AKP Kadın Kolları, yemek faturalarını belediyeye yazdırmış!

AKP Kadın Kolları, yemek faturalarını belediyeye yazdırmış!

AKP Kadın Kolları, yemek faturalarını beledi... AKP Kadın Kolları ile Gençlik Kolları'nın yemek ödemelerini belediye adına yazdırdıklarını belirten Ekicioğlu, "Partinize lütfen söyleyin borçlarını ödesinler" dedi.

Kırşehir Belediyesi Mayıs Meclis toplantısında Kırşehir Belediyesi’nin borçlarının binaya asılmasını hoş bulmadıklarını söyleyen AKP’li meclis üyelerine CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sert çıktı. AKP Kadın Kolları ile Gençlik Kolları'nın yemek ödemelerini belediye adına yazdırdıklarını belirten Ekicioğlu, "Partinize lütfen söyleyin borçlarını ödesinler" dedi.

Kırşehir Belediyesi’nin borçlarının binaya asılmasını hoş bulmadıklarını söyleyen AKP’li meclis üyelerine Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “İnsan yediği yemeğin parasını belediyeye ödetmez.” diyerek tepki gösterdi.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısında Kırşehir Belediyesi’nin AKP’li meclis üyeleri, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun hizmet binası dışına astırdığı 462 Milyonluk Belediye borcu afişi ile ilgili tepki gösterdi. Ekicioğlu ise bu tepkilere, “Biz şeffafız. Açıklarsam kimse yerinden kalkamaz. Kimse meclisten kalkamaz. İnsan yediği yemeyin parasını belediyeye ödettirmez. Biz kimseyle kavgaya gelmedik ama kimsenin hakkını da kimseye yedirmeyeceğiz. Ben iştiraklerdeki yetkililere şunu söyledim, benim çayım gelirse parasını alacaksınız.” sözleriyle yanıt verdi.

“YAZIK DEĞİL Mİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINA”

Konuşmasında seçim dönemindeki harcamalara da değinen Ekicioğlu , “Herkes yazdırmış. A müdür yemiş gitmiş, B başkan içmiş gitmiş. Böyle bir mantık olur mu ya? Bu da tam seçim döneminde veyahut toplu yemekler verilmiş. Kırşehir Belediyesi’nin 3. ayına bakın 15 lira harcıyorsak 30 lira harcamışız. Yazık değil mi tüyü bitmemiş yetimin hakkına.” diyerek tepkisini dile getirdi.

“EKMEK ARASI SÖYLÜYORUM PARASINI ÖDÜYORUM”

Kırşehir Haber Türk’te yer alan habere göre, Belediye Başkanlığı süresince özel harcamalarını belediye bütçesinden ödetmeyeceğinin altını çizen Ekicioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Size şunu taahhüt ediyorum 5 yıl sonra özel kalemden 1 lira ödersem o zaman yüzüme tükürün. Yemek parası bir garibana harcarım ona bir şey demem. Ekmek arası söylüyorum parasını ödüyorum.”

“PARTİNİZE LÜTFEN SÖYLEYİN BORÇLARINI ÖDESİNLER”

AKP’nin Kadın Kolları’nın, Gençlik Kolları'nın yemek yiyip ödemeyi belediye adına yazdırdıklarını da sözlerine ekleyen Ekicioğlu, bu durumun etik olmadığı ise şu sözlerle açıkladı:

“Partinize lütfen söyleyin borçlarını ödesinler. Bir partinin gençlik kolları yemek yer gider mi oradan. Yahu, 3 bin lira 5 bin lira, Kadın Kolları yer gider mi? Bu etik değil. Şeffaf olacağız dedik, adaletli olacağız, berrak olacağız, gizli ajandamız olmayacak. Geçmişte yapılan hataları, bugünkü meclis üyeleri, başkan yardımcılarımız yapmasın diye açıklıyoruz. Ben yapmayayım diye anlatıyorum. Özel kalemim yapmasın diye açıklıyorum.”

"AKP Kadın Kolları, yemek faturalarını belediyeye yazdırmış!" haberi, 10 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan AKP Kadın Kolları, yemek faturalarını belediyeye yazdırmış! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP Kadın Kolları, yemek faturalarını belediyeye yazdırmış! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:24 Yeni anayasa için havuz kurulacak: Süreci Numan Kurtulmuş yönetecek
  2. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
  3. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  4. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  5. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  6. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  7. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  8. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  9. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  10. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  11. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  12. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  13. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  14. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  15. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  16. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  17. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  18. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  19. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  20. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
Politika Haberleri