Anneler günü için hediye tavsiyeleri

Anneler günü için hediye tavsiyeleri

Anneler günü için hediye tavsiyeleri Özel günleri es geçmek annelerimizi üzebilir. O zaman sizi şöyle alalım ve anneler günü için hediye tavsiyeleri listemizle başbaşa bırakalım.

Özel günleri es geçmek annelerimizi üzebilir. Eşi, dostu, arkadaşları çocuklarının aldıkları hediyelerden bahsederken, annenizin boynu bükük onları dinlemesini istemezsiniz herhalde?  O zaman sizi şöyle alalım ve anneler günü için hediye tavsiyeleri listemizle başbaşa bırakalım.

Elbette bizim hazırladığımız liste öyle gömlek, hırka, bakım malzemeleri gibi ürünlerden oluşmuyor. Biz daha çok teknoloji odaklı ürünleri gündemimize alacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatamdan sizleri anneler günü için hediye tavsiyeleri listemiz ile başbaşa bırakalım.

anneler gunu

1) Akıllı Telefon

Listemizin en başında günümüzün olmazsa olmazı akıllı telefon yer alıyor. Annemin zaten akıllı telefonu var diye düşünmeyin. Artık telefonlar eskisine nazaran çok daha fonksiyonel. Neden anneniz eski bir telefonla idare etmek zorunda kalsın?

Artık 1500 TL altı fiyatlarla bile çentikli modern tasarım çizgisine sahip, çift ana kameralı muazzam modeller alabilirsiniz. Üstelik pek çok elektronik market akıllı telefon alışverişinize vade farksız 12 taksit yapıyor. Hem de bu taksit için kredi kartı vb. şeyler de gerekli değil.

2) Küçük Ev Aletleri

Annenize alabileceğiniz en uygun hediyelerden birisi de küçük ev aletleri olabilir. Elbette burada çay, kahve makinasından, ütüden ya da benzeri bir ev eşyasından bahsetmiyoruz.

Malum kişisel bakım aletlerinin pek çoğu da küçük ev aletleri olarak geçiyor. Dolayısıyla annenize saç düzleştirici, saç maşası ya da ihtiyacına uygun başka bir cihaz satın alabilirsiniz.

3) Akıllı Saat ya da Bileklik

Anneler günü hediye tavsiyeleri listemizin 3 numarasında akıllı saat ya da bileklik yer alıyor. Malum teknoloji çağında yaşıyoruz. Benim annem yaşlı, kullanamaz diye ön yargılı olmayın. Annenize bütçenize göre bir akıllı saat ya da akıllı bileklik alabilirsiniz.

Üstelik bu akıllı cihazlar kalp hızı ölçer ve adım sayar gibi özellikleri sayesinde annenizin sağlık durumunu kontrol edebilmesi için de önemli bir yardımcı diyebiliriz.

4) Televizyon

Eğer anneniz sizden ayrı yaşıyorsa ve maddi durumunuz da gayet iyiyse onu mutlu etmenin başka bir yolu da televizyondan geçiyor. Özellikle de anneniz 50 yaş üzerindeyse dizilere hayli düşkün demektir. Yeni, büyük bir televizyonda dizileri çok daha keyifle izlemesini istemez misiniz?

Üstelik şu aralar pek çok elektronik markette anneler gününe özel indirimler de mevcut. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

5) Bir Buket Çiçek

Eğer maddi durumunuz annenize hediye alacak kadar iyi değilse hiç yoktan bir buket çiçek almanızı tavsiye ederiz. Böylece hem annenizin gönlünü almış olursunuz, hem de bu özel günü boş geçirmemiş olursunuz.

En iyi Cosplay çalışmaları! – 42

"Anneler günü için hediye tavsiyeleri" haberi, 09 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Anneler günü için hediye tavsiyeleri haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Anneler günü için hediye tavsiyeleri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:59 Yıllar sonra altın fiyatlarında bir ilk yaşandı!
  2. 19:55 Bademli Magnum dondurmalarının iki ülkede de geri çağrılmasına karar verildi
  3. 19:47 Türk firmasının çığır açan buluşu: Eski aracınızı elektrikli hale getirin!
  4. 19:41 Özgür Özel, eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti
  5. 19:30 Rusya, Türk Hava Yolları'nın Rus Vatandaşlarına Meksika ve Arjantin Seyahatlerinde Uyarı Yaptı
  6. 19:27 EPA'nın Yeni Standartları: Ağır Yük Araçlarında Emisyon Kısıtlamaları ve Elektrikli Araç Endişeler
  7. 19:24 İsmailağa Cemaati'nde Lider Değişimi: Fikri Doğan Yeni Şeyh Olarak İlan Edildi
  8. 19:21 Patiswiss AG: Türkiye'deki 'Küflü Çikolata' Krizi Hakkında Önemli Açıklama!
  9. 19:16 24 Nisan hava durumu tahminleri
  10. 19:14 Önceki ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Netanyahu'nun istifasını talep etti
  11. 19:09 Borsa günü gerileyerek kapattı
  12. 19:09 Fatih Terim'in Panathinaikos'u: Yunanistan'da Çifte Kupa Hedefi!
  13. 19:06 24 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  14. 19:03 Borrell: Gazze'deki İsrail Saldırılarına Sert Tepki
  15. 18:54 Samsun'da Deniz Somonu: Lezzet ve Ekonomi Bir Arada!
  16. 18:50 Erdoğan, 23 Nisan'daki TBMM Oturumu Yerine İsmailağa Cemaati Liderinin Cenazesine Katıldı
  17. 18:46 Galatasaray'da şampiyonluk için kritik son 5 hafta başladı!
  18. 18:46 İngiltere, savunma bütçesini artırmayı planlıyor
  19. 18:45 Ev Yapımı Parmak Tatlısı: Geleneksel Lezzetin Sırrı!
  20. 18:15 Yeni Araştırma: Şarkı Sözleri Daha Öfkeli ve Tekrarlı Hale Mi Geliyor?
Teknoloji Haberleri