Alanyaspor maçı sonrası Fatih Terim 5 ismin biletini kesti!

Alanyaspor maçı sonrası Fatih Terim 5 ismin biletini kesti!

Alanyaspor maçı sonrası Fatih Terim 5 ismin ... Kupada son olarak çeyrek final ilk mücadelesinde Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, müsabakadan 2-0 mağlup ayrılmış, maç sonu tecrübeli teknik adam Fatih Terim "Bazı arkadaşlarımızı ne kadar yardım edebilirler, edemezler, görmüş...

Kupada son olarak çeyrek final ilk mücadelesinde Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, müsabakadan 2-0 mağlup ayrılmış, maç sonu tecrübeli teknik adam Fatih Terim "Bazı arkadaşlarımızı ne kadar yardım edebilirler, edemezler, görmüş olduk." açıklamasında bulunmuştu.

Süper Lig'de heyecan tam gaz devam ederken Galatasaray 20. hafta sonunda topladığı 36 puanla 6. sırada yer alıyor. Son 4 lig maçında puan kaybı yaşamayan sarı-kırmızılılar Türkiye Kupası'nda da çeyrek final aşamasında yoluna devam ediyor. Çeyrek final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan sarı-kırmızılılar, beklenmedik bir skorla sahadan 2-0 mağlup ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmış, Terim maç süresince hop oturup hop kalkarak özellikle savunmada yapılan kritik hatalara oldukça sinirlenmişti.

Türkiye Kupası'nda Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıktı ve fazla şansı bulamayan bazı oyunculara forma verdi.

O ŞANS YİNE KULLANILAMADI

Forma verdiği oyuncuların performansından memnun olmayan Fatih Terim'in maçın ardından da "Bazı arkadaşlarımızı ne kadar yardım edebilirler, edemezler, görmüş olduk. Şans verdiğimiz bazı arkadaşlar daha iyi oynamalıydı" ifadelerini kullandı.

JIMMY DURMAZ

Galatasaray'a geldiği günden bu yana forma şansı bulduğu maçlarda bekleneni veremeyen Jimmy Durmaz, Alanyaspor karşısındaki performansı ile de hayal kırıklığı yarattı. Galatasaray ile 2020 Haziran ayına kadar sözleşmesi olan Jimmy'nin sezon sonunda Florya'ya veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

{{unknown}}

ŞENER ÖZBAYRAKLI

Sakatlık sürecinin ardından yeniden takıma dönem Şener Özbayraklı, Fatih Terim'den aldığı bir şansı daha yok etti. Yeterli performansı sergileyemediği için Mariano'nun takımda kalmasını sağlayan Şener, Alanyaspor maçının büyük bir bölümünde sol bekte forma giydi ancak vasatı aşamadı.

JESSE SEKIDIKA

Galatasaray'a Eskişehirspor'dan transfer edilen Jesse Sekidika, Aytemiz Alanyaspor karşısındaki performansıyla tatmin etmedi ve Fatih Terim tarafından eleştiri aldı.

TAYLAN ANTALYALI

Galatasaray'da son dönemde forma şansı bulan Taylan Antalyalı, Alanyaspor karşısında maça ilk 11'de başladı ancak performansıyla vasatı aşamadı.

{{unknown}}

YOUNES BELHANDA

Ocak ayında takımdan gönderilmek istenen ancak takımda kalan Younes Belhanda, formasını Emre Akbaba'ya kaptırdı. Kupada Alanyaspor karşısında forma bulan Belhanda, performansıyla eleştiri oklarının hedefine oturdu. Terim'in maç oynanırken Belhanda için kullandığı "Ruh hastası" sözleri de güne damga vurdu.

RÖVANŞ 12 ŞUBAT'TA

Galatasaray ve Alanyaspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçı, 12 Şubat tarihinde Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak..

"Alanyaspor maçı sonrası Fatih Terim 5 ismin biletini kesti!" haberi, 07 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Alanyaspor maçı sonrası Fatih Terim 5 ismin biletini kesti! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Alanyaspor maçı sonrası Fatih Terim 5 ismin biletini kesti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:47 Survivor'da Kim Veda Etti? İşte Adaya Veda Eden İsim!
  2. 23:37 Bir Polis Memurumuz Şehit Oldu!
  3. 23:29 Chery'nin Nisan ayı kampanyası başladı! Çifte kampanya avantajı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
  4. 23:28 Bilim dünyasında kırılan dünya rekoru: Tam 48 saniye süresince çalışıyor!
  5. 23:27 TikTok kullanıcılarına kötü haber!
  6. 23:27 Putin Erdoğan'ın 'Faiz sebep enflasyon sonuç' politikasını eleştirdi
  7. 23:25 İyi bir mikro iklim için neden evde defne yaprağı yakılmalıdır?
  8. 23:25 Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: 15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin
  9. 23:24 Şimşek ve Erdoğan'dan Emeklilere Müjde! Zam Oranı Netleşti, Temmuz'da Hesaplara Yatacak!
  10. 23:22 Depresyonun vücut ısıyla bağlantısı olduğu ortaya çıktı
  11. 23:17 BM'den Gazze uyarısı: "Hala kıtlığa doğru gidiyoruz"
  12. 23:14 Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ABD seyahatine dair açıklama geldi: Ziyarete ilişkin program yok
  13. 23:12 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri artık satışta!
  14. 23:08 Eczacıbaşı'dan Büyük Haber! 546.000.000 TL'lik Dağıtım Tarihi Belli Oldu!
  15. 23:06 Rusya açıkladı: ABD'nin ünlü bankasının hesaplarına el koydu!
  16. 23:04 Zafer Partisi'nde iki istifa geldi
  17. 23:03 Zafer Partisi'nde İki İstifa Haberi!
  18. 23:00 Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!
  19. 22:55 İBB Başkanı İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
  20. 22:31 Beyaz Saray: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok"
Spor Haberleri