bunlar olurken Sayın Erdoğan'ın ağzından çıkmış tek bir kelime yoktur. Merak ediyorum hala hayırsever iş adamı olarak mı görülüyor.

CEPLERİNİZ BÜYÜDÜ CEPLERİNİZ...
Bütçenin halka umut vermesi gerekiyor, bu vermiyor. Göstermelik bir hükümet var. Her şeye bir kişi karar veriyor. Devlet iyi yönetilmiyor. İsterseniz yüzde 1500 büyüdük deyin kimse inanmıyor.

Elin oğlu vergi verecek, 'Man'cılar vermeyecek.

Efendim yüzde 11 büyüdük. Cepleriniz büyüdü cepleriniz. Vatandaşın cebinde bir şey yok. Dünyanın en pahalı mazotunu satıyor bu hükümet.

80 milyona sesleniyorum: Bu faizci düzeni yıkacağız. Ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen... Katakulli olmayacak. Bütçenin her kuruşunun hesabını vereceğiz. Bu ülkenin evladıysan kazandığın paranın vergisini vereceksin!

Taşeron işçisinin hakkının takipçisi olacağız. Kadro mu kadro vereceğiz. Sendika mı? Sendikalaşacak işçi. Her taraf israf efendim. İsraf ekonomisi var. İsraf bütün inançlarda haramdır.

Bütçeyi bir faiz bütçesi olarak biliyoruz. Tefecilere hizmet eden bir bütçe olarak biliyoruz. 
Demokrasi olmayan ülkenin ekonomisi böyle olur.

Gazetecilerin cezaevinde olduğu bir Türkiye'yi kabul etmiyoruz. Akademisyenleri ihraç edilmiş bir Türkiye'yi kabul etmiyoruz.

"TBMM’de talimat verdi: Tüm ailem hakkında önerge verin!" haberi, 11 Aralık 2017 tarihinde yazılmıştır. 11 Aralık 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan TBMM’de talimat verdi: Tüm ailem hakkında önerge verin! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. TBMM’de talimat verdi: Tüm ailem hakkında önerge verin! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  2. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  3. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  4. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  5. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  6. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  7. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  8. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  9. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  10. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  11. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  12. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  13. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  14. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  15. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  16. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  17. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  18. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  19. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  20. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
Politika Haberleri