Bahçeli'den erken seçim açıklaması

Bahçeli'den erken seçim açıklaması

Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli erken seçim iddialarına ilişikin "OHAL yaşanan bir dönemde seçimden bahsetmek Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemektir" ifadelerini kullandı.Bahçeli'nin...

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli erken seçim iddialarına ilişikin "OHAL yaşanan bir dönemde seçimden bahsetmek Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Türkiye'nin karşısında mevzilenmiş husumet cephesi tüm imkanlarıyla kin kusmaktadır. Yıkılmamızı gözleyenler faaldir. Türkiye'nin yanıp kül olmasını hedefleyenler hiç olmadığı kadar dinç ve dirençlidir. Bu belayı defetmeden Türkiye'ye huzur yoktur.

Acılar zaman içinde hem insanları, hem toplumları olgunlaştıran beşeri bir halin tezahürüdür. Olgunluk yaşananlardan zor da olsa ders çıkarabilmektir. İslam'ın mesajı evrensel boyut kazanmıştır. Asırlar evvel, İslam toplumları altın ve şahlanış dönemlerini yaşıyordu. Asr-ı saadet dönemi emsalsiz bir dönemdir. İslam ne zaman saltanat ve dünyavi halin içine çekildiyse, işte o zaman acılar da ortaya çıkmaya başlamıştır. Mağdurların yürek atışı her dönemde yankı bulmuştur. Masumların ahı hepimizin ortak sızısı, ortak hüznü haline gelmiştir. Kan kusturanlar, ölüm saçanlar her zaman lanetleneceklerdir. Hakka karşı gelenlerin, iktidar uğruna hırsa kurban gidenler şirkle, şerle anılmıştır. Hicri 61'inci yılın 10 Muharrem gününde Kerbela'da yaşananlar asla hafızalardan silinmeyecektir. Kerbela'da akan ehl-i beyt kanı can yakıcı, yürek yaralayıcıdır.

Türk askerine işgalci suçlaması getiren Irak'a bakınız. Musul'u IŞİD'e bırakıp kaçan Irak'ın Türkiye'ye atarlanması her şeyi özetlemektedir. Geçmişin travmalarını günümüze taşıyıp yeni bir kavga malzemesi yapmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Önemli olan dünden ders çıkarmaktır. Yezitler her dönemde olmuştur. Mutlaka ki kendisine uşak bulacak, tertemiz vicdanlara kast edecek düşmanları İslamın başına düşman edecektir. Mesele Yezit'i lanetlerken, Hz. Hüseyin'i anlayabilmektir. Kerbela'yı anlayabilmek için Hz. Hüseyin'i anlayabilmek lazımdır.
Müslüman toplumların karşısında 2 seçenek vardır; ya Hüseyin ahlakı etkin olacak, ya Yezidi anlayış olacak, ya barış egemen olacak ya da savaş, kanlı hesaplaşma değerlerimizi yutmaya devam edecektir. Hz. Hüseyin bütün mazlumların tercümanıydı. Kerbela'da dökülen mazlum kanları bütün iman edenlerin özlemleridir. Yüzyıllar geçse de bu olay unutulmamıştur. Kerbela'da kaybeden zalimlerdir. Aksini iddia etmek Yezit'le bir olmaktır. Mezhepçi bakış ve yaklaşımlar İslamiyetin kanını ktmaktadır. IŞİD gibi terör örgütleri böylesi zeminde yeşermiştir. Bu hazımsızlık, bu kan revan içindeki Ortadoğu'nun durumu nasıl izah edilecektir.

HAÇLI SALDIRILARIYLA AMACINA ULAŞAMAYANLAR ŞİMDİ BAŞKA YOLLAR DENİYOR

İslamiyet mazisi çok eskiye giden bir operasyon sağanağı altındadır. Haçlı saldırılarıyla amaçlarına ulaşamayanlar şimdi başka yollar denemektedir. Sırf Şii ve Sünni olduğu için insanlar katledilmektedir. Ön tarafta Müslümanlar birbirini yiyip tüketmekteyken, arka tarafta haritalar değişmektedir. Vekalet savaşları körüklenirken Washington'da, Londra'da, Paris'te Müslümanlar için defin hazırlığı sürmektedir. Hz. Hüseyin ve ailesinin şahadeti asırlardır kanayan bir yana olsa da bundan sonuç çıkarıp geleceğe bakmamız en samimi dileğimdir. Yeni acıların doğmaması, herkesin ödevi ve boynunun borcudur. Kerbela'daki acılar üzerinden güç devşirmeye kalkmak hem günümüze, hem geleceğimize haksızlık olacaktır. Birbirimize sımsıkı sarılmanın tam zamanıdır.

Terör Türkiye'yi her gün vurmaktadır. Kanlı örgütler sırayla Türkiye'yi hedef almaktadır. Ülkemiz ölüm kalım mücadelesinin ortasındadır. Katillar, Durak Jandarma Kontrol noktasına 5 ton bomba yüklü kamyonetle saldırmıştır. Bu eylem türünün ülkemizde sıklaşması milletimizi kara kara düşündürmektedir. Bu bombalar ülkemize nasıl sokulmaktadır. Türkiye'nin her yerine bombalar yetiştirildiğini Oslo'da itiraf eden memurlar rahat uyuyabilmekte midir? Beklemeye tahammülümüz kalmadı, milletimiz infial halindedir. Türk milletinin canını alan hainlere ders ne zaman verilecek?

DOĞRU ŞEKİLDE FETÖCÜLERİN ÜZERİNE GİDİLMEKTEDİR

Dün analar ağlamayacak diyorlardı, bugün bir millet hüngür hüngür ağlamaktadır. Ne çözüm oldu, ne barışın sesi duyuldu. 15 Temmuz'dan itibaren FETÖ ile amansız mücadele edilmektedir. Son derece doğru şekilde FETÖ'cülerin üzerine gidilmektedir. Olağanüstü şartlarda emek ve çaba sarf edilmektedir. Bu sürece destek veriyoruz ancak FETÖ ile yapılan mücadelenin, aynısının PKK'lılara da uygulanmasını bekliyoruz. Hakkari'de, Şırnak'ta, Diyarbakır'da, İstanbul'da patlayan bombalara tezahürat yapanlara hak ettiği desteği vermek hükümetin namus borcudur. PKK'ya destek veren memurlar, işadamları, medya organları ne zaman hak ettiğini bulacaktır? PKK'lı diye açığa alınan öğretmenlerin devletle bağının kesilmesi için ne beklenmektedir. FETÖ ile mücadele edenler PKK ile niye sus pustur. Bunlar Türkiye'yi yıkmaya çalışanların maşalarıdır.

"Bahçeli'den erken seçim açıklaması" haberi, 11 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bahçeli'den erken seçim açıklaması haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli'den erken seçim açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:41 Altın sahiplerini korkutan uyarı geldi: "Bu fırsat kaçmaz, hazırlanın"
  2. 23:32 Trump'ın yargılandığı bina önünde kendini ateşe verdi
  3. 23:29 BM açıkladı: Sudan'da insan eliyle oluşturulan kriz çok büyük boyutta
  4. 23:08 Dünya Bankası, Türkiye'ye milyonlarca dolarlık bir borç verme kararı aldı!
  5. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
  6. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  7. 22:49 Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen Tesla Model Y'nin satış fiyatı netleşti!
  8. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  9. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  10. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  11. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  12. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  13. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  14. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  15. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  16. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
  17. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  18. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  19. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  20. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
Politika Haberleri