Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı!

Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı!

Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı! MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, açıklama yaptı! Hüseyin Aytekin, futbolcusu Atakan Çankaya'nın, Çaykur Rizespor maçında attığı golden sonra yaşadığı sevinçten dolayı PFDK'ya sevk edilmesine tepki yağdırdı!

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile berabere kaldıktan sonra attığı golün ardından yaşadığı sevinç nedeniyle oyuncusu Atakan Çankaya'nın PFDK'ya gönderilmesine tepki gösterdi.

Hüseyin Aytekin yanıt verdi. Açıklamasında Çaykur Rizespor ile çok kritik bir maç oynadıklarını ve sahadan son dakika golüyle 2-2 berabere kaldıklarını hatırlatarak, karşılaşmanın önemine dikkat çekti. puan.

Çaykur Rizespor'un bu sezon sahada sadece 3 kez mağlup olduğunun altını çizen Aytekin, şunları söyledi:

"Buradan puan veya puanla dönmek çok önemliydi. Özellikle ikinci yarıda çok kibirli bir oyun, Cuma günü 3 puan almamıza rağmen bu maçı kazanarak ligin matematiğinden çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan özel isteğimiz her maçta olduğu gibi bu maçta da son düdüğe kadar bize destek olmalarıdır. Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ve oyuncularımız kupaya inancımız tam. Ancak asıl hedefimiz Alanyaspor maçı."

MKE Ankaragücü için bu sezon çok farklı hikayelerin yaşandığını kaydeden Aytekin, Atakan Çankaya'nın PFDK'ya transferinin bunun son örneği olduğunu açıkladı ve şöyle konuştu: "Her anlamda futbol sezonun büyük bölümünde ve bazı anlarda; Futbolculardan taraftarlara, teknik ekipten antrenörlere kadar ciddi önyargılara ve baskılara maruz kalıyoruz. Son örneğini Çaykur Rizespor maçında yaşadık. Son saniyede gol atmanın sevincini ve heyecanını yaşayan futbolcumuz PFDK'ya sevk edildi. Ön büro raporlarında "bir şey söylüyormuş gibi ama yoğun kalabalıktan ne dediği anlaşılmadığını" bildiren ve yaşadığı sevincin aynısını yaşayan oyuncumuzun transferi bizi şaşırttı. Her maçın sonunda birçok futbolcu. dedi.

1301001-1-t.jpg

"BU BİZİM FUTBOL DÜŞÜNÜŞÜMÜZDE"

Geçmişteki örnekleri hatırlatan Aytekin, şu duyguları dile getirdi:

"Daha önceki eylemleri yayın kamera görüntüleri ile doğrulansa da PFDK'nın rakibi "Reddet" cevabını verdi "Takıma verdiğimiz oyuncu başvuruları kayıt altına alınacaktır. Süreci dikkatle takip ediyoruz. Futbolcumuzun PFDK tarafından ceza alacağını düşünmüyorum ama böyle bir referansın gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum." Maç sonrası rakip takımın antrenörüyle yapılan röportajda." 
Alanyaspor Ligi'nde Corendo, ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yarı final rövanş maçı oynayacakları kritik bir döneme geldiklerini kaydeden Aytekin, şöyle konuştu: "Sonuç olarak beklentimiz bu galibiyeti korumak. Bu kritik maçlarda eşit şartlar sağlanmalı." değerlendirmesini yaptı..

"Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı!" haberi, 30 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:02 Texas'ta Hortum Felaketi: 4 Ölü, 800 Bin Ev Elektriksiz!
  2. 19:53 Başakşehir ve Trabzonspor Arasındaki Süper Lig Heyecanı Yaklaşıyor!
  3. 19:52 Tharsa Antik Kent'te Keşfedilen Mezar: Tarih ve Ritüeller Arasında Bir İz
  4. 19:45 Tesla'nın Almanya'daki Fabrika Genişleme Planı Onaylandı, Ancak Tepkiler Sürüyor
  5. 19:40 Güzellik Tacı Skandalı: ABD'de Ardı Ardına İstifalar!
  6. 19:31 Fenerbahçe, Süper Lig Şampiyonluk Yarışında Son Hamleye Hazırlanıyor
  7. 19:23 2023'te Türkiye kripto para birimlerinden en yüksek kazancı elde eden 10 ülke arasında yer aldı!
  8. 19:23 ChatGPTMerkez Bankası resmi olarak duyurdu: 14 gün içinde beklenen dolar kuru açıklandı
  9. 19:21 Emilia-Romagna Grand Prix'i: İtalya'da Formula 1 Heyecanı Başlıyor!
  10. 19:16 Piyasanın Son Beklentileri: Enflasyon ve Döviz Kuru Tahminlerinde Düşüş!
  11. 19:14 Borsa rekorlar günü sonlandırdı
  12. 19:11 Fernando Muslera: Fenerbahçe'ye Karşı 30 Derbide Boy Gösterdi
  13. 19:04 Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!
  14. 18:59 Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımının Başına Geçiyor: Müzakereler Sürüyor
  15. 18:55 Manisalı Badmintoncu Ravza Bodur, Bulgaristan'da Bronz Madalya Kazandı
  16. 18:52 En çok konut satılan iller belirlendi: İlana konulduğu anda satılıyor!
  17. 18:52 Doktorlar, dünyadaki en sağlıklı etin adını açıkladı
  18. 18:50 Puf puf kabaran sulu kek tarifi!
  19. 18:49 Pamuk gibi Arnavut ciğeri tarifi
  20. 18:46 Yapması basit, lezzeti benzersiz süt helvası tarifi
Spor Haberleri