Belediye şirketinde orman kanunu!

Belediye şirketinde orman kanunu!

Belediye şirketinde orman kanunu! Ali AvcuŞişli Belediyesine ait olan Kent Yol şirketi yönetim kurulu başkanı Alman vatandaşı Pietron G. Söğütlügil'i (Bayram Hasnun) hayati tehlikesi olan mavi masa çalışanı Nilüfer Parlar’a Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...

Ali Avcu

Şişli Belediyesine ait olan Kent Yol şirketi yönetim kurulu başkanı Alman vatandaşı Pietron G. Söğütlügil'i (Bayram Hasnun) hayati tehlikesi olan mavi masa çalışanı Nilüfer Parlar’a Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından verilen raporu geri çekmeleri için hastane yetkililerini tehdit ettiği iddia edildi

Şişli Belediyesine ait Kent Yol şirketinde,  Mavi masada çalışan Nilüfer Parlar, akşam saatlerinde ani bir rahatsızlığından dolayı ailesi tarafından 27 Mayıs ta Okmeydanı SGK Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Acil serviste Dr. Bilge Sultan’ın müdahalesiyle birlikte yapılan bazı testler sonucu, Parlar’a, Akut alt solunum yolu enfeksiyonu teşhisi konularak 06. Haziran’a kadar istirahat etmesi için rapor veriliyor.

Okmeydanı SGK Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisinde verilen raporu işyerine veren Parlar’a daha sonra hastane raporunda Dr. Bilge Sultan’ın kaşesinin olmadığı ileri sürülerek raporun sahte olduğu gerekçesiyle iş akdine son veriliyor.

Disk Genel iş sendikası şube Başkanı Şenol Erdem’in Hastane yetkilileri ile görüşmesi sonucu, Hastane yetkilileri,  tarafından yapılan hatanın düzeltilerek Şişli belediyesi insan kaynakları ve Kent Yol şirketine yeniden gönderiliyor.

Belediye ye ait olan Kent yol şirketinin, Nilüfer Parlar’ın işine geri dönmesine izin vermemesi sonucu. Disk’e bağlı Genel iş sendikası Eylem kararı alarak Şişli Belediyesi önünde yaptıkları Grevi arkadaşlarının geri işe alınana kadar sürdüreceklerini belirttiler.

aliicerik.jpg

Şişli Belediyesi önündeki grev çadırında görüştüğümüz Parlar,  işten çıkarılma nedenini şu ifadelerle anlattı: Mayıs ayındaki toplu sözleşme görüşmelerinde. Kent Yol yöneticisi Hasnun, İşçilere 80 lira yöğmiye verilmesi halinde belediyenin batacağını söylemesi üzerine, kendisinin bu duruma itiraz edip,  40 derece sıcağın altında alınteri döken arkadaşlarımızın emekleri üzerinden değil. Siz tasarruflarınızı bankamatiklerden hiç emek sarf etmeden maaş alan eş dostlarınız üzerinden yapın. Dediği için bugün benden hastane yetkililerinin yaptığı bir hatayı bahane edip intikam alıyorlar dedi.

raporicerik-001.jpg

Parlar, bir bucuk yaşındaki hasta çocuğunu evde bırakıp işine geri dönmek için buraya hak aramaya geldiğini şahsına yapılan bu haksızlığın bir intikam duygusuyla yapıldığını belirterek Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün bu duruma bir son vermesini beklediğini söyledi.

Okmeydanı Eğitim ve araştırma hastanesinde. İsminin açıklanmasını istemeyen bir doktur Şişli Belediyesinden Hasnun adlı bir kişinin kendilerini tehdit ettiğini ileri sürdü.  Nilüfer Parlar’ın ise çok ciddi sağlık problemlerinin olduğunu ve hayati tehlike arz ettiğini belirtti.

Şişli Belediyesi ne ait olan Kent Yol şirketi Başkanı Alman vatandaşı Pietron G. Söğütlügil'i (Bayram Hasnun) ise ısrarla görüşmek istememize rağmen kendisinin çok yoğun olduğunu ileri sürüp görüşme taleplerimizi geri çevirdi.

"Belediye şirketinde orman kanunu!" haberi, 06 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 06 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Belediye şirketinde orman kanunu! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Belediye şirketinde orman kanunu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  2. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  3. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  4. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  5. 12:12 Elektrikli Çağ Başladı: Mercedes Efsanesi G Serisi Artık Elektrikli!
  6. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  7. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  8. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  9. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  10. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  11. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
  12. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  13. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  14. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  15. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  16. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  17. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  18. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  19. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  20. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
Ekonomi Haberleri