Bahçeli: Bugün yaşanan bir milat ve kırılma ilanıdır!

Bahçeli: Bugün yaşanan bir milat ve kırılma ilanıdır!

Bahçeli: Bugün yaşanan bir milat ve kırılma ... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin kurultay için Ankara'da toplanmasına ilişkin olarak, "Bugün Ankara’da yaşananlar şerefli mazimizin hiçbir döneminde görülmeyen çirkinlik, hiçbir zaman rastlanmayan rezilliktir"...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin kurultay için Ankara'da toplanmasına ilişkin olarak, "Bugün Ankara’da yaşananlar şerefli mazimizin hiçbir döneminde görülmeyen çirkinlik, hiçbir zaman rastlanmayan rezilliktir" yorumunda bulundu. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin itibar ve saygınlığına bugün leke sürülmüştür" görüşünü dile getirdi.

Bahçeli'nin tweetleri şöyle:

- Milliyetçi Hareket Partisi 8-9 Şubat 1969 tarihinden buyana, yani tam 47 yıldır birçok badire ve belayı inanç ve mücadele azmiyle eritti.

- 47 yıldır nice tehlike, nice tehdit, nice oyun kutlu davamızın sinesine çarpıp dağıldı. Şundan eminim, bundan sonra da farklı olmayacaktır.

- Ne var ki, bugün Ankara’da yaşananlar şerefli mazimizin hiçbir döneminde görülmeyen çirkinlik, hiçbir zaman rastlanmayan rezilliktir.

- Tertemiz vicdanlı arkadaşlarımı dışarıda tutuyor ve diyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin itibar ve saygınlığına bugün leke sürülmüştür.

- Hukuki süreç sabır ve samimiyetle beklenmeden partimizi ayağa düşürme gayretleri tam bir yüz karasıdır ve de unutulmayacak,affedilmeyecektir.

- Türklüğün davasını sokakta veya tarlada kurultay yapmaya kadar sürükleme teşebbüsü ahlaksız bir tertip, şiddetli bir operasyondur.

- Tomaların önüne dikilip barikatlara tutunarak poz verenlerin partimizin geleceğinde söz ve yetki sahibi olması hayal ötesi bir durumdur.

- Ankara’da meddahlara taş çıkartarak sanal hedef ve heyecanların peşinde koşanların Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in prestijiyle oynadığı açıktır.

- İrade ve kararın sahibi her şeyden önce Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in aziz mensuplarıdır. Bunun aksine hiçkimse rol çalmaya kalkışmamalıdır.

- Olağanüstü Kurultay bahanesiyle delegelerimizi toplayıp korsan gösteri ve yasa dışı eylem yapan malum isimler haddi ve çizmeyi aşmıştır.

- Bugünkü tabloya sebep olanlardan Ülkücü vicdan elbette hesap soracak, bedeli her ne ise, sonu nereye varıyorsa gereğini yapacaktır.ugünkü tabloya sebep olanlardan Ülkücü vicdan elbette hesap soracak, bedeli her ne ise, sonu nereye varıyorsa gereğini yapacaktır.

- Hukuki süreç sabır ve samimiyetle beklenmeden partimizi ayağa düşürme gayretleri tam bir yüz karasıdır ve de unutulmayacak,affedilmeyecektir.

- Yalanı, iftirayı kendisine rehber edenlerin şühedanın emaneti Milliyetçi Hareket Partisi’ni şovuna alet etmesi karşılıksız bırakılmayacaktır.

Bugün olanlar milattır ve keskin bir kırılmanın ilanıdır. Bizim ne vazgeçecek partimiz ne de vaziyeti kurtaracak halimiz vardır.

"Bahçeli: Bugün yaşanan bir milat ve kırılma ilanıdır!" haberi, 15 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 15 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bahçeli: Bugün yaşanan bir milat ve kırılma ilanıdır! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli: Bugün yaşanan bir milat ve kırılma ilanıdır! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:17 : Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  2. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  3. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  4. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  5. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  6. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  7. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  8. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  9. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  10. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  11. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  12. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  13. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  14. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  15. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  16. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  17. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  18. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  19. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  20. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
Politika Haberleri