AKP’li Şirin Ünal’ın, Kadirova'nın ölümünden 11 gün sonra verdiği ifade ortaya çıktı

AKP’li Şirin Ünal’ın, Kadirova'nın ölümünden 11 gün sonra verdiği ifade ortaya çıktı

AKP’li Şirin Ünal’ın, Kadirova'nın ölümünden... AKP'li vekil Şirin Ünal'ın evinde, Ünal'ın silahıyla 'intihar' ettiği öne sürülen 23 yaşındaki Nadira Kadirova’nın şüpheli ölümünün ardından, AKP İstanb

AKP'li vekil Şirin Ünal'ın evinde, Ünal'ın silahıyla 'intihar' ettiği öne sürülen 23 yaşındaki Nadira Kadirova’nın şüpheli ölümünün ardından, Ünal’ın olaydan 11 gün sonra adliyede ifade verdiği ortaya çıktı.

Şirin Ünal’ın ifadesinde “Kızım, Duygu ‘Baba Nadira kapıyı kapattı, silah sesi geldi’ diye seslendi. O arada ben de hemen odaya koştum. Kapı kilitliydi. Omzumla kapıyı açmaya çalıştım. Ancak başarılı olamadım” dediği öğrenildi. Oysa Kadirova’nın ağabeyi Muhammet Ali ise “Olay 23 Eylül’de 20.48’de gerçekleşti. Şirin Ünal beni aradı olaydan 5 dakika önce. Evde silahın kayıp olduğunu söyledi” demişti. Bu arada Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan raporda, Kadirova’nın hayatını kaybetmesine neden olan silah üzerinde ve kendisini kilitlediği odanın iç kapı kolu üzerinden parmak izi tespit edildiği belirtildi.

ADLİYEDE VE SAVCILIKTA

Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre, soruşturma kapsamında Şirin Ünal’ın hem evinde, hem de Ankara Adliyesi’nde ifadesinin alındığı öğrenildi. 4 Ekim’de soruşturmayı sürdüren savcının odasında ifade veren Şirin Ünal’ın şunları kaydetdiği belirtildi:

“Kızım, Duygu ‘baba Nadira kapıyı kapattı, silah sesi geldi’ diye seslendi. O arada ben de hemen odaya koştum. Kapı kilitliydi. Omuzumla kapıyı açmaya çalıştım. Ancak başarılı olamadım. Kızıma 112 ve 155’i arayalım dedim. Bu esnada kızım Duygu ve diğer çalışan bodrum katından merdiven getirdi. Bu merdivenle kapıyı kırmaya çalıştık ancak merdiven kırıldı. Sonra kızım Duygu daha büyük bir merdivenle bahçeden odanın balkonuna ulaşmaya çalıştı ancak balkon kapısının da kilitli olduğunu söyledi. Bu arada polis ve 112 sağlık ekipleri olay yerine geldi. Bu esnada polis ekiplerinin kapıyı açmak için kullanmış olduğu çekiç de kırıldı. Görevlilerin yaptığı çalışmalar sonucu kapının kırılması sağlandı. Kapı kırıldıktan sonra içeriye girebilen görevliler Nadira’yı hastaneye götürdü. Evimde iki çalışanım vardı. Nadira da kızım gibi sevdiğim, koruduğum bir kişiydi.”

GÜNLÜKLER ÇEVRİLİYOR

Olay sonrasında Kadirova’nın Özbekçe yazdığı günlüğüne el konulmuştu. Savcılık, günlüğün Türkçeye çevrilmesi talimatı verdi. Psikayatri uzmanlarının genç kadının ruh halinin belirlemek için bir rapor hazırlayacağı bildirildi.

"AKP’li Şirin Ünal’ın, Kadirova'nın ölümünden 11 gün sonra verdiği ifade ortaya çıktı" haberi, 15 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan AKP’li Şirin Ünal’ın, Kadirova'nın ölümünden 11 gün sonra verdiği ifade ortaya çıktı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP’li Şirin Ünal’ın, Kadirova'nın ölümünden 11 gün sonra verdiği ifade ortaya çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Politika Haberleri