Ali Koç ve Comolli arasında çatlak

Ali Koç ve Comolli arasında çatlak

Ali Koç ve Comolli arasında çatlak Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ara transfer döneminin başlamasının ardından bir çok yıldızla birebir temasa geçen sarı lacivertliler, ilk imzasını savunma

Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ara transfer döneminin başlamasının ardından bir çok yıldızla birebir temasa geçen sarı lacivertliler, ilk imzasını savunma oyuncusu Simon Falette'ye attırmıştı. Fransız savunmacının gelişi, taraftarlar tarafından yoğun eleştirilere maruz kalmış, sosyal medyada Sportif Direktör Damien Comolli'ye yüklenilmişti. Comolli, twitter hesabından Falette transferine ilişkin açıklama yaparak sarı lacivertli camiada adeta infiale yol açarken, kulüp içerisinde Fransız futbol adamı yerine sürpriz bir isim konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında Rizespor'u 2-1 mağlup etmiş ve ara döneme mutlu girmişti. Sarı lacivertli camia, 20. şampiyonluğa odaklanmış, ocak ayında takıma kazandırılacak ve yolları ayıracak isimleri belirlemişti. Teknik direktör Ersun Yanal ve Sportif Direktör Damien Comolli, bu bağlamda listesini belirleyerek eksik ve yetersiz bulduğu bölgeler için son kararını vermiş, bu listeyi yönetime iletmişti.

TRANSFERDE KRİZ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik heyetten gelen listenin yanı sıra, şahsi isteğiyle ve yönetim kurulunun da onayıyla, Eintracht Frankfurt'tanFransız savunmacı Simon Falette'ykadrosuna dahil etmişti. Transferin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, oyuncunun bu sezon sadece 1 karşılaşmada forma giymesinive geçtiğimiz sezon da sadece 14 karşılaşmada rol almasını ağır dille eleştirmişti.

TWITTER'DA SAATLERCE TT OLDU!

Falette transferi, sanılanın aksine kulübün yoğun mesaj yağmuruna tutulmasına sebep olmuş. Oyuncu için sarı lacivertli taraftarlar Comolli'yi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirmişti. Oyuncu ile ilgili sorunların en büyük kaynağı olarak Comolli gösterilirken, Fransız futbol adamından gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar gelmişti... Kendisine ait olduğu iddia edilen ve sarı lacivertli yönetim tarafından yalanlanmayan twitter hesabında Falette transferini detaylarıyla anlatan Comolli, kendisine yöneltilen eleştirilerin haksız olduğunu çünkü oyuncuyu Ali Koç'un kendi isteğiyle transfer ettiğini belirtti.

Comolli'nin olduğu iddia edilen hesaptan yapılan yapılan açıklamada, "İlk olarak, başkanımız Simon Falette'nin kiralanmasının takıma katkı vereceğine düşündüğü için imzalamaya karar verdi. Başkanın kulübe katkısı düşünüldüğünde kendisine saygı gösterilmelidir. Aynı zamanda Simon taraftarlarımız tarafından hoş bir şekilde karşılanmalıdır. İkinci olarak, basında ve sosyal medyada yayılan haberlerin aksine, oyuncuyu kulübe getirmek için Rogon ajansı ile yapılan görüşmelerin bir parçası olmadım. Rogon ajansı ile hiçbir ilişkim yok. Rogon ile sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferleri için görüştüm. Son olarak, Rogon ajansı ile kişisel ticari ilişkim bulunduğuna dair haberler yalandır ve böyle saçma iddialarda bulunan herkese karşı yasal işlemde bulunacağız. Büyük Fenerbahçe ailesine saygılarımla" ifadeleri kullanılmıştı.

ALİ KOÇ YARDIMCISINI GÖNDERDİ

Ali Koç'un bu yazılanların ardından Comolli'yi kulüpten göndermek için kolları sıvadığı, öncesinde yardımcısı Selinay Gürgenç'i gönderdiği belirtildi. Bu atak, Damien Comolli'ye yapılan bir 'mobbing' olarak algılanırken, Koç'un aklındaki asıl ismin kim olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp ve Önder Özen gibi isimler geçse de, sarı lacivertli yönetimin Sportif Direktörlüğü başarılı bir şekilde yapabileceğini düşündüğü o ismin şu anda yönetici olan Selahattin Baki olduğu ortaya çıktı. İngiltere'nin Sheffield United FC Kulübü'nde de yıllarca göre alan Baki'nin uluslararsı networküne güvenen Ali Koç'un, aynı zamanda yönetim kurulundaki tavrı ile de 1 numarası olmuş durumda.

