Ümit Özat: Trabzonspor maçının ciddiyetinin farkındayız

Ümit Özat: Trabzonspor maçının ciddiyetinin farkındayız

Ümit Özat: Trabzonspor maçının ciddiyetinin ... Kırmızı-siyahlı ekibin başında çıktığı ilk maçtan galibiyetiyle dönmeyi başaran Ümit Özat, Kayserispor maçına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada "Skora göre konuşmak istemiyorum. Beni daha çok mutlu eden oyun...

Kırmızı-siyahlı ekibin başında çıktığı ilk maçtan galibiyetiyle dönmeyi başaran Ümit Özat, Kayserispor maçına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada "Skora göre konuşmak istemiyorum. Beni daha çok mutlu eden oyun ve mücadeleydi ama skor da gelince tabii bal börek oluyor." ifadelerini kullandı.Kayserispor maçının özellikle ilk yarısındaki oyunun kendisini çok memnun ettiğini vurgulayan Özat, "Benim de istediğim buydu. Bloklar arasındaki mesafeyi biraz daha daraltırsak çok daha iyi işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.Gol yemedikleri her maçın kendisi için 3 puan değerinde olduğuna vurgu yapan Ümit Özat, şunları söyledi:"Bu takımın gol ayakları var, bunu buluruz. Gol yemekten kastım, Çanakkale'yi savunur gibi değil, ceza sahasına yığılmak değil. Mümkün olduğunca savunmayı, topu kaybettiğimiz yerde ve kaleden uzak kurmak. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu açıdan milli maç arası bizim için çok iyi geçti."

Trabzonspor ile zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Özat, "Trabzonspor Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Maçın ciddiyetinin farkındayız ancak yukarı sıraları hedefliyorsak mutlaka önce gol yemeden, sonra puan ya da 3 puanla karşılaşmadan ayrılmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu."Takım savunması üzerine çalışmayı seven bir teknik adamım." diyen Ümit Özat, şöyle devam etti:"Biz yediğimizden fazla atmak yerine, yemeden, bir tane atmayı tercih ederiz. Buna da oyuncular alışacak, futbolun gerçeği bu ve dünyada da böyle oynanıyor. Bunun için duran toplara daha fazla önem veriyoruz. Bu maçta da seyircimizin desteğiyle önce 3 puan, olmazsa da kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Bu yönde mücadelemizi vereceğiz."

Ümit Özat, Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal'ın milli takımda kendisinin teknik direktörlüğünü yaptığını hatırlatarak, tecrübeli teknik adamın önemli bir kariyerinin bulunduğunu vurguladı."Trabzonspor, Türkiye'nin 4 büyüklerinden, hocası da önemli teknik adamlarından biri." ifadesini kullanan Özat, şunları kaydetti:"Şöyle bir gerçek var ki; biz bir hafta oyuncular için, oyuncular da bir maç bizim için çalışıyor. Sahaya çıktığımızda her şey oyuncuların elinde. O gün ne olur, kim gününde kim kötü olur, göreceğiz. Bizim işimiz kenardan oyunu yönlendirmek ama esas işimiz hafta içi takımı 90 dakikaya hazırlamak. Sonrasında her şey futbolcuların ayaklarında. Her şey sadece teknik adama bağlı olsaydı Jose Mourinho, Arsene Wenger, Alex Ferguson hiç mağlup olmazdı. Ben takımımın başarılı neticeler alacağına inanıyorum.

"Ümit Özat: Trabzonspor maçının ciddiyetinin farkındayız" haberi, 25 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 25 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ümit Özat: Trabzonspor maçının ciddiyetinin farkındayız haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümit Özat: Trabzonspor maçının ciddiyetinin farkındayız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  2. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  3. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  4. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  5. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  6. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  7. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  8. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  9. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  10. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  11. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  12. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  13. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  14. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  15. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  16. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  17. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  18. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  19. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  20. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
Spor Haberleri