Akşener'den Erdoğan'a: O kulak çekilecek... Ankara, İstanbul gidecek!

Akşener'den Erdoğan'a: O kulak çekilecek... Ankara, İstanbul gidecek!

Akşener'den Erdoğan'a: O kulak çekilecek... ... İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçmenin 31 Mart'ta AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj vermesi gerektiğini ifade etti. Akşener, Erdoğan'ın 31 Mart'ta "Ey aziz milletim verdiğiniz mesajı aldım gereğini yapacağım" ifadesini...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçmenin 31 Mart'ta AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj vermesi gerektiğini ifade etti. Akşener, Erdoğan'ın 31 Mart'ta "Ey aziz milletim verdiğiniz mesajı aldım gereğini yapacağım" ifadesini kullanacağını söyledi...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok’un düzenlediği tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Akşener, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, 20 ilçenin başkan adayına seslenerek, “Tamamını isterim, eksik kabul etmiyorum” dedi.

“Bugün burada Türkiye’de yalana, talana, hırsızlığa, israfa, kayırmaya ‘hayır’ diyen bir irade var. Kuvay-i Milliye iradesi var. Mart’ın sonu bahar ve hep beraber iyi olacağız” diyerek konuşmasını sürdüren Akşener, şunları söyledi:

“Bu birlikteliği ortadan kaldırmak için her türlü hakaret, her türlü iftira, her türlü fitne ile karşı karşıya kalacaksınız, kalıyorsunuz. Asla cevap vermeyeceksiniz. Şimdi yerel seçime giderken birden bire bir beka meselesiyle karşı karşıya kaldık. Gerçekten Türkiye’nin yerel seçimlerle bir beka sorunu var mıdır sorusunu birisi bana izah edecek. Sonuç itibariyle sizden ricam şudur arkadaşlar, sadece projelerinizi yarıştıracaksınız. Seçmene ulaşacaksınız, kapı kapı zil çalacaksınız. Elini tutmadığınız kimse sizin değildir. Ben bugün Balıkesir’de esnaf eli sıktım. Esnaf kan alıyor, kan ağlıyor.”

‘MÜSLÜM BABA GİBİ ‘DÜNYAYI YAKARSA…’

Çiftçilerin istihdamdaki yerinin azaldığını söyleyen Akşener, “Şimdi birinciymişiz Avrupa’da, hayvan ithalatında. Yahu Angus geldi ne hale döndük. Sırbistan’dan hayvan ithal ediyorsunuz siz. Muş’a gittim, Muş’ta angus eti satılıyor. Erzurum’a gittim, Erzurum’da ithal et satılıyor. Bunlar Anadolu’nun hayvan yetiştirmede en önemli şehirleri. Yem pahalı, ilaç pahalı, mazot pahalı, gübre pahalı her şey pahalı. Ama tanzim satışlarımız var. Allahın sopası yok. Şimdi diyeceksiniz ki; ‘Ey Erdoğan, kuyruklar kuyruklar tanzim satışlar.’ Şimdi diyeceğiz ki hep beraber; ’81 ilde tanzim isteriz. Patates, soğan yetmez, akaryakıt isteriz. Elektrik, gübre, ilaç isteriz.’ Rahmetli Demirel’in bir sözü var, hani Müslüm baba gibi, ‘dünyayı yakarsa garipler yakar dedi ya rahmetli. Aynı şekilde Demirel’in bir sözü var, ‘tencere her iktidarı sallar’ diye” dedi.

‘O KULAK ÇEKİLECEK’

Seçmenin 31 Mart’ta iktidara uyarı vermesi gerektiğini söyleyen Akşener, “Şimdi demeye getirdiğim şu; o kulak çekilecek. Ne olacak İstanbul gidecek, Ankara gidecek, Bursa gidecek, Balıkesir gidecek, Antalya gidecek. O geceki balkon konuşması ‘Ey aziz milletim verdiğiniz mesajı aldım gereğini yapacağım’ diyecek ve o andan itibaren aziz Türk Milletinin her bir ferdi velinimet olacak. Ama oylar giderse ceketimi assam seçilirim modelinde. Diyecek ki ‘Herkes halinden memnun.’ Geçenden 5 akçe, geçmeyenden 10 akçe. Dolayısıyla ertesi gün zam yağmuru olacak. Kulak çekilirse EYT işi hallolur. Kulak çekilirse 3600 ek gösterge olur. Kulak çekilir kızartılırsa emekliye zam, esnafa teşvik gelir” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen İsmail Ok, Balıkesir ve ilçeleri için hazırladığı projelerini anlattı. Programın sonunda 20 ilçenin belediye başkan adayı ve meclis üyeleri kürsüye davet edilerek tanıtıldı.

"Akşener'den Erdoğan'a: O kulak çekilecek... Ankara, İstanbul gidecek!" haberi, 02 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Akşener'den Erdoğan'a: O kulak çekilecek... Ankara, İstanbul gidecek! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener'den Erdoğan'a: O kulak çekilecek... Ankara, İstanbul gidecek! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:33 NASA Uyarıyor: Starlink Uyduları Dünya'nın Manyetosferini Tehdit Ediyor!
  2. 11:30 Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" Gösterisinde Espri Konusu: Nafaka!
  3. 11:28 Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi: Boşuna uğraşmasınlar
  4. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  5. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  6. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  7. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  8. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  9. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  10. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  11. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  12. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  13. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  14. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  15. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  16. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  17. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  18. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  19. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  20. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
Politika Haberleri