Trump göçmen düşmanı First Lady göçmen!

Trump göçmen düşmanı First Lady göçmen!

Trump göçmen düşmanı First Lady göçmen! Donald Trump’ın yanı sıra ABD seçiminin bir kazananı da Melania Trump oldu. Lüks ve ihtişam denince akla gelen ilk isimlerden olan yeni first lady Melania Trump hakkında bilinmesi gereken her şey.FOTOĞRFAFLARLA GÖÇMEN FIRST LADYÜNİVERSİTEYİ...

Donald Trump’ın yanı sıra ABD seçiminin bir kazananı da Melania Trump oldu. Lüks ve ihtişam denince akla gelen ilk isimlerden olan yeni first lady Melania Trump hakkında bilinmesi gereken her şey.

FOTOĞRFAFLARLA GÖÇMEN FIRST LADY

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTI

Princeton Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Harvard Hukuk Okulu’nda yüksek lisans yaparak ABD tarihinin ilk yüksek lisanslı first lady’si olma özelliğini taşıyan Michelle Obama’nın ardından Melania Trump, üniversitenin ilk yılında okuldan kaydını sildirerek modellik yapmaya başladı. Şimdi 46 yaşında olan Trump, hayatına mücevher tasarımcısı olarak devam ediyor.

19 YILLIK İLİŞKİ

Eski adıyla Melania Knauss, 1998 yılında ilişkiye başladığı Donald Trump’la 2005 yılında evlenerek Trump’ın üçüncü eşi oldu. Evliliğin ilk yılında Barron adını verdikleri erkek çocuklarını dünyaya getirdi.

"NUMARAMI İSTEDİ, VERMEDİM"

Melanie ve Donald Trump 1998 yılında moda haftası partisinde tanıştı. O sıralarda Donald Trump, kızı Tiffany Trump’ın annesi, televizyon yıldızı Ve eski bir güzellik kraliçesi olan Marla Maples ile evliydi. Melania Trump, tanışmalarını anlattığı bir röportajında, “Numaramı istedi ama bir ilişkisi vardı, dolayısıyla tabii ki numaramı vermedim'' şeklinde konuştu. Ancak Trump kısa süre sonra şimdiki eşinin numarasını öğrenmenin yolunu buldu ve ikili ilişkiye başladı.

DONALD TRUMP'IN İLK EŞİ

Donald Trump’ın ilk eşi ise 1977 yılında evlendiği; Donald Trump Jr (38 yaşındaki Donald Trump Jr üvey annesi Melania Trump’tan sadece sekiz yaş küçük), Ivanka Trump ve Eric Trump’ın annesi Czechoslovakian Ivana Zelnickova’ydı. Çift 1992 yılında boşandı.

clintonlar-dugunde,nbarlqeywek00ltgp7ux4q.jpg

CLINTON'LAR DÜĞÜNDE

Florida’nın Palmiye Plajı’nda evlenen Melania ve Donald Trump çiftinin 350 davetlinin katıldığı düğününde, davetliler arasında Hillary ve Bill Clinton da vardı. Düğüne ayrıca Heidi Klum, Barbara Walters ve Simon Cowell gibi ünlü isimler de katıldı.

100-bin-dolarlik-gelinlik,-edns8meaue_vf8slu96rw.jpg

100 BİN DOLARLIK GELİNLİK

Melania Trump düğünde, üzerinde 1500 tane kristal taş olan 100 bin dolarlık Dior imzalı bir gelinlik giydi. Gelinliğin yapımının 550 saat sürdüğü biliniyor. Dört metre uzunluğundaki gelinliğin yaklaşık beş metre duvağı vardı. Yeni fisrt lady, düğünün ardından verilen havuz kenarı partisinde ise Vera Wang tasarımı ipek bir gelinlik giydi.

12 KARAT PIRLANTA YÜZÜK

Melania Trump’ın 12 karatlık pırlanta evlilik yüzüğünün 1,5 milyon sterlin olduğu biliniyor.

GÖÇMEN FIRST LADY

New York yüksek sosyetesinden uzakta, eski Yugoslavya topraklarında büyüyen first lady, İngilizcenin yanı sıra Slovakça, Fransızca, Sırpça ve Almanca biliyor. Trump, 1825-1829 yılları arasında Beyaz Saray’da olan John Quincy’nin İngiliz eşi Louisa Adams’tan sonra başka bir ülkede doğan ikinci first lady oldu.

