Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten ABD'ci cephe çıkışı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten ABD'ci cephe çıkışı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'te... Genel kurul salonunda Perinçek'in kitaplarının satışı da yapıldı. MHP Antalya İl Teşkilatının da çelenk gönderip izlediği kongre, İstiklal Marşıyla başladı. Alkışlar eşliğinde 'Fedailer Partisi Vatan Partisi' sloganıyla...

Genel kurul salonunda Perinçek'in kitaplarının satışı da yapıldı. MHP Antalya İl Teşkilatının da çelenk gönderip izlediği kongre, İstiklal Marşıyla başladı. Alkışlar eşliğinde 'Fedailer Partisi Vatan Partisi' sloganıyla karşılanan Perinçek, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında PKK ile mücadeleye destek veren Perinçek, "Kahraman ordumuz, polisimiz, korucumuz bölücü terör örgütünü hendeklere gömmektedir. Ve de hendeklere gömüleceklerdir. Onlarla birlikte Amerika'nın Türkiye'yi bölme planı da hendeklere gömülecektir. Türk milletinin kararlılığı karşısında PKK'yı kurtaracak bir kuvvet görmüyoruz. Alınlarını karışlarız. Ordumuzun buradaki başarıları bize büyük sevinç veriyor" dedi.

Terörle mücadelenin yürütüldüğü bölgelerden kendisine her gün mektup geldiğini ve yöre halkının askerin, polisin ve korucuların yanında olduğunu anlatan Perinçek, yürütülen bu mücadele sayesinde yöre halkının özgürleşip PKK'nın baskısından, şiddetinden kurtulduğunu kaydetti. Konuşmasında HDP'yi de eleştiren Perinçek, "HDP'yi Meclise sokmak demek, canlı bombaları meclise sokmak, mayınları meclisin altına döşemek demektir" dedi.

'ABD'Cİ CEPHE'

Türkiye'de bir ABD'ci cephe oluştuğunu iddia eden Perinçek, "Bunların bir iktidar planı var. Bunlar PKK'nın başarılarından iktidar umuyorlar. Şunu söyleyeyim. Bu Abdullah Gül'ünden Kemal Kılıçdaroğlu'na, Fethullah Gülen'ine kadar PKK'nın başarısıyla iktidar olmayı düşünenler hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklar" dedi.

Konuşmasında hükümeti tarikat ve cemaatlere karşı uyaran Perinçek, "Hazreti Muhammed zamanında tarikat cemaat var mıydı. Hazreti Muhammed zamanında ümmet vardı" dedi.

Konuşmasında yeni anayasa konusunda da hükümeti uyaran Perinçek, "Böyle bir anayasa olmaz. Bu ortaçağa dönmektir. Başkanlık sistemi ise mafyanın Türkiye'deki diktatörlüğünü getirmektir. Türkiye'de siyaset mafyalaştı. Partilerde de mafyalaşma görülüyor. Yani parti liderlerinin etrafında grupları, diktatörlükleri, parlamentonun etkisiz kılınması, ekonomik ve siyasi kararların mafya çevrelerine teslim edilmesi, ekonomideki mafyalaşmanın siyasete yansıması. Başkanlık dedikleri Saray, Beştepe, onun etrafında Türkiye'nin kaynaklarını paylaşan, ayakkabı kutuları içinde Türkiye'nin kaynaklarını istif eden grup ve o grubun diktatörlüğü. Meclisin etkisiz hale getirilmesi. Bu bir hayaldir. Başkanlık sisteminden derhal Tayyip Erdoğan vazgeçmelidir. Bu bölücü anayasa, hendeklerden PKK'yı kurtarma girişimidir" diye konuştu.

"Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten ABD'ci cephe çıkışı" haberi, 03 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 03 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten ABD'ci cephe çıkışı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten ABD'ci cephe çıkışı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:02 Erasmus+ Projesi Kapsamında Konya'da Kariyer Danışmanlığı Eğitimi Verildi
  2. 15:00 Türkiye'yi Vuran Şiddetli Fırtına ve Sağanak:Ağaçlar Devrildi,Çatılar Uçtu,Yaşam Olumsuz Etkilendi
  3. 15:00 Malatya'da 3.8 Büyüklüğünde Deprem: Endişe ve Uyarılar Artıyor
  4. 14:57 Gemlik'te Yağışın Sebep Olduğu Duvar Çökmesinde 2 Kişi Yaralandı
  5. 14:56 Komşusunun Hayatını Heimlich Manevrasıyla Kurtardı
  6. 14:51 Nicolas Pepe'nin Trabzonspor'dan Ayrılığı Gündemde: Juventus İlgileniyor
  7. 14:50 Eskişehir’de 3 bin fidan projesinde yüzler güldü!
  8. 14:50 "Döner Kardeşler" Çete Liderleri Banu Parlak Davasına Karıştı: İfade ve Pazarlık Detayları
  9. 14:46 Hamas'ın Siyasi Bürosu Merkez Değiştiriyor: İsrail-Hamas Görüşmeleri Tehlikede!
  10. 14:45 Uğur Dündar'ın Cinsellik Açıklaması! Program sunucusu Ece Üner'i Kahkahalara Boğdu!
  11. 14:43 Sultanlar Ligi Finalinde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Arasındaki Heyecan Dorukta!
  12. 14:39 Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'in Gizemli Kayboluşu mahalle sakinlerinde büyük endişe yaratıyor
  13. 14:33 İran Dışişleri Bakanı İsrail'e Sert Tepki Verdi: 'Çocuk Oyuncaklarına Benziyor!
  14. 14:29 Galatasaray-Pendikspor Maçı: Liderlik Koltuğu İçin Kritik Karşılaşma Öncesi Heyecan Dorukta
  15. 14:25 Türkücü İzzet Yıldızhan 23 yıllık eşiyle sosyal medyayı salladı! İlk kez paylaştı!
  16. 14:25 Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Şüpheli Yakalandı, Büyük Miktarlarda Uyuşturucu Ele Geçirildi
  17. 14:22 Trabzonspor, Yıldız Transfer İçin Hazırlıklara Başladı: Olympiakos'un Fortounis'i Radarında!
  18. 14:17 İzmir'de Şiddetli Yağışın Ardından Foça Açıklarında Hortum Oluştu
  19. 14:05 New York'ta Farelerle Bulaşan Hastalık Vakalarında Artış: Sağlık Yetkilileri Tedbir Alıyor
  20. 14:03 Grammy Ödüllü American Idol Şarkıcısı Mandisa Lynn Hundley 47 Yaşında Hayatını Kaybetti
Politika Haberleri