Bakan Zeybekçi: Lağım fareleri gibi ölecekler

Bakan Zeybekçi: Lağım fareleri gibi ölecekler

Bakan Zeybekçi: Lağım fareleri gibi ölecekler Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'nin Çivril İlçesi'ndeki Cumhuriyet Parkı'nda yaptığı konuşmada darbecilerin 1.5- 2 metrekarelik yerde lağım fareleri gibi öleceklerini söyleyerek, "Bunlara öyle bir ceza vereceğiz ki, 'Keşke geberip,...

Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'nin Çivril İlçesi'ndeki Cumhuriyet Parkı'nda yaptığı konuşmada darbecilerin 1.5- 2 metrekarelik yerde lağım fareleri gibi öleceklerini söyleyerek, "Bunlara öyle bir ceza vereceğiz ki, 'Keşke geberip, gitseydik' diyecekler. İnsan yüzü görmeyecek, insan sesi duymayacaklar. Bunların arkalarında ne var, kim tarafından beslendi, kim tarafından gönderildi ve kurgulandı, hepsini biliyoruz" diye konuştu.

Bakanı Nihat Zeybekci, kökünü kazıyıncaya kadar mücadelenin süreceğini anlatırken, "Amerika'ya saklanan o hain başta olmak üzere tamamının kökünü kazınıncaya kadar, şehitlerinin kanının intikamı alıncaya kadar durmak yok, bunlardan hesap sormaya devam edeceğiz" dedi. Bakan Zeybekci, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi 'abla' ve ağabeylerin' HDP'ye oy istediğini iddia ederek, şöyle konuştu:

"Bunlar, gezi olaylarında yapamadıklarını 17-25 Aralık olaylarında ülkenin Cumhurbaşkanına yeniden kast etti. Cumhurbaşkanını derdest etmek istiyorlardı. Bu millet seçimlerde öyle bir ders verdi ki bir daha kalkamazlardı, devamı malum. PKK'yi desteklediğini bildiğimiz parti, eline sazı alıp da yollara çıkıp, 'biz Türkiye partisi olacağız, mecliste siyaset yapacağız' diye milleti kandırdı. O günlere bir daha gidelim, Denizli'de bile ablalar, ağabeyler gelip, HDP'ye oy istedi. O ihanet o zaman başlıyordu, beraber bir araya gelmişlerdi." 

UŞAK'TA KONUŞTU

Denizli'den yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısı için Ankara'ya giderken Uşak'a uğrayan Bakan Zeybekçi, Uşaklılara konuştu. Zeybekçi, "O hain gecede, Peygamber ocağı dediğimiz o mübarek ocakta ki üniformaları giyen, bu toprakların evladı olmayı hak etmeyen o hainler aklını ve ruhunu bir yerlere satmış. Bazıları diyor ki FETÖ'nün köpekleri. Sakın ola ki köpeklere hakaret etmeyin, köpeklere yazık olur, ayıp olur. Onlar köpek olma şerefine bile layık değil. Onlar köpek bile olamazlar" dedi. 

Bakan Zeybekçi, konuşmasında "Birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu millet Ak Partilisi, CHP'lisi ve MHP'lisi ile küllerinden yeniden uyanarak birlik ve beraberlik destanı yazdı" diye devam etti. Bakan Zeybekçi, şöyle konuştu:

"Bunlar akıllanmadı, milletin bunlara verdiği mesajı vermediler. 2015 seçimlerinde de bu milletin kandırır mıyız diyerek tekrar seferberliğe başladılar. O PKK'yı destekleyen parti, alanlara çıktı, milletin arasına girdi. Dediler ki biz Türkiye'nin partisi olduk, siyaseti mecliste yapacağız dediler bu millet bunlara yüzde 13 oy verdi. 80 milletvekili verdi, buyurun TBMM'de siyaset yapın. Milletin gazi meclisi bunlara meclisi açtı, bunlar geçtiğimiz 7 Haziran'da talimat aldı ve zılgıtı yedi. Dediler ki onlara biz Türkiye'yi Güneyden sarıyoruz. Suriye'den ve Irak'tan organizasyonu kuruyoruz. Biz Güney'den siz Kuzey'den dediler bunlara. Hendekleri surları kazdılar. Bu millet bunları çukurlara seçim sandıklarında, polisimiz ve askerimizde aynı çukurlara bunları lağım faresi gibi gömdü. Ekonomiden, sokaklardan ve terörden saldırıyorlar olmuyor, son çare 15 Temmuz ihanetiydi. Bu bunların son oyunuydu. 15 Temmuz'da bunların başında paramparça oldu. Bundan sonra memleketimizde demokraside, milletin iradesi de emin ellerde."

Bakan Zeybekçi, hainlerin yedikleri tokatla bir dönemin kapandığını ifade ederken 'İdam isteriz' diyenlere 'Bu hainler millet ne diyorsa o hainler onunda cezalandırılacak' diyen Bakan Zeybekçi şöyle konuştu:

"Ama şöyle bir şey var, gebersek de kurtulsak derler ya bazıları, bunları öyle bir cezalandıracağız ki bırak idamı, gebersek de kurtulsak diye yalvaracak bunlar. Bunları yalvartacağız. Bunları öyle deliklere tıkacağız ki, öyle deliklerde cezasını çekecekler ki, bunlar bir daha o Allah'ın güneşini nefes aldıkça görmeyecekler. Güneş yüzü görmeyecekler. Bir daha insan sesi duymayacaklar. Gebertin bizi diye yalvaracaklar. Gebertin bizi diye. İdamdan da beter olurlar, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, 'Millet ne derse o'. Benim kalbimden ve gönlümden geçende odur. Ama şunu da unutmayın. Bunların topunu idam etseniz de yüreğim soğumaz. 250 şehidimiz geri gelmez. Bugüne kadar evlatlarımızı şehit eden bu hainler, aynı maşa şunu da unutmayın, hukuk idam kararı çıkardığınız zaman geriye doğru işlemiyor. Ama şunu unutmayın bu hainlerden hesap sormak bizim milletimize boynumuzun borcudur. O deliklerde geberelim de kurtulalım diye yalvartacağız bunları bundan emin olun. Yalvartacağız. 7 Haziran seçimlerinde sazı alıp da bu milleti kandırmak için yola çıkanlar, HDP'ye oy verin diyerek yola çıkanlar o zaman belliydi. Yola o zaman çıkmışlardı. Demek ki bunun yaşanması ve ne kadar ihanet içinde olduklarının görünmesi gerekiyormuş." 

DHA

"Bakan Zeybekçi: Lağım fareleri gibi ölecekler" haberi, 01 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 01 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bakan Zeybekçi: Lağım fareleri gibi ölecekler haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakan Zeybekçi: Lağım fareleri gibi ölecekler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  2. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  3. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  4. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  5. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  6. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  7. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  8. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  9. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  10. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  11. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  12. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  13. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  14. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  15. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  16. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  17. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  18. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  19. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  20. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
Politika Haberleri