Asit atan enişteye 24.5 yıl hapis istendi

Asit atan enişteye 24.5 yıl hapis istendi

Asit atan enişteye 24.5 yıl hapis istendi Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, şüpheli Cihan A. hakkında, "çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs" ve "bilinçli taksirle birden fazla...

Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, şüpheli Cihan A. hakkında, "çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs" ve "bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma" suçlarından 24 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi

Ataşehir'de, bir restoranın oyun alanına girerek 3  yaşındaki çocuğun yüzüne kimyasal madde döktüğü iddiasıyla tutuklanan Cihan A.  hakkında, "çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda  bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs" ve "bilinçli taksirle birden  fazla kişinin yaralanmasına neden olma" suçlarından 24 yıl 6 aya kadar hapis  cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

    Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ataşehir'de 17 Ekim 2015'te ünlü  bir restoranın oyun alanında, 3 yaşındaki bir çocuğun üzerine atılan kimyasal  madde sonucu yaralanması olayına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

    Genel Soruşturma Bürosu Savcısı Bülent Canoğlu tarafından hazırlanan  iddianamede, yüzüne kimyasal madde atılması sonucu yaralanan 3 yaşındaki Y.K. ile  oyun alanında bulunan diğer çocuklar B.Ö. ve E.E. mağdur olarak yer aldı.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 3 yaşındaki Y.K ve yaralanan  diğer çocukların ailelerinin müşteki olarak yer aldığı iddianamede, mağdur  Y.K'nın şüpheli Cihan A'nın yeğeni olduğu aktarıldı.

   İddianamede, Cihan A. hakkında mağdur Y.K'ya yönelik "çocuğa ya da  beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı  kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası talep  edildi.

    Şüpheli Cihan A. hakkında diğer mağdur çocuklar E.E. ve B.Ö'ye yönelik  de "bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma" suçlarını  işlediği iddiasıyla 8 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen  iddianame, 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

    Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde, şüpheli Cihan A. hakim  karşısına çıkacak.

    - Olayın geçmişi

Ataşehir'de 17 Ekim 2015'te meydana gelen  olayda, ünlü bir restoranın oyun alanında, 3 yaşındaki bir çocuk üzerine atılan  kimyasal madde sonucu yaralanmıştı. Polis ekipleri, olayla ilgili çok yönlü  çalışma başlatmış, eylemi gerçekleştirdiği iddiasıyla 3 yaşındaki çocuğun  teyzesinin eşi Cihan A'yı gözaltına almıştı.Emniyetteki ifadesinde  suçlamaları kabul eden Cihan A, ifadesinde "çocuğa ailede herkesin ilgi  göstermesi nedeniyle kıskandığı için böyle bir şeyi yaptığını" söylemişti.

Öte  yandan, kimyasal maddeden alınan örneklerin kriminal laboratuvardaki incelemesi  sonucu maddenin, sülfürik asit olduğu tespit edilmişti.Dünyaca ünlü bir  şirketin Türkiye biriminde pazarlama müdürü olarak çalıştığı bildirilen şüpheli  Cihan A'nın, Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliğince "beden veya ruh bakımından  kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama"  suçundan tutuklanmasına karar verilmişti.

"Asit atan enişteye 24.5 yıl hapis istendi" haberi, 08 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 08 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Asit atan enişteye 24.5 yıl hapis istendi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Asit atan enişteye 24.5 yıl hapis istendi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:22 Altın sahiplerini endişelendiren uyarı: 200 lira düşüş yolda!
  2. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  3. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  4. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  5. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  6. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  7. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  8. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  9. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  10. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  11. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  12. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  13. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  14. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  15. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  16. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  17. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  18. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  19. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  20. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
3. Sayfa Haberleri