GÖÇMEN KARŞITI VAATLERE DESTEK

Kendisi de bir göçmen olan Melania Trump, Donald Trump’ın seçim dönemi boyunca tekrarladığı göçmen karşıtı vaatlerini destekledi. Verdiği bir röportajda, “Yasaların izindeyim. Burada yasadışı bir şekilde kalmayı hiçbir zaman düşünmedim'' dedi. Donald Trump’ın ABD-Meksika sınırını suç artışı nedeniyle kapatacağını söylemesi üzerine, “Meksikalıları aşağıladığını düşünmüyorum. O illegal göçmenlikten söz etti'' şeklinde konuştu.

3-new-york-post-menania-trump-jarl-ale-de-basseville-utopian-magazine-utopianmagazine-692x463.jpg

FIRST LADY'NİN OLAY FOTOĞRAFLARI

Melania Trump, ilk çıplak poz veren first lady olma özelliği taşıyor. Aylık bir Fransız erkek dergisine verdiği pozları New York Post yayınlayınca büyük olay oldu. Fotoğraflarda Melania Trump, İskandinav model Emma Eriksson’la çıplak bir şekilde yatağa uzanmış şekilde görülüyor. Fotoğrafçı Jarl Ale de Basseville, fotoğraflar hakkında, “Bu sadece güzellik ve porno değil'' yorumunu yaptı. Donald Trump ise bu fotoğraflar hakkında, “Avrupa’da böyle fotoğraflar modaya uygun ve oldukça yaygın'' şeklinde konuştu.

EN AZ POPÜLER BAŞKAN EŞİ

Başkan Bill Clinton’ın eşi olarak en zayıf first lady gözüyle bakılan Hillary Clinton’dan beri Melania Trump en az popüler başkan eşi oldu. Seçim döneminde yapılan anket sonuçları, Hillary Clinton’ın eşi olarak Bill Clinton’ın Melanie Trump’a göre daha popüler bulunduğu yönündeydi. Anketler, ABD tarihinde bugüne kadarki en popüler başkan eşleri olarak Barbara Bush ve Michelle Obama’yı gösterdi.

"BAŞKAN GİBİ DAVRAN"

Melania Trump, seçim döneminde verdiği bir röportajda, eşine politik tavsiyeler verme konusunda hiçbir zaman çekingen davranmadığını söyledi. Donald Trump da Arizona’da yaptığı bir konuşmada, en büyük kızı Ivanka ve eşi Melania’nin kendisine “Başkan gibi davran'' dediklerini anlatmıştı.

"BABASI GİBİ PATRON"

Melania ve Donald Trump’ın 10 yaşında Barron adlı bir oğulları var. ''Küçük Donald’ denilen Barron, babası gibi takım elbise giyip kravat takıyor ve babasıyla golf oynuyor. Küçük çocuğun babası gibi patronluk yaptığı da biliniyor. Melania Trump, 2011 yılında verdiği bir röportajda oğlu için, “Bakıcıları kovdu, temizlikçileri kovdu'' şeklinde konuşmuştu. Trump, oğlu Barron’un kovduğu kişileri hemen geri çağırdığını da sözlerine ekledi. 

'KÜÇÜK DONALD'

Melania Trump, oğlu hakkında şu yorumları yaptı:

“Güçlü iradesi olan, çok özel, akıllı bir çocuk. Bağımsız biri, seçimlerini yapıyor ve ne istediğini kesinlikle biliyor. Bazen onu ''Küçük Donald’ diye çağırıyorum. Görünüm olarak ikimizin karışımı gibi ama kişiliği tamamen babası.''

"İNANILMAZ BİR ANNE"

Donald Trump, yaptığı bir konuşmada eşi Melania Trump’ı “İnanılmaz bir anne'' olarak tanımladı. “Oğlu Barron’u çok seviyor ve inanılmaz bir first lady olacak'' dedi.

İKİNCİ JACKIE KENNEDY

Eski başkan John F. Kennedy’nin eşi Jackie Kennedy’nin biyografi yazarı Pamela Keogh, Melania Trump için, “Güzel, akıllı ve kendi fikirleri var'' yorumunu yaptı. Melania Trump da 2000 yılında yaptığı bir konuşmada, Betty Ford ya da Jackie Kennedy gibi çok geleneksel bir first lady olabileceğini söylemişti.

"Trump göçmen düşmanı First Lady göçmen!" haberi, 09 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 09 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Trump göçmen düşmanı First Lady göçmen! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trump göçmen düşmanı First Lady göçmen! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
Dünya Haberleri