90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, Maltepe’de bir rezidansta ölü bulundu

90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, Maltepe’de bir rezidansta ölü bulundu

90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran... Ünlü şarkıcı, Devran Çağlar geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda etti. Ölüm haberini ise bu akşam sahne alacağı mekan, sosyal medyadan duyurdu.

Ünlü şarkıcı, Devran Çağlar geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda etti.

Ölüm haberini ise bu akşam sahne alacağı mekan, sosyal medyadan duyurdu. Peki Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar 'kimin oğlu' olarak iddia edilmişti? Kaç yaşında? Devran Çağlar hakkında bilinmeyenler ve çok daha fazlası yazımızda…

90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar’ın  uzun bir süre yaşamını Almanya’da sürdürmüştü. Daha sonrasında yeniden Türkiye'ye dönen Ünlü şarkıcısı Devran Çağlar, Maltepe’de bir rezidansta ölü bulundu.

Arabesk şarkıcısı Devran Çağlar (56), Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulundu. Çağlar’dan bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar’ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı. Ünlü şarkıcının yaşadığı Maltepe’deki rezidansa gelen yakınları, çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Olay yerine gelen savcının incelemeleri sürüyor.

‘Ben Eşref Kolçak’ın reddettiği oğlu...'

‘Ben Eşref Kolçak’ın reddettiği oğlu, Harun Kolçak’ın da ağabeyiyim’ iddialarıyla gündeme gelmişti

90’lı yıllara damgasını vuran ünlü pop müzik sanatçısı Harun Kolçak’ın rahatsızlığı nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından, Devran Çağlar’ın yıllar önceki ‘Ben Eşref Kolçak’ın reddettiği oğlu, Harun Kolçak’ın da ağabeyiyim’ iddiaları tekrar gündeme geldi.

Peki Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar gerçekten Eşref Kolçak’ın oğlu mu? Kaç yaşında? Devran Çağlar hakkında bilinmeyenler ve çok daha fazlası yazımızda…

Devran Çağlar Kimdir?

Devran Çağlar, şarkıları ve güçlü sesiyle bir döneme damgasını vurmuş ünlü şarkıcıdır.

Devran Çağlar, geçtiğimiz yıllarda bir televizyon programına konuk olarak, “Ben Eşref Kolçak’ın reddettiği oğlu, Harun Kolçak’ın da ağabeyiyim!” iddialarında bulunmuştu.

İddialarına devam eden Çağlar, “Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde ‘Ulan benim gibi bir adamın oğlu *bne olur mu? Bu bana yakışır mı?’ diyerek baskı yapıyordu.

Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı.

20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu iddialara açıklık getirmek isteyen program sunucuları, Eşref Kolçak’ı aramış ve konu ile alakalı görüşmek istediklerini söylemişlerdi. Eşref Kolçak’ın bu telefona yanıtı çok sert olmuştu.

Eşref Kolçak; “Benim yıllarca emek vererek saygınlık yarattığım ismimi sakın ola ki *bnelerin isimleriyle yan yana koymayın” şeklinde yanıt vermişti.

Bunun üzerine Devran Çağlar; “görüyorsunuz işte babam bana hala sinirli olduğu için sizi böylesine tersledi” ifadelerini kullandı.

Harun Kolçak ile kardeş olduklarını fotoğraflar ile kanıtlamaya çalışan Devran Çağlar, babasına şöyle seslendi:

Devran Çağlar; “Babacığım, gel bu kırgınlığa bir son verelim. Hayatımızın son günlerinde beraber mutlu mesut geçirelim. Zaten senin de Yeşilçam’la ilgili isminin anıldığı falan da yok. Artık endişe duyacağın bir durum da kalmadı.”

İddialar yeniden gündeme gelmişti

Ünlü şarkıcı Harun Kolçak’ın rahatsızlığı nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından Devran Çağlar’ın iddiaları yeniden gündeme geldi. Peki Devran Çağlar, gerçekten Eşref Kolçak’ın oğlu mu? Devran Çağlar’ın bu iddialarına Eşref Kolçak ne yanıt verecek?

"90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, Maltepe’de bir rezidansta ölü bulundu" haberi, 15 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Kültür Sanat kategorisi altında bulunan 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, Maltepe’de bir rezidansta ölü bulundu haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, Maltepe’de bir rezidansta ölü bulundu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kültür Sanat konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  2. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  3. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  4. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  5. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  6. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  7. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  8. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  9. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  10. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  11. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
  12. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
  13. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
  14. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
  15. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
  16. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
  17. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
  18. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
  19. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  20. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
Kültür Sanat Haberleri