Trump'ın zafer konuşması: Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum...

Trump'ın zafer konuşması: Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum...

Trump'ın zafer konuşması: Tüm dünyaya şunu s... ABD'nin 45. Başkanı olan Donald Trump zafer konuşmasında, çok büyük bir iş başardıklarını ancak daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi. Trump merakla beklenen seçim konuşmasında, Amerikan halkı için birlik ve beraberlik...

ABD'nin 45. Başkanı olan Donald Trump zafer konuşmasında, çok büyük bir iş başardıklarını ancak daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi. Trump merakla beklenen seçim konuşmasında, Amerikan halkı için birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Tüm Amerikalıların başkanı olacağım" dedi. Trump dış politikada da savaşı ve çatışmayı değil barışın ve uzlaşının ön plana çıkacağı mesajını aktardı.

Trump konuşmasında şu ifadeleri kullandı; Teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum. Sizi çok beklettim ama bu işler biraz karmaşık. Az önce Hillary Clinton'dan bir telefon aldım, kendisi bizi tebrik etti ben de onları tebrik ettim. Hillary çok uzun süre çalıştı ona şükran borçluyuz ülkemize bulunduğu hizmetlerden dolayı. Artık ABD'nin bu bölünmenin getirdiği yaraları sarması lazım. Bütün Amerikalıların başkanı olacağım bu benim için çok önemli. Bu hareket her ırktan her dinden her Amerikan vatandaşının hareketiydi. Birlikte çalışarak ülkemizi tekrar inşa etmekle ilgili bu görevi üstleneceğiz. Ben hayatımı kullanılmayan potansiyellere bakarak geçirdim. Şimdi de ülkemiz için bunu yapacağım. 

Biz bütün şehirlerimizi tekrar inşa edeceğiz, yoksul mahalleleri tekrar inşa edeceğiz. Bu da gerçekten ortaya çıkardığımız en iyi şey olacak. Milyonlarca insan için iş imkanı olacak. Bu kampanya boyunca yaşadığım pek çok şey içerisinde duyduğum en büyük onur eski askerlerimizle, gazilerimizle geçirdiğimiz zamandı. 

Bizim çok iyi bir ekonomik planımız var. Büyümeyi iki katına çıkartacağız. Bizi dünyanın en büyük ekonomisi haline getireceğiz. Ayrıca bizimle iyi geçinmek isteyen bütün ülkelerle iyi geçineceğiz. Bizim ülkemizin kaderini iyileştirmemiz gerekiyor. Cesurca hayal kurmak gerekiyor. 

TÜM DÜNYAYA MESAJ

Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum Amerika'nın çıkarları her zaman önceliğimiz olsa da adil davranmak her zaman önemlidir. Düşmanlık, çatışma değil ortaklık arayacağız. Şimdi bana yardımcı olmuş insanlara teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle anne ve babama teşekkür etmek istiyorum, biliyorum onlar beni yukarıdan izliyor çok iyi bir aileydi. Çocuklarıma ve kardeşlerime en çok da eşime bütün bu süreçte yanımda oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz bana muazzam bir destek verdiniz. Çok büyük bir gruba sahibiz hep küçük olduğumuzu söylediler. Bizim çok yetenekli insanlarımız var bu sahnede. Size şunu söylemek istiyorum, özel bir teşekkürü de Rudy Julian'a söylemek istiyorum.İnanılmaz bir iş yaptı. 

Bir diğer harika adam Jeff Sessions'a teşekkür etmek istiyorum. Ben onu rakip olarak tanıdım ama harika bir adam olan Dr. Ben Carson'a teşekkür etmek istiyorum. Gizli Servis'e teşekkür etmek istiyorum. Çok zorlu insanlar çok zeki insanlar onlarla uğraşmak istemiyorum. Bu güve New York güvenliğine ve şeflerine teşekkür etmek istiyorum. 

Söyledikleri gibi bu tarihi bir olay oldu. Hakikatten tarihi olabilmesi için çok iyi işler yapmamız lazım. Dört senenin sonunda belki de sekiz senenin sonunda sizler diyeceksiniz ki bu gerçekten gurur duyacağımız bir şeydi. Şimdi kampanya bitti şimdi gerçek çalışma başlayacak. 

Umuyorum ki, başkanınızla çok büyük gurur duyacağınız işler yapacağız. İnanılmaz bir başarı oldu hepinize teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum Mike Pence'e de. 

">

"Trump'ın zafer konuşması: Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum..." haberi, 09 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 09 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Trump'ın zafer konuşması: Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum... haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trump'ın zafer konuşması: Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:00 Sadettin Saran açıkladı: Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 23:50 Dünyanın en iyi havalimanları açıklandı: Türkiye de listede
  3. 23:46 AKP’li Nihat Zeybekçi İsrail’le ticareti savundu: ''Katliam başka ticaret başka''
  4. 23:43 Türkiye boykota gidiyor! Ünlü adlar da destek verdiğini açıkladı
  5. 23:41 Altın sahiplerini korkutan uyarı geldi: "Bu fırsat kaçmaz, hazırlanın"
  6. 23:32 Trump'ın yargılandığı bina önünde kendini ateşe verdi
  7. 23:29 BM açıkladı: Sudan'da insan eliyle oluşturulan kriz çok büyük boyutta
  8. 23:08 Dünya Bankası, Türkiye'ye milyonlarca dolarlık bir borç verme kararı aldı!
  9. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
  10. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  11. 22:49 Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen Tesla Model Y'nin satış fiyatı netleşti!
  12. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  13. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  14. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  15. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  16. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  17. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  18. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  19. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  20. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
Dünya Haberleri