Ülkü Ocakları Başkanlarından Bahçeli'yi kızdıracak karar

Ülkü Ocakları Başkanlarından Bahçeli'yi kızdıracak karar

Ülkü Ocakları Başkanlarından Bahçeli'yi kızd... Ülkücü Tavır Hayır Platformu kurucuları Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları platformun Twitter hesabından yaptıkları bir açıklama ile ile 'mücadeleye devam' kararı aldıklarını duyurdu.Yapılan açıklamada, 1980 darbesi...

Ülkücü Tavır Hayır Platformu kurucuları Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları platformun Twitter hesabından yaptıkları bir açıklama ile ile 'mücadeleye devam' kararı aldıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamada, 1980 darbesi sonrasında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış kişilerden Alişan Satılmış, Atila Kaya, İrfan Özcan, Azmi Karamahmutoğlu, Hakan Ünser, Harun Öztürk, Müsavat Dervişoğlu, Servet Avcı, Suat Başaran ve Ulvi Batu'nun imzası olduğu görünüyor. 

Platformun sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"16 Nisan referandumuyla ilgili bir araya gelmiş, aramızda fikir ve tavır birliği oluşturmuştuk. Hem kampanya sırasında gördüğümüz tablo ve destek, hem de siyasî hareketimizin bu birlikteliğe ihtiyacı dolayısıyla, bundan sonra yapılması gerekenleri görüşmek üzere Ankara’da toplandık.

Dün üzerimizde hangi sorumluluğu hissederek ülkümüz ve ülkemiz uğruna hiçbir görevden kaçınmadıysak, bugün de aynı sorumluluğu hissettiğimizin bilinmesini istiyor ve oybirliğiyle aldığımız kararları kamuoyuyla paylaşıyoruz:

3.5.2017'de, referandum öncesi ortaya konan aynı ruh, kardeşlik, dayanışma duygusuyla ''birlikte hareket’ konusunda ''devam’ kararı alındı. Bu adımın 1944’ün 3 Mayıs’ındaki gibi bir heyecan ve uyanışa vesile olması dileğiyle, bu kararımızı Türk hisseden tüm gönüllere sevgi ve muhabbetlerimizle duyururuz.

2- Referandum öncesinde ''Ülkücü Tavır- Hayır’ olarak adlandırılan platformumuz ''Ülkücü Tavır’ adıyla devam edecektir.

3- Platformun 6 ay süreli dönem sözcüleri olacaktır ve Sayın Azmi Karamahmutoğlu ilk dönem sözcülüğüne oy birliğiyle seçilmiştir.

4-Platformumuz güncel siyasî ve sosyal olaylar karşısında, millî varlığımızın korunması, gelecek perspektifi ve gündem oluşturma çalışmaları yapacak, il seyahatleri, bilimsel çalışmaları organize, raporlar yayınlama, Türk milliyetçiliği çerçevesinde tavır geliştirme ve kamuoyunu aydınlatma gibi faaliyetlerde bulunacaktır.

Bilindiği üzere Ülkücüler, referandum kampanyasında üstün bir demokrasi sınavı vererek diğer siyasî akımlar için adeta rol model olmuşlardır. Önyargılar sonucu, totaliterlikle, adalet ve hukuka uzaklıkla, emre şartsız itaatle en çok itham edilen bir siyasî grup olan Ülkücüler, demokrasi, hür düşünce, hukuk ve adaletin korunması için hiçbir tabuya prim vermeden ''birey olmanın ve aklın gereğini' kamuoyuna göstermiştir.

Ülkücü hareket ispatladığı rüştüyle dün olduğu gibi yarın da teminat niteliğini koruduğunu tekrar tekrar belgelemiştir. Bizler, ülkemizde en çok aşınan kavramlar olan millî kimlik, adalet ve bir arada yaşama duygusunu yeniden ihya etmek ve bin yıldır sürdürdüğümüz tutunma kavgamızı demokrasi, hürriyet, hukuk ve hür düşünce temelinde daha da pekiştirmek için üzerimize düşen sorumluluk neyi emrediyorsa onu yapmaya kararlıyız."

"Ülkü Ocakları Başkanlarından Bahçeli'yi kızdıracak karar" haberi, 06 Mayıs 2017 tarihinde yazılmıştır. 24 Mayıs 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ülkü Ocakları Başkanlarından Bahçeli'yi kızdıracak karar haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ülkü Ocakları Başkanlarından Bahçeli'yi kızdıracak karar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Gündem Haberleri