Archer T2U Nano : Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü

Archer T2U Nano : Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü

Archer T2U Nano : Tırnağınız kadar ufak Wi-F... Oldukça ufak boyutlarda ve kolay bir kuruluma sahip ve WPA/WPA2 şifreleme standartları sayesinde güvenli de bir kullanım sunan Archer T2U Nano WiFi

Oldukça ufak boyutlarda ve kolay bir kuruluma sahip ve WPA/WPA2 şifreleme standartları sayesinde güvenli de bir kullanım sunan Archer T2U Nano WiFi adaptörüne yakından bakıyoruz.

Geçtiğimiz gün ofisimizde, bundan birkaç sene önce satışa sunulan, dokunmatik ekranlı bir dizüstü PC’nin formatını gerçekleştirdik. Ardından da gerekli programların kurulumu, internet bağlantısı derken pek çok detayıyla ilgilendik. Özellikle Wi-Fi bağlantısı tarafında biraz sıkıntı çektik aslında, zira cihazda yer alan Wi-Fi çözümü o kadar da gelişmiş değildi. Derken, test için ofisimize gönderilen yeni ürünler arasında, Tp-Link’in AC600 Nano Wireless USB adaptörünü (Archer T2U Nano) gördük. Belki de güçlü bir kablosuz bağlantının gerekli olduğu PC’lerde böyle bir aparat kullanılmalıydı? Bir avuç boyutunda olan kutunun içindeki Archer T2U Nano cihaz ise aşağı yukarı tırnağınız kadar. Evet, o kadar küçük ve dolayısıyla şaşırtıcı!

TP-Link Archer T2U Nano. Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü

Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü

Bu minik adaptörü elinize aldığınızda, ufak boyutları sebebiyle tutabilmek bile zor. Hatta bir anda halı yüzeye düşürürseniz kaybedebilirsiniz bile! Windows’un yanında Mac desteği de sunan ve USB 2.0 arayüzü kullanan adaptörü PC’nize takar takmaz bağlantı performansınızda bir şeylerin değiştiğini fark etmeniz uzun sürmeyecektir. Tp-Link bu ürün için: “Takın ve unutun!” diyor. Gerçekten de, taktıktan sonra yerini unutabilirsiniz. Ufak boyutları sebebiyle diğer USB slotlarına da olumsuz etkisi olmuyor.

Ürünün desteklediği kablosuz standartları sıralamamız gerekirse:

IEEE 802.11ac, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b.

Bunun anlamı, güncel ve yüksek hızlı Wi-Fi teknolojilerini eski PC’lerinizde dahi kullanabilmenize yardımcı olması. 2.4GHz ve 5GHz olmak üzere çift band desteği sunan adaptör, günümüz internet kullanıcı profillerine uygun düzeyde diyebiliriz. Zira 2.4GHz bandındayken web siteleri arasında performansı yüksek gezintilere çıkabilir, 5GHz bandında da iyi grafiklere sahip ve iyi bağlantı hızı gereksinimi duyan online oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ek olarak, 4K çözünürlüklü içeriklerin yaygınlaştığını ve online servisler üzerinden dizi ve film izleme tercihinin de arttığını göz önüne alırsak, bu tip bir Wi-Fi adaptör ile yüksek görüntü ve ses kalitesini kesintisiz olarak elde edebilirsiniz.

Tabii şunu da unutmamak gerekli. Bu tip bir üründen iyi bir performans almak için evinizdeki internet bağlantı hızınız ve modeminizin de verimli olması gerekiyor. Sonuçta bu cihaz sayesinde, ortamdaki yüksek bağlantı hızından en verimli şekilde yararlanabiliyorsunuz, mevcut internet altyapınızı güçlendirmiyor yani.

TP-Link Archer T2U Nano. Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü

Archer T2U Nano’yu yalnızca ev kullanımınız için değil, aynı zamanda mobil kullanımınız için de tercih edebilirsiniz

Seyahat ediyor olabilir, iş toplantısına gidiyor olabilir ya da arkadaşlarınızla buluşmak için bir cafe tercih etmiş olabilirsiniz. Günümüzde hemen her mekânda internet bağlantısı mevcut ve Wi-Fi aracılığıyla bağlanabiliyoruz. Lakin, özellikle halka açık mekânlarda, bağlantı hızları pek de iyi olmuyor. Bunda tabii ki mekânda sunulan internet hızı kadar cihazınızın bağlantı kapasitesinin de payı büyük. Archer T2U Nano sayesinde kendi elinizi oldukça güçlü hale getirmiş oluyorsunuz. Hem farklı bir Wi-Fi ağı ile karşılaştığında, özellikle hareket halindeki kullanımlar için otomatik bağlantı imkânı da mevcut. Bu da kopma sorunlarının önlenmesi demek.

Toparlamak gerekirse, kolay bir kuruluma sahip ve WPA/WPA2 şifreleme standartları sayesinde güvenli de bir kullanım sunan Archer T2U Nano, ülkemizde 100 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

Samsung Galaxy A70 : Uygun fiyata üst düzey deneyim

"Archer T2U Nano : Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü" haberi, 12 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Archer T2U Nano : Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Archer T2U Nano : Tırnağınız kadar ufak Wi-Fi adaptörü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:58 Bill Gates açıkladı: Yapay zeka işte bu meslekleri yerinden edemiyor!
  2. 22:58 Aston Villa, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde büyük bir etki yarattı
  3. 22:55 Burdur'da Çöl Tozu Etkisi: Kent Tozla Kaplandı, Yetkililer Uyarıyor!
  4. 22:50 NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, G7 Toplantısında Ukrayna'ya Destek Vurgusu Yaptı
  5. 22:44 Tunceli'de PKK'ya Ait 8 Sığınak Tespit Edildi: 'Şehit Savcı Murat Uzun' Operasyonu
  6. 22:40 Diyadin İlçesinde İmamın Öğrencilere Şiddet İddiası: Gözaltı ve Soruşturma Başladı
  7. 22:36 Türkiye'deki Enflasyon Artışı: Ankara Havalimanı'nda Bir Bardak Çay 100 TL!
  8. 22:27 Kenya'da Helikopter Kazası: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 Askeri Personel Hayatını Kaybetti
  9. 22:22 Bahar Geldi, Flamingolar Ankara'nın Gölbaşı İlçesine Misafir Oldu!
  10. 22:22 Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'e Gazze Çağrısı Yaptı
  11. 22:09 Türkiye'nin Önde Gelen Mobilya Devi İflas Etti!
  12. 22:05 Netanyahu açıkladı: "Varoluşsal bir tehlikeyle karşı karşıyayız"
  13. 21:57 Hindistan'da 47 Milyon Yıllık Dev Yılan Fosili Bulundu!
  14. 21:20 Türk Kargo Şirketi GKN İflas Etti: Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Sponsoruydu!
  15. 21:14 Ünlü Reçel Markası İflas Etti: 139 Yıl Önce Kurulmuştu!
  16. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  17. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  18. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  19. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  20. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
Teknoloji Haberleri