Akşener: '6 ayda terörün belini kıracağız'

Akşener: '6 ayda terörün belini kıracağız'

Akşener: '6 ayda terörün belini kıracağız' Kastamonu'da partililerle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Meral Akşener, genel başkanlığın ardından iktidar olduklarında 6 ay içinde terörün belini kıracaklarını belirterek, "Allah'ın izniyle...

Kastamonu'da partililerle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Meral Akşener, genel başkanlığın ardından iktidar olduklarında 6 ay içinde terörün belini kıracaklarını belirterek, "Allah'ın izniyle seçilelim, arkasından iktidar olalım, 6 ay içinde o terörün ve terör örgütünün belini beraber kıracağız. Bizim iktidarımızda bayram sofrasında bir Türkiye hayal ediyoruz" dedi.

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener öğle saatlerinde geldiği Kastamonu Havalimanı'nda coşku ile karşılandı. Yüzlerce partiliyle birlikte havalimanından çıkarak konvoy eşliğinde kent merkezine giden Akşener'e partililer yakın ilgi gösterdi. Rüya düğün salonunda partililerle buluşarak salonu dolduran kalabalığa seslenen Akşener, iftiralarla hiç bir zaman vakit kaybetmeyeceğini belirterek, "Söz veriyorum o sandalyeleri eskitmeyeceğiz. Söz veriyorum ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Şayet seçilirsem ilk işim Güneydoğu'da bir düğüne katılmak olacak ve o evde kalacağız. Tasada ve kıvançta beraber olacağımızı bütün vatandaşlarımıza, ülkemizin bütün fertlerine göstereceğiz. Ama bunu yaparken terör mücadelesini de büyük bir kararlılıkla, orada mücadele eden kardeşlerimizi hukuki bir zemin içerisinde o mücadelenin yapılmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Akşener, her kesimden insanla aynı sofrada buluşmayı hayal ettiğini açıklayarak şunları söyledi:
"Allah'ın izniyle seçilelim arkasından iktidar olalım, 6 ay içinde o terörün ve terör örgütünün belini beraber kıracağız. Bizim iktidarımızda bir Türkiye hayal ediyoruz. Şöyle bir Türkiye hayal ediyoruz, bayram sofrasında bir Türkiye. Bayram sofraları genellikle annenanne ve babaannelerin evinde olur. Kuzenler, gelinler, damatlar, torunlar, yeğenler bir arada olurlar. Kiminde hızma vardır kiminin kulağında küpe vardır. Kiminin saçı kırmızı boyalıdır kimisi namaz takkeli, kimisi sakallıdır, kimisi dövmelidir, kimisi Kastamonuludur, kimisi Trabzonlu ya da Diyarbakırlıdır. Bu akrabalık ilişkisi içinde o sofrayı genellikle de kadınlar hazırlar. O sofranın en büyük özelliği bütün yemeklere nerede oturursanız oturun elinizi uzattığınızda eşit mesafede ulaşırsınız. İşte biz Türkiye'yi and olsun ki o bayram sofrasına oturtacağız. Ama bu arada bazıları diyor ki 'Bana şuraya bir fiskos koyacaksın, ayrı bir tabak koyacaksın' ben o tabağı senin kafana atacağım. Olmaz, kırarım elini. Dolayısıyla o sofraya hep birlikte aynı duygularla oturacağız"

Akşener konuşmasının ardından partililerle bol bol fotoğraf çektirdi. Akşener, kentteki programının ardından Çankırı'ya hareket etti.
 

"Akşener: '6 ayda terörün belini kıracağız'" haberi, 25 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 25 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Akşener: '6 ayda terörün belini kıracağız' haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener: '6 ayda terörün belini kıracağız' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:31 Hadise'nin bir mekanda olduğunu öğrenen gazeteciler şok oldu! Hadise taninmaz halde yakalandı!
  2. 23:31 Kayadikavlak Köyünde Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı
  3. 23:28 Çin'de Akıllı Telefon Pazarında Devrim: Huawei Yükselişte, Apple Geriliyor!
  4. 23:17 Batman Gültepe Mahallesi'nde Kırmızı Işık İhlali Kazası: Bebek ve Üç Kadın Yaralandı
  5. 23:14 'Anti Fenerbahçe' lobisi intikam aldı! li Koç'tan Suudi Arabistan ve Süper Kupa'nın intikamı!
  6. 23:14 Hatay'ın Doğal Hazinesi: Zeytinyağı Sabunu ile Derin Temizlik ve Canlandırma
  7. 23:11 TÜİK'ten Açıklama: Türkiye'nin En Sağlıklı Şehirleri Belirlendi!
  8. 23:08 İzmir'de Akaryakıt İstasyonu Arsasında Bekçilik Yapan Kişi Cinayete Kurban Gitti
  9. 23:05 Anıtkabir'e 23 Nisan'da Büyük İlgi: 111 Bin 527 Ziyaretçi
  10. 22:59 Madonna, Washington'da Hayranlarını Bekletme Davasıyla Karşı Karşıya
  11. 22:47 Fenerbahçe, İsmail Kartal ile Yola Devam Kararı Aldı
  12. 22:45 Ünlü ton balığı üreticisi, ürünlerini acil toplatıyor: İçinde civa bulundu!
  13. 22:43 Tacizde Bulunan Doktorun Mağdurlarına 138 Milyon Dolarlık Tazminat!
  14. 22:36 Nuri Alço'nun Son Durumu Ortaya Çıktı!
  15. 22:35 Gizemli Kayboluş: Ekonomist Korhan Berzeg'in Evine Yakın Ormanda İskelet Parçaları Bulundu
  16. 22:34 Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
  17. 22:31 Premier Lig'de Oynayan İki Futbolcu Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alındı!
  18. 22:31 Parke Temizliğinde Püf Noktaları: Aseton Kullanımı ve Doğru Yöntemler
  19. 22:29 Merdan Yanardağ’dan Oktay Saral'ın montajlı fotoğrafına tepki: "Büyük bir provokasyon"
  20. 22:27 Zıngıl Tatlısı: Mardin Mutfağının Pratik Lezzeti!
Politika Haberleri