Vahdet yazarından utanç yazısı: Solun namusu var mı?

Vahdet yazarından utanç yazısı: Solun namusu var mı?

Vahdet yazarından utanç yazısı: Solun namusu... 28 Şubat'ın yıldönümünde 'Zulüm hikayeleri' uydurma yarışına giren ancak uydurdukları 'zulüm hikayeleri' Kemalettin Tuğcu dramatizmini geçemeyen İslamcılar, döne dolaşa yıllardır sadece 'ikna odalarını' zulüm hikayesi...

28 Şubat'ın yıldönümünde 'Zulüm hikayeleri' uydurma yarışına giren ancak uydurdukları 'zulüm hikayeleri' Kemalettin Tuğcu dramatizmini geçemeyen İslamcılar, döne dolaşa yıllardır sadece 'ikna odalarını' zulüm hikayesi olarak anlatmaya devam ediyorlar.

Türkiye'de bütün darbelerde solun en ağır bedelini ödemesine rağmen, 'her devrim mazlumu' olmayı bir şekilde başaran siyasal islamcı kadro, toplumun ve solun üstünden silindir gibi geçen 12 Eylül darbesinde bile Tayyip Erdoğan'ın sadece bir gece gözaltında kalmasından bile 'kahramanlık hikayesi' çıkarmayı başardılar. Erdoğan'ın nezarethanede sabaha kadar bankta oturduğunu gözyaşları içinde anlatırken, binlerce solcunun işkenceden geçirilmesine, henüz 17 yaşındaki Erdal Eren'in yaşının büyütülerek idam edilmesine ve gözaltında onlarca kişinin kaybedilmesine rağmen 12 Eylül darbecilerine 'övgüler' düzdüler.

zbk356217ah298_250.jpgTayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Yarı Açık Cezaevinde, içinde buzdolabının bile olduğu özel odasında 30 bin ziyaretçiyi kabul ettiği 4 ayllık cezaevi hayatı daha sonra AKP'den Milletvekili de seçilen Hüseyin Besli tarafından 'Bir Liderin Doğuşu' kitabında sayfalarca anlatıldı.

Erdoğan'ın ve temsil ettiği siyasal islamcıığın önündeki tüm engelleri kaldıran askeri müdahalelerden kendilerinin mağdur olduğu yalanını ısrarla dile getiren siyasal islamcıların, son oplarak Can Dündar ve Erdem Gül'ün Anayasa Mahkemesi kararının ardından yazdıkları yazılarsa hem basın tarihine hem de siyasal tarihimize yeni utanç sayfaları olarak eklendi bile.

Ancak o yazılar arasında bir tanesi var ki, kalemin namusunun ne kadar kolay satılabileceğinin en tipik örneği.

Vahdet adlı İslamcı gazetede yazan Kerime Yıldız adlı türbanlı yazar, 'Solun Namusu Var mı?' başlığı ile kaleme aldığı yazıda, AKP'nin 'ileri demokrasi' diye yutturduğu bir dönemde iki gazetecinin tutuklanarak 92 gün cezaevinde kalması hakkında iğrenç ifadeler kullandı. 

"Hem hangi hapis? İşkence mi gördü, Pislik mi yedi? Tâciz mi edildi? Soğuk betonda mı yattı? Dayak mı yedi? Allahaşkına bunların hangisi oldu da üç aylık dinlenmeye ağıtlar yakılıyor? Hepi topu 3 ay kaldı ama ısrarla 92 gün diyenler var. Eh, 92, 3’ten büyük." diye yazan Vahdet'in gerici yazarı, siyasal islamcıların yıllardır anlattıkları 'Solun namusu var mı?' fıkrası ile bitirdiği yazısında, zulmü ve zalimleri savunarak İslamcılığın alçalma sınırını geçerek 'çukura' yuvarlandığını bir kez daha gösterdi.

"Vahdet yazarından utanç yazısı: Solun namusu var mı?" haberi, 02 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 02 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Vahdet yazarından utanç yazısı: Solun namusu var mı? haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Vahdet yazarından utanç yazısı: Solun namusu var mı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:27 Ölen borçlusunun mezarını açtı, ateşe verip cesedi yakmak istedi
  2. 08:22 Diyanet'in gezi maliyeti dudak uçuklattı
  3. 08:17 Nuray Babacan: Cumhurbaşkanlığı ekibinin Akşener’in ekibiyle yakın ilişkide olduğu iddia edildi
  4. 08:13 İsmail Saymaz: Yolcular uyarmış, 50 saniye önce teleferiği durdurmuşlar
  5. 08:10 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın okumadığı “yolsuzluk” raporu/kitabı
  6. 08:07 Fehmi Koru: AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese
  7. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için sağanak uyarısı
  8. 02:59 Para transferi açıklamasındaki not MASAK’ı harekete geçirdi
  9. 02:57 Haiti'de çete şiddeti: İlk 3 ayda 2 bin 500 kişi öldürüldü
  10. 02:55 BMGK'de yapılan Kosova oturumunda gergin dakikalar yaşandı
  11. 02:54 Steinmer, Türkiye'de: Terörle mücadele, güvenlik ve göç konuları gündemde
  12. 02:51 UNICEF açıkladı: 'Çocuk ölüm ve yaralanmalarının yarısının sebebi patlayıcılar'
  13. 02:45 İsmail Kartal'ın görevine son verin çağrısı gündemde
  14. 02:43 Yalı Çapkını'na sürpriz transfer: 'Tayyar' katılıyor
  15. 02:42 Dünya milyarderler listesinde Türkiye sürprizi! Gelir eşitsizliğinin ispatı
  16. 02:38 Arapça Soruyu Türkçeye çevirtti: Diyanet Başkanı Arapça biliyor mu?
  17. 02:33 Putin ile Aliyev'den Moskova'da 'güvenlik' görüşmesi gerçekleştirildi
  18. 02:31 Szymanski'yi paramparça etti: Sen kimsin İsmail Kartal'a kapris yapıyorsun
  19. 02:29 Başbakan Sunak açıkladı: İngiltere göçmenleri Ruanda'ya gönderiyor
  20. 02:25 Irak Başbakanı'ndan PKK'ya uyarı geldi: Topraklarımızdan saldırılmasına izin veremeyiz
Otomotiv Haberleri