Veli Ağbaba: Öcalan'ın koğuşundaki televizyon evimde yok!

Veli Ağbaba: Öcalan'ın koğuşundaki televizyon evimde yok!

Veli Ağbaba: Öcalan'ın koğuşundaki televizyo... CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Eğer PKK’yla, terörle, işbirliği arıyorlarsa İmralı Cezaevi'ne baksınlar. Şu anda Türkiye’nin en rahat cezaevi Öcalan’ın kaldığı İmralı Cezaevi . Öcalan’ın koğuşuna...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Eğer PKK’yla, terörle, işbirliği arıyorlarsa İmralı Cezaevi'ne baksınlar. Şu anda Türkiye’nin en rahat cezaevi Öcalan’ın kaldığı İmralı Cezaevi . Öcalan’ın koğuşuna benim evinde olmayan, hiçbir cezaevinde olmayan 87 ekran LCD televizyon koyanlar, PKK’yla iş birliği yapıyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı eleştirdi. Ağbaba, "Günlerdir bir fırtına kopartılıyor. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere AKP’liler ve son olarak Adalet Bakanı, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerini hedef gösteriyor, terör örgütü üyelerini ziyaret etmekle suçluyor ve resmen iftira atıyor. Cumhurbaşkanı da biliyor ki yalan, Bakan da da biliyor ki yalan. AKP’ye bağlı havuz medyası da bu konuyu şişirerek anlatıyor. Resmen Cumhuriyet Halk Partililer hedef gösteriliyor" dedi.


"BAKAN, CHP’LİLERE YALAN SÖYLEDİ, İFTİRA ATTI"
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın CHP milletvekillerinin 2016 yılında 81 PKK’lı mahkûmu ziyaret ettiğini iddia ettiğini hatırlatan Veli Ağbaba, "Bu konuyla ilgili Adalet Bakanı hakkında dava açacağız. Yalan söyledi, Cumhuriyet Halk Partililere resmen iftira attı. Böyle bir şey olmadığını kendisi de biliyor. Kendi kayıtlarında mevcut . Bu iftiraya karşı Cumhuriyet Halk Partisi grubu olarak milletvekili arkadaşlarımızla birlikte hukuksal anlamda girişimde bulunacağız" diye konuştu.

'IŞİD KATİLLERİNİ SERBEST BIRAKANLAR TERÖRLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "Eğer PKK’yla, terörle, işbirliği arıyorlarsa İmralı Cezaevi'ne baksınlar. Şu anda Türkiye’nin en rahat cezaevi Öcalan’ın kaldığı İmralı Cezaevi. Öcalan’ın koğuşuna benim evinde olmayan, hiçbir cezaevinde olmayan 87 ekran LCD televizyon koyanlar, PKK’yla iş birliği yapıyor. Öcalan’ın odasına 3’lü misafir koltuk takımı alanlar, terörle işbirliği yapıyor. İmralı’yı Türkiye’nin tamOTEL  konforunda bir cezaevine dönüştürenler, terörle işbirliği yapıyor. Öcalan’ın cezaevini 5 yıldızlı otel yapanlar, terörle işbirliği yapıyor, PKK’yla işbirliği yapıyor. Ayrıca IŞİD katillerini polislerimizi şehit eden IŞİD katillerini salıverenler terörle işbirliği yapıyorlar" diye konuştu.

'BÖYLE İFTİRALARA PAPUÇ BIRAKACAK DEĞİLİZ'

Ağbaba, AKP milletvekilleriyle yaptıkları cezaevi ziyaretlerinden fotoğrafları da basın mensuplarına göstererek, şunları söyledi:
"Günlerdir CHP sanki tek başına cezaevi ziyaretleri yapıyormuş gibi bir hava oluşturulmak isteniyor. Size birkaç fotoğraf göstermek istiyorum. Bu insan Ayşe Türkmenoğlu AKP Konya Milletvekili, cezaevi alt komisyon başkanı. Bu da Mehmet Metiner, AKP Adıyaman Milletvekili. Şu an Cezaevi Komisyonu Başkanı. Burası da cezaevi. Hani diyorlardı ya 'Kimle görüşüyordunuz?' Bakın Ayşe Türkmenoğlu, Mehmet Metiner, Murat Bozlak. Bunlar da mahkûmlar. Cezaevindeki fotoğraflar, buyurun bunu da yalanlayın. Bakın işte size PKK’lı mahkûmlar. Kim görüşüyormuş? Bakın Mehmet Metiner, Ayşe Türkmenoğlu. Böyle iftiraya pabuç bırakacak değiliz. Eğer terörle iş birliği yapan varsa, aynaya baksınlar."

"Veli Ağbaba: Öcalan'ın koğuşundaki televizyon evimde yok!" haberi, 12 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 12 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Veli Ağbaba: Öcalan'ın koğuşundaki televizyon evimde yok! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Veli Ağbaba: Öcalan'ın koğuşundaki televizyon evimde yok! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  2. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  3. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  4. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  5. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  6. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  7. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  8. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  9. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  10. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  11. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  12. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  13. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  14. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  15. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  16. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  17. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  18. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  19. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  20. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
Politika Haberleri