Alçaklar sürüsü Kılıçdaroğlu'na bıçakla saldırmış...

Alçaklar sürüsü Kılıçdaroğlu'na bıçakla saldırmış...

Alçaklar sürüsü Kılıçdaroğlu'na bıçakla sald... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırıya tepkiler sürerken işin perde arkasıyla ilgili yeni iddialar gelmeye başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırıya tepkiler sürerken işin perde arkasıyla ilgili yeni iddialar gelmeye başladı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP çevresindekilerden Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyla ilgili yeni bilgilere ulaştı. Köşesinden olayın perde arkasını aktaran Selvi, Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından Kenan Nohut'un “Saldıranlardan birisi bıçak salladı. Dirseğimle vurarak yere yıktım, arkadaşlarımız üstüne çullandılar” dediğini aktardı.

İLGİLİ HABER: Kılıçdaroğlu’na alçak saldırının yeni görüntüleri…

Haftaya damgasını vuracak siyasi gelişmelerle ilgili kulisler hazırladım. YSK’dan çıkacak İstanbul kararının perde arkasına eğildim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye ittifakı”na yönelik olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir teklif sunmaya hazırlandığını anlatacaktım. Hatta anlattım. Yazımı bitirmek üzereydim ki Kılıçdaroğlu’na saldırı haberi geldi. Kalem elimden düştü. Telefona sarıldım, o anda Kılıçdaroğlu’nun yanındakilere ulaşmaya çalıştım.

Henüz Kılıçdaroğlu saldırgan grubun elinden kurtarılıp bir evde korumaya alınmıştı. Kılıçdaroğlu’nu aradım, telefonu Özel Kalem Müdiresi Şükran Hanım açtı. Olayların etkisiyle telaşlı bir hali vardı. İlk sözü, “Genel başkanın sağlık durumu iyi” oldu. Kollarını Kılıçdaroğlu’nun boynuna sararak atılan yumruklardan korumaya çalışan Deniz Demir’le konuştum. Nefes nefeseydi. “Çok büyük tehlike atlattık” dedi. “Genel başkanın durumu iyi” diye ekledi. Saldırıyı köylülerin yapmadığını, onların Kemal Bey’i korumak için evlerine aldıklarını, saldırıyı otobüslerle dışarıdan gelen bir grubun gerçekleştirdiğini tahmin ettiklerini söyledi.

O sırada evin etrafındaki bir grubun öfkeli bekleyişi sürüyor ve yeni bir saldırı olmaması için yatıştırılmaya çalışılıyordu. Meclis Başkanvekili Levent Gök’le konuştum. Tam olayların ortasında kalmıştı. “Hayati bir tehlike atlattık” dedi.

Saldırı sırasında Kemal Bey’in yanında olan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’le konuştuğumuz sırada ise CHP Lideri zırhlı bir araçla evden çıkarılıyordu. “Büyük bir tehlike atlattık. Herkes güvenlik sorunu yaşadı. Hedef genel başkanımızdı ama cenazeye katılanların hepsi güvenlik sorunu yaşadı. Olayların ortasında kaldık” diye anlattı.

Saldırı sırasında Kılıçdaroğlu’nu korumaya çalışanlardan biri olan başdanışmanı Kenan Nohut da “Saldıranlardan birisi bıçak salladı. Dirseğimle vurarak yere yıktım, arkadaşlarımız üstüne çullandılar” dedi.

"Alçaklar sürüsü Kılıçdaroğlu'na bıçakla saldırmış..." haberi, 22 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Alçaklar sürüsü Kılıçdaroğlu'na bıçakla saldırmış... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Alçaklar sürüsü Kılıçdaroğlu'na bıçakla saldırmış... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  2. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  3. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  4. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  5. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  6. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  7. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  8. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  9. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  10. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  11. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  12. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  13. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  14. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  15. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  16. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  17. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  18. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  19. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  20. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
Haberleri