Ağbaba: Bunlar tekrar birine kul olmak için uğraşıyor

Ağbaba: Bunlar tekrar birine kul olmak için uğraşıyor

Ağbaba: Bunlar tekrar birine kul olmak için ... CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Kimi 75 yaşında kimi 80 yaşında yazarları ceza evine atıldı. Şimdi eğer basında FETÖ'cü arıyorsan havuz medyasına bakacaksın kendi yandaşlarına bakacaksın....

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Kimi 75 yaşında kimi 80 yaşında yazarları ceza evine atıldı. Şimdi eğer basında FETÖ'cü arıyorsan havuz medyasına bakacaksın kendi yandaşlarına bakacaksın. Açacaksın gazeteleri arşivine bakacaksın FETÖ'yü kim övmüş? Hangi yazar övmüş? Hangi başyazar övmüş? Hangi gazete 'AKP FETÖ'YÜ kurtardı ' diye manşet atmış ona bakacaksın. Cumhuriyetin toprağında FETÖ'cü yetişmez cumhuriyetimizin toprağında PKK'lı yetişmez. Ama bunları arıyorsan her gün seni manşet yapan her gün yalan haberlerle ünlü gazetelere bakmak yeterli köşe yazarlarına bakmak yeterli düne kadar FETÖ'nün demir paralarını o olimpiyat paralarını gösterenlere bakacaksın düne kadar FETÖ'ya övgü dizenlere bakacaksın FETÖ'cü arıyorsan hırsız arıyorsan da oraya bakacaksın haram arıyorsan da o medyaya bakacaksın. Şimdi sen 2 - 3 tane kalmış muhalif medyayı susturarak bir tek adam diktatörlüğünü ilan etmek istiyorsun. Ne diyordu? 'Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet' diyorlardı, ama esas hedefleri tek adam 93 yıl önce Türkiye cumhuriyeti kurulmuş insanlar kul olmaktan kurtulmuş yurttaş olmuş bunlar tekrar birine kul olmak için koca-koca adamlar uğraşıyor." dedi.

HODRİ MEYDAN AÇIKLAYIN 'KİM AĞABEY, KİM ABLA?'
CHP'Lİ AĞBABA, "Arkadaşlar geçtiğimiz hafta bir basın toplantısı yaptım maalesef muhalif olan insanlar açığa alındı ihraç edildi. Malatya gibi birçok ilde sendikalarda aktif olan sendikalarda aktif çalışan bu mücadelede emek vermiş insanlar ihraç edildi. Bizde haklı olarak bir soru sorduk dedik ki, 'kardeşim sen toplam 100'e yakın memuru ihraç etmişsin bunun içerisinde gazeteci var, hukukçu var, memur var, taşeron işçi var olmayan yok toplam 40 bin kişi gözaltında Cumhuriyet'e operasyon düzenliyorsun. Ya akla mantığa uyuyor mu arkadaşlar? Şimdi her alanda FETÖ'cü var. Bunları getiren siyaset Allah aşkına Emniyet müdürünü, savcısı, polisini, milli eğitim müdürünü, doktoru göreve ben mi getirdim kardeş? Kim getirdi? Siyaset getirdi. Aklımızla alay ediyorlar, her yerde FETÖ'cü var bir tek nerede yok FETÖ'cü siyasette yok akıl alır gibi değil. Bana cevap veriyorlar, bende buradan, 'hodri meydan' diyorum kardeşim 'hodri meydan' madem iş adamında abi abla var, madem kandın örgütlerinde var, madem polisinde, askerinde var bunları getiren siyaset kurumunda da var. Buradan açık çağrı yapıyorum, bana laf yetiştireceğinize Malatya'da ki siyasetteki ağabey, abla kim? Onun hesabını verin. Siyasetteki ağabeyler, ablalar kim? Diyorum ki bazı FETÖ'ye finansal destek vermiş iş adamlarına, Hodri meydan. Araştırılsın Malatya içinde söylüyorum biz afiş asmakta zorlanırken, afişe para bulmakta zorlanırken, billboard kiralayamazken, AKP bütün billboardları, bütün binaları afişle donattı. Bunu kaynağı nerede kardeş? Bunun kaynağı nerede adam gibi çık açıkla. Bilin ki bunun peşini bırakmayacağız. Darbeyle hesaplaşacaksak önce siyasetle hesaplaşacaksın siyasette kim var? Malatya için söylüyorum kim ağabey, kim abla? Belediye başkanlarının ağabeyi ablası kim? Milletvekillerinin ağabeyi ablası kim? Çık adam gibi bunu açıkla cesaretin varsa bakın biz 'hodri meydan' diyoruz hodri meydan. Cumhuriyet halk partisi için hodri meydan diyoruz. Milletvekilleri için." şeklinde konuştu.

"Ağbaba: Bunlar tekrar birine kul olmak için uğraşıyor" haberi, 03 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 03 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Ağbaba: Bunlar tekrar birine kul olmak için uğraşıyor haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ağbaba: Bunlar tekrar birine kul olmak için uğraşıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  2. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
  3. 00:52 Resmi Gazete’de yayımlandı: Sağlık alanında 36 bin personel alınacak
  4. 00:50 TikTok resmen yasaklanıyor!
  5. 00:46 Akıllı telefon aklınıza bile gelmeyecek özellik: En az radyasyon yayan 20 telefon!
  6. 00:45 Emeklilere Sevindirici Haber: Kadir Aydar'dan 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi!
  7. 00:40 Uyarı: Ünlü Sosis Markasında Salmonella! Hemen Toplama Kararı Alındı!
  8. 00:40 Çete Şiddeti Haiti'de Yankılanıyor: Başbakan Ariel Henry İstifa Etti!
  9. 00:39 Borsada 3,7 milyar TL'lik dev bir para girişi yaşandı! İşte en popüler hisseler ve hedefler
  10. 00:36 New York Borsası, düşüşle kapanış gerçekleştirdi
  11. 00:35 Süleyman Soylu, Kabindeki Yerine Geri Mi Dönüyor? İşte Son Durum
  12. 00:34 Beşiktaş Defans Sorununu Çözdü! 6 Milyon Euroluk İspanyol Yıldız İmzaya Yakın!
  13. 00:17 Koton ve Lila Kağıt Sanayi Halka Arz Edilecek!
  14. 00:03 Yenilenen Dev Renault Duster, Türkiye Yollarına Çıkıyor! Ne Zaman Satışa Çıkacak?
  15. 00:03 Kunduracının Tuzağına Düşen Adam: Her Şey Karısının Ayakkabılarını Götürmesiyle Başladı!
  16. 00:03 Mobilya Devleri El Değiştiriyor! İstikbal ve Bellona'nın Yeni Sahibi Belli Oldu: O Grup Alıyor!
  17. 00:02 AYM Başkanı Özkaya: Yüksek yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki yok
  18. 00:02 Altın Fiyatında Rekor! Dünya Bankası'ndan Altın Müjdesi, Yatırımcıları Heyecana Sürükledi!
  19. 00:00 Satılık ve kiralık konut fiyatlarında düşüş yaşandı: 9 aylık seri devam ediyor
  20. 23:47 Survivor'da Kim Veda Etti? İşte Adaya Veda Eden İsim!
Politika Haberleri