Ahmet Ürkmezgil’den Avrupa Ligi kurası ve transfer yorumu

Ahmet Ürkmezgil’den Avrupa Ligi kurası ve transfer yorumu

Ahmet Ürkmezgil’den Avrupa Ligi kurası ve tr... Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyes, Ahmet Ürkmezgil, forvet transferiyle ilgili "İnşallah uygun durumdaysa, Aboubakar bizim eski, iyi bir oyuncumuzdu. Maddi açıdan da uygunsa olabilir" derken Avrupa Ligi'ndeki eşleşmelerle ilgili de konuştu.Beşiktaş...

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyes, Ahmet Ürkmezgil, forvet transferiyle ilgili "İnşallah uygun durumdaysa, Aboubakar bizim eski, iyi bir oyuncumuzdu. Maddi açıdan da uygunsa olabilir" derken Avrupa Ligi'ndeki eşleşmelerle ilgili de konuştu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, UEFA Avrupa Ligi K Grubu’ndaki rakipleri Portekiz’in Braga, İngiltere’nin Wolverhampton ve Slovakya’nın Slovan Bratislava’yı değerlendirdi.

Avrupa’daki her takımın güçlü olduğunu ifade eden Ürkmezgil, “Kura çekimini buradaki gençlerle 30 Ağustos münasebeti sebebiyle şenliklerdeyken birlikte takip ettik. Avrupa’daki her takım güçlü, iyi takımlar. Rakip seçme, ayırma gibi bir lüksümüz yok. İyi bir grup. Bizim Portekiz takımlarına şansımız tutuyor. Son zamanlarda İngiliz takımlarına karşı da iyi top oynamıştık. Slovak ekibi daha vasat bir takım. Mevsim şartları açısından da düşündüğümüz zaman da mevsim koşullarının korkutmayacağı ülkeler. İnşallah iyi sonuçlarla döneriz. Beşiktaş iyi sonuçlar almaya alışık bir takım Avrupa liglerinde. Dolayısıyla bu sefer de aynı iyi sonuçları alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

“Hep nokta atışı transferler oldu”

Siyah-beyazlı ekipte transferlerin çok sıkı bir elekten geçirilerek yapıldığını belirten Ürkmezgil, “Başkanımız ve bu işle ilgilenen arkadaşlarımız transferleri çok iyi takip ederek, sıkı bir elekten geçirerek yaptılar. Maddi kısmı da önemli. Sabırla yaptılar. Bir noktadan sonra takıma uyum açısından da futbolda bu var. İnşallah takımımıza da uyum sağlarlar. Hep nokta atışları oldu. Çok fazla isim, şöhret peşinde olmadan Beşiktaş takımı hem maddi olarak uygun hem de ihtiyacı olan yerlere transfer yaptı. İnşallah hayırlısı olur” şeklinde konuştu.“AVRUPA KUPALARINDA

Deneyimli isimlere ihtiyacı var”

Forvet konusunda Avrupa kupalarında deneyimli isimlere ihtiyaç duyulabileceğini belirten Ahmet Ürkmezgil, “Burak’ın sakatlanışı. Bu iş her zaman başımıza gelebilir. Güven var. Umut Nayir var ama ne olursa olsun Avrupa kupalarında deneyimli isimlere ihtiyaç olur. Herkesin öyle bir düşüncesi var. Bu çok doğaldır. Bizlerin de var. Transfer konusu başkanımız ve Ali Naibi tarafından büyük bir gizlilik içerisinde, titizlikle yürütülüyor. Dolayısıyla ben de açıklanmadan 1 saat önce öğreniyorum” ifadelerini kullandı.

