Trans koğuş arkadaşı Deniz Seki'nin başını yaktı

Trans koğuş arkadaşı Deniz Seki'nin başını yaktı

Trans koğuş arkadaşı Deniz Seki'nin başını y... Şarkıcı Deniz Seki ile aynı cezaevinde kalan bir mahkum, Seki'nin yazdığı kitapta özel hayatına dair bilgileri ifşa ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.ŞİKAYETÇİ OLDUBakırköy Kadın Cezaevi'nde uyuşturucu ticareti suçundan...

Şarkıcı Deniz Seki ile aynı cezaevinde kalan bir mahkum, Seki'nin yazdığı kitapta özel hayatına dair bilgileri ifşa ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Bakırköy Kadın Cezaevi'nde uyuşturucu ticareti suçundan mahkum olan Deniz Seki, kaleme aldığı 'Deniz'in Dibi' adlı kitabı nedeniyle bir kez daha adliyelik oldu. Daha önce Seki ile aynı cezaevinde kalan bir mahkum, kitapta kendisine ait bilgilerin yer aldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Savcılığa şikayet dilekçesi gönderen D.Ç., kendisinin Türkiye'de ilk ve tek cezaevindeyken ameliyatla kadın olan kişi olduğunu belirtti. Bu nedenle Bakırköy Kadın Cezaevi'ne nakledildiğini anlatan D.Ç., davasının AİHM'de devam ettiğini kaydetti. Bakırköycezaevindeyken Deniz Seki'nin 'Deniz'in Dibi' adlı kitabının bir gazetede reklamının yapıldığını ifade etti. D.Ç., gazetede yer alan haberde Seki'nin kitabında, "Erkekken ameliyatla kadın olup buraya gelen biri var. Adam karısını öldürmüş gibi, çocuğu da varmış" ifadelerine yer verdiğini anlattı.

"CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEYE GİRDİ"

Bu haberin tutuklu ve hükümlüleri kendisine yönelik lince teşvik eder mahiyette olduğunu öne süren D.Ç., ayrıca devletin kadın kimliği verdiği birine 'adam' diye ağır bir ifade kullanıldığını kaydetti. Can güvenliğinin tehlikeye girdiğini ileri süren D.Ç., sıkıntı yaşadığını bildirdi. Özel hayatına ilişkin bilgilerin yayınlandığını iddia eden D.Ç., ismi geçmese de kendisinin o cezaevinde kaldığının bilindiğini anlattı.

BAŞKA BİR CEZAEVİNE NAKLEDİLDİ

Hedef gösterildiğinin inkar edilemeyeceğini savunan D.Ç., can güvenliği gerekçesiyle haberin yayınlanmasından bir gün sonra başka cezaevine nakledildiğini belirtti.

D.Ç. bu nedenle Deniz Seki hakkında suç duyurusunda bulundu. Ayrıca, kitabı basan yayınevi ve haberi yapan gazete sorumluları hakkında da şikayetçi olduğunu kaydetti. D.Ç., Seki aleyhine tazminat davası da açacağını ifade etti.

Bu şikayet üzerine Deniz Seki hakkında soruşturma başlatıldı. Seki'nin önümüzdeki günlerde ifadeye getirileceği belirtildi. Deniz Seki, uyuşturucu ticareti suçlamasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezanın onanması üzerine Seki, 16 Kasım 2014 tarihinde cezaevine konmuştu.

KİTAPTAKİ ŞİKAYETE KONU BÖLÜM

"Tabii bir de erkekken kadın olup buraya gelen biri var. Karısını kıskançlık yüzünden öldürmüş, çocuğunu da çocuk esirgeme kurumuna vermiş sonra da karısına olan aşkından kadın olmuş. Hatta tipini de karısına benzetmiş. Burada pembe kimlikle hiçbir şey olmamış gibi her gün abartı bir makyajla geziyormuş. Tüyler ürperten hikayeler."

"Trans koğuş arkadaşı Deniz Seki'nin başını yaktı" haberi, 26 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 26 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Trans koğuş arkadaşı Deniz Seki'nin başını yaktı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trans koğuş arkadaşı Deniz Seki'nin başını yaktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Gündem Haberleri