Adalet Bakanlığı kimlere af hazırlığında? Soylu'dan 'Af üzerinde çalışılıyor' açıklaması

Adalet Bakanlığı kimlere af hazırlığında? Soylu'dan 'Af üzerinde çalışılıyor' açıklaması

Adalet Bakanlığı kimlere af hazırlığında? So... TC100'de bir programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçim ve af gündemine ilişkin konuştu. Adalet Bakanlığı'nın bir tasarı üzerinde..

TV100'de bir programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçim ve af gündemine ilişkin konuştu. Adalet Bakanlığı'nın bir tasarı üzerinde çalıştığını söyleyen Soylu, Erdoğan'ın "indirim" talimatının kısa süre içinde yerine getirilebileceğini söyledi.

Adalet Bakanlığı'nın kapsamlı bir çalışma içinde olduğunu ifade eden Soylu, "Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın indirim konusunda açık talimatı var. Ona ait bir noktaya geldi. Zannediyorum yakın bir dönem içerisinde böyle bir ceza indirimle karşı karşıya kalınacak. Biraz çalışıldı. Son 1-2 haftada da tekrar bir değerlendirmeler yapıldı. Ancak Adalet Bakanlığı bu konuda hakikaten dört başı mamur, bizim de içinde olduğumuz bir çalışma gerçekleştiriyor. Patronajı Adalet Bakanlığında. İnanıyorum ki yakın bir zamanda ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.

İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında karalama kampanyasına devam eden Soylu'nun konuşmasından öne çıkanlar ise şöyle oldu:

MAHALLE MECLİSLERİNİ ANLAYAMAMIŞ: KANDİL'DEN SARAÇHANE'YE TÜNEL KAZILIYOR

"İmamoğlu, mahalle meclisleri kuracağım diyor. Ben buna dikkat kesildim. Ne demek istiyor? Zaten ilçe belediye meclisleri var siyasi partilerin katıldığı. 'İlçe meclisleri, mahalle meclisleri oluşturacağım' diyor. Oralarda farklı bir takım yapılar bunların akıllarında söz konusu. Oradan da bir yerlere mesaj veriyor. Bunun terör örgütüne yeni bir kanal açacağı, yani aslında kısa ve öz biçimde Kandil'den Saraçhane'ye bir tünel kazılmaya çalışıldığı apaçık ortadadır" diye konuştu.

'BÜTÜN BUNLAR LGBT, TERÖR ÖRGÜTLERİ, CAN DÜNDAR'IN GEZİ OLAYLARINDAKİ TWEETİ..'

"Şimdi Kandil, İstanbul seçimleri için 'AKP-MHP faşizmine karşı İmamoğlu'nu destekleyeceğiz' diyor. Ondan önce de Sezai Temelli, 'Herhalde bu bizim seçimimizdir, biz de alacaklarımızı alacağız.' diyor. Etrafta da hep şu konuşuluyor, İSPARK ve benzeri bilimum yerler HDP ile anlaşıldı. Bütün bunlar LGBT, terör örgütleri, kusura bakmayın Can Dündar'ın Gezi olaylarındaki twetini hepimiz hatırlıyoruzdur, başka yerlerden copy-paste yaptıklarını, savaş manzaralarını Taksim Meydanı manzaralı olarak yansıttılar. Şimdi bu ekip LGBT dahil olmak üzere İstanbul yönetimine hazırlanıyor. Ben bunu Türkiye için de İstanbul için de bir tehdit olarak görüyorum"

ORTAK YAYIN HAKKINDA

"Şimdi İsmail Küçükkaya ile kimse programa çıkar mı? Bu saatten sonra kimse çıkmaz. Çünkü güvenilirliğini tamamen yitirdi ve Türkiye'ye yalan söyledi. Türkiye'deki seçmeni aldattı, tüm Türkiye'yi aldattı."

"Adalet Bakanlığı kimlere af hazırlığında? Soylu'dan 'Af üzerinde çalışılıyor' açıklaması" haberi, 21 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Adalet Bakanlığı kimlere af hazırlığında? Soylu'dan 'Af üzerinde çalışılıyor' açıklaması haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Adalet Bakanlığı kimlere af hazırlığında? Soylu'dan 'Af üzerinde çalışılıyor' açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  2. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  3. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
  4. 14:35 Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkıyla İlk Kez!
  5. 14:35 Kocaeli Sahillerinde Ölü Yunuslar Endişe Yaratıyor: Veteriner Hekimler Alarmda
  6. 14:31 Sulu Köftelerde Mükemmel Dengenin Sırları
  7. 14:27 Beyşehir'in İlkbahar Misafirleri: Leylekler Geri Döndü!
  8. 14:23 Carlo Ancelotti'nin Radarındaki Genç Yetenek: Arda Güler
  9. 14:20 Fenerbahçe'ye La Liga Şoku! İspanyol Basını: "Hukuki Engel Var!"
  10. 14:18 Dünya Zenginleri Yeniden Sıralandı: İstanbul İlk Kez Listede!
  11. 14:14 Islam Memiş: Gram Altın ve Gümüşte Yatırım Fırsatları!
  12. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  13. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  14. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  15. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  16. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  17. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  18. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  19. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  20. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
Politika Haberleri