“Paniğe kapılmamak gerekir”

Sezon başında yaşanan sakatlıklarla hazırlık maçlarının çok oynanmadığını ancak paniğe kapılmamak gerektiğini ifade eden Ürkmezgil, “Hoca ondan da yakındı zaten. Gerektiği kadar hazırlık maçı oynanmadı. Dolayısıyla onun sıkıntı yaşandı. Bunu hoca da söylüyor. Birkaç eksiğimiz zaten vardı. Sakatlarında eksikliği, sakatlılardan dolayı tam olarak hazırlık maçının oynanmaması… Bütün bunlar bir araya geldiğinde takım 1-2 hafta böyle sıkıntı yaşadı. Futbolun içinde olan şeyler. 2-3 tane transfer yapıldı. Hazırlık maçları fazlaca. Bütün bunların yarattığı bir ortamdan dolayı paniğe kapılmamak gerekir diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Bir  santrafor olabilir”

İsmi Beşiktaş ile anılan Vincent Abuobakar ile ilgili de konuşan Ürkmezgil, “İnşallah uygun durumdaysa, Aboubakar bizim eski, iyi bir oyuncumuzdu. Maddi açıdan da uygunsa, son 1 yıl çok top oynadı, oynamadı bende çok bilmiyorum açıkçası. Benim konularım çok daha farklı. Ben idari işler ya da para işleriyle uğraştığım için o kısımları çok fazla takip edemiyorum. Uygunsa olur ama bir santrfor olabilir” dedi.

"Ahmet Ürkmezgil’den Avrupa Ligi kurası ve transfer yorumu" haberi, 30 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Ahmet Ürkmezgil’den Avrupa Ligi kurası ve transfer yorumu haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ahmet Ürkmezgil’den Avrupa Ligi kurası ve transfer yorumu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:30 Beşiktaş'ta Svensson Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen oyuncu!
  2. 15:29 Fenerbahçe Süper Lig Maçı İçin Sivasspor Karşısında Hazırlıklarını Sürdürüyor
  3. 15:28 Putin ile Aliyev, Moskova'da görüşeceklerini açıkladı
  4. 15:25 Galatasaray kulübünün başkanlık seçimi zamanı!
  5. 15:25 Yeme-içme Sektöründe Çözüm Odaklı Adımlar: Federasyon Başkanı Karabağlı'nın Önerileri
  6. 15:23 Kızıl Ordu Korosu'nun sürgününün yıl dönümlerinde düzenleyeceği konsere tepki: ayıbı durdurun!
  7. 15:22 Hakkari'de Heyelan Felaketi: Onlarca Küçükbaş Hayvan Toprak Altında Kaldı
  8. 15:21 Livakovic'ten Çok başarılı performans geldi!
  9. 15:19 Kuzey Kore’den yeni füze denemesi geldi
  10. 15:16 Max Verstappen Rekor Kralı Oldu!
  11. 15:13 Ordunun polisin yetkileri genişletildi: Ekvador'da OHAL ilan edildi
  12. 15:12 Skandal! 18 Puan Silindi, Kulüp Küme Düştü!
  13. 15:12 Galatasaray'da Ziyech Gerçeği: Sözleşmenin Gizli Maddesi ve Gelecek Sezon Maaşı!
  14. 15:12 Beşiktaş'ta Bomba Ayrılık!
  15. 15:11 Beşiktaş'ın Galibiyet Sevinci Çok Çok Kısa Sürdü!
  16. 15:10 Libya’dan Filistin’in BM üyeliğinin veto edilmesine ilişkin açıklama geldi: Derin üzüntü duyuyoruz
  17. 15:09 Bakan Symmonds ‘Zamanı gelmişti’ dedi: Barbados, Filistin’i resmen tanıdı
  18. 15:05 Öpüşme Görüntüleri Kumpas! Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi çok konuşulacak!
  19. 15:05 AKP'den 'İstiklal Marşı', 'Atatürk ve Erdoğan'a hakaret' iddialarıyla ilgili açıklama geldi
  20. 15:02 Erasmus+ Projesi Kapsamında Konya'da Kariyer Danışmanlığı Eğitimi Verildi
Spor Haberleri