Üvey anne, 4 yaşındaki Ziyade'yi altını kirlettiği için öldürülmüş...

Üvey anne, 4 yaşındaki Ziyade'yi altını kirlettiği için öldürülmüş...

Üvey anne, 4 yaşındaki Ziyade'yi altını kirl... Suriye’den 4 yıl önce savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Abdülhamit Rufai ve ailesi Gaziantep’te Abdülhamithan Mahallesinde bir eve yerleşti. İlk eşi Suriye’de kalan ve çocuklarını üvey anneleri Rufia M. (22) ile Türkiye’ye...

Suriye’den 4 yıl önce savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Abdülhamit Rufai ve ailesi Gaziantep’te Abdülhamithan Mahallesinde bir eve yerleşti. İlk eşi Suriye’de kalan ve çocuklarını üvey anneleri Rufia M. (22) ile Türkiye’ye getiren baba Gaziantep’te bir fabrikada çalışmaya başladı. Evde Ziyade (4) ve Muhammet (6) isimli çocuklara yaramazlık yaptığı için sürekli döven anne Rufia, son olarak 4 yaşındaki Ziyade’yi altına kaçırdığı için başını ranzaya vurarak öldürdüğü iddia edildi. 

Geçtiğimiz ocak ayında yaşanan olayda başına aldığı darbeler neticesinde bayılan çocuk komşuların yardımıyla hastaneye kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Küçük çocuğun yapılan otopsisinde de başından aldığı darbe sonucu öldüğü belirlendi. 

Üvey anne Rufia M. (22) emniyetteki ilk ifade de çocuğunun evde bulunan ranzadan aşağı düşerek öldüğünü söylediği, evdeki 6 yaşındaki Muhammedi de olayı kimseye anlatmaması için dövdüğü ortaya çıktı. Olayın olduğu gün evde olmayan baba Abdülhamit Rufai ise ifadesinde, eşinin çocuğunun ranzadan düşerek öldüğünü söylediğini belirtti. 
Diğer yandan bir müddet sonra eşi Rufia M. olayın ortaya çıkması korkusu ile evi terk ederek evden kaçtığı, üvey annenin evi terk etmesiyle birlikte evdeki altı yaşındaki Muhammet’in ise üvey annesinin kardeşini nasıl öldürdüğünü babasına anlattığı öğrenildi. Daha sonra baba durumu hemen polise bildirerek eski eşinden şikayetçi oldu.

MANKEN OLMA İSTEĞİ YÜZÜNDEN YAKAYI ELE VERDİ 
Olayın ardından soruşturma başlatan savcılık talimatıyla üvey annenin bulunması için harekete geçti. Cinayet şüphelisi üvey annenin gidebileceği her yeri mercek altına alan Gaziantep İnfaz Suçlar Bürosu Amirliği ekipleri kadının sosyal medya adresine ulaşıp sosyal medya hesabını takibe aldı. Kadının son olarak Facebook hesabından paylaştığı bir fotoğraf üzerinden yola çıkan polisler fotoğrafta yaptıkları detaylı incelemede fotoğrafın İstanbul’da bir fotoğrafçıda çekildiğini belirleyerek fotoğrafçıya ulaştı. Fotoğrafçının kadını tanıdığını ve kadının manken olmak istediği için sürekli gelip resim çektirdiğini, kadının bir çocuk giyim atölyesinde çalıştığını söylemesi üzerine Gaziantep polisi durumu hemen kadının çalıştığı ilçe olan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Belirtilen adrese giden polis aylardır aranan üvey Anne Rufia M. gözaltına alındı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanmasının ardından Rufia M. Gaziantep emniyetine getirilecek. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

"Üvey anne, 4 yaşındaki Ziyade'yi altını kirlettiği için öldürülmüş..." haberi, 20 Mayıs 2017 tarihinde yazılmıştır. 20 Mayıs 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Üvey anne, 4 yaşındaki Ziyade'yi altını kirlettiği için öldürülmüş... haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Üvey anne, 4 yaşındaki Ziyade'yi altını kirlettiği için öldürülmüş... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  2. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  3. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  4. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  5. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  6. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  7. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  8. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  9. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
  10. 15:44 Tahin: Lezzetin Ötesinde Sağlığa Yararlı Bir Süper Gıda
  11. 15:36 Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!
  12. 15:29 Melisa Döngel Hayalindeki Rolü Açıkladı!
  13. 15:26 Fenerbahçe'nin Savunma Hattında Transfer Hareketliliği: Luan Peres'e Brezilya'dan Teklif Geldi!
  14. 15:22 İran Devrim Muhafızları, İsrail'e nükleer tesislerinin hedefleneceği uyarısında bulundu
  15. 15:20 Finlandiya'dan Göç Politikasında Sıkı Tedbir: Yabancıların Vatandaşlık İşlemleri Zorlaşıyor
  16. 15:19 Mariya Zaharova: "Ortadoğu'daki gerilimden ABD sorumlu"
  17. 15:19 BM: "Gazze'deki okulların yüzde 80'den fazlasının yıkıldı"
  18. 15:17 Dev kulüp Arda Güler için gözünü kararttı ve teklifini yaptı! Transfer olmak için tek şart!
  19. 15:15 Sel Sularında Mahsur Kalan Kedi, Dubai'de Araca Tutunarak Yardım Bekledi
  20. 15:11 Hindistan'da Başbakan Modi'nin Yapay Zeka Kullanarak Seçim Propagandası Tartışması
Yaşam Haberleri