İddialara göre Fenerbahçe yönetiminin de kendisinden memnun olunmayan Damien Comolli yerine Selahattin Baki ismi üzerinde durduğu, Ersun Yanal'ın Baki ile daha iyi iletişim kuracağı ve oyuncular için de bu tercihin daha olumlu karşılanacağı belirtildi.

FALETTE TANSFERİNDE O VARDI

Öte yandan Fenerbahçe'nin Falette transferinde Selahattin Baki'nin yüzünü ön plana çıktı. Kulübün resmi iletişim organlarından basına servis edilen görüntülerde sarı lacivertli yönetici ile yeni transferin aynı karede olması, bu iddiaları güçlendiren bir diğer detay oldu.

SELAHATTİN BAKİ'DEN FALETTE YORUMU

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Falette transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu konuşmayı daha önce 1 kişi için yapmıştım, o da Sadıktı. Onun için ne dediysem Simon için söylüyorum. Uzunca süredir oynamaması taraftarımızı aldatabilir. Ödevlerimizi yaptık. Oynamaya, başarıya, kupa kazanmaya hasret, potansiyeli belli bir arkadaşımız. Falette, bizim için risk barındırmayan bir stoper. Uzun süredir solak stoper arıyoruz. Başarıya aç, bizimle birlikte deyim yerindeyse kavga edecek, şampiyonluk yolunda yüreğini ortaya koyacak bir oyuncu bulduğumuzdan emin olabilirsiniz." demişti.

ALİ KOÇ RESMEN ÇAĞIRDI!

Öte yandan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı... Başkan Ali Koç'un, Comolli ile görüşmek için yanına çağırdığı ve Fransız futbol adamının Antalya'dan İstanbul'a uçtuğu ifade edildi. Bu gelişme, Ali Koç'un Comolli'yi takımdan resmen göndereceğine işaret etti.

"Ali Koç ve Comolli arasında çatlak" haberi, 10 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç ve Comolli arasında çatlak haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç ve Comolli arasında çatlak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:14 Ahmet Davutoğlu: "15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin"
  2. 19:54 Emeklilere Müjde! 15 Bin TL'ye Kadar Nakit Promosyon Fırsatı Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!
  3. 19:54 ÇAYKUR'da İş İmkanı! İşte Başvuru Şartları ve Tarihleri
  4. 19:54 Kuş Gribi Kabusu Geri Geldi: Yumurta Fiyatları Artıyor!
  5. 19:54 Petek Dinçöz'ün Annesi Estetik Yaptırdı! Görüntüsü Sosyal Medyada Olay Yarattı!
  6. 19:41 SNP-Yeşiller Koalisyonu Çöktü: İskoçya'da Sera Gazı Anlaşmazlığı Krizi
  7. 19:37 Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren En Uzun Röportajı Yaptı!
  8. 19:33 İstanbul'da Atatürk'e Hakaret Eden Sanığa Hapis Cezası: 3 Yıl 9 Ay
  9. 19:28 26 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  10. 19:25 İslam Memiş: "Piyasalarda biraz dalgalanma görebiliriz"
  11. 19:24 Altın yüzde 2,4 değer kazandı
  12. 19:24 Heyecan Dorukta: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Biletleri Satışta!
  13. 19:17 Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan emekli oldu
  14. 19:07 Güzellik Merkezi Kurşunlama Davasında Ara Karar: Tutukluluk Hali Devam Ediyor
  15. 19:01 Barcelona'da Xavi ve Laporta İttifakı: Takımın Geleceği İçin Birlikte Devam Kararı Aldılar
  16. 18:57 Zehra Güneş'in Fenerbahçe'ye Transfer İddiası Yalanlandı: VakıfBank ile Yoluna Devam!
  17. 18:52 Trabzonspor, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
  18. 18:47 Carlo Ancelotti: Arda Güler Her An Hazır, Ancak Forma Şansı Bulamadı
  19. 18:44 Gazze'de İsrail Saldırıları: Açlık, Hastalık ve Ölüm Halkın Peşini Bırakmıyor
  20. 18:40 Uzayda Çarpışma Tehlikesi: Kullanım Dışı İki Uydu, 10 Metreden Az Mesafede Buluştu
Spor Haberleri