Beşiktaş'ta balıkçıda kadınlara toplu dayak

Beşiktaş'ta balıkçıda kadınlara toplu dayak

Beşiktaş'ta balıkçıda kadınlara toplu dayak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşırken, İstanbul'un göbeğinde yaşandığı iddia edilen kadına şiddet olayıyla sosyal medya sarsıldı. Hürriyet'ten Elvan Yarma'nın aktardığı habere göre, Beşiktaş'ta ünlü bir balıkçıda...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşırken, İstanbul'un göbeğinde yaşandığı iddia edilen kadına şiddet olayıyla sosyal medya sarsıldı. 

Hürriyet'ten Elvan Yarma'nın aktardığı habere göre, Beşiktaş'ta ünlü bir balıkçıda eğlenen kadınlar gecenin sonunda 715 lira fazla gelen hesap sebebiyle mekan çalışanları tarafından alıkonulup, darp edildiklerini iddia etti. 

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük tepki çeken olayı, mekan çalışanlarının şiddetine maruz kalan T. Ö. şu sözlerle anlattı: 

“Şimdi size çok güzel başlayan bir gecenin bir balıkçıda nasıl kabusa döndüğünü anlatacağım. Her arkadaş grubu gibi biz de ayda bir toplanıp, rakı içeriz. Dün gece, her ay olduğu gibi yine buluştuk. Rezervasyonumuzun olduğu masaya oturduk.  Sayımız belli, telefonda alakart olursa ne olur, fiks menü olursa ne olur konuşmuşuz. Tercihlerimizi belirtmişiz, hiçbir sıkıntı yok. Aradan zaman geçti, siparişler verildi, yemeğe başlandı. Garson gelip “Bazı mezeler fikse dahil değil'' dedi. “Hangileri?'' dedik gösterdiler “Tamam, bu 3 mezeyi de hesaba eklersin '' dedi. Buraya kadar her şey normal…

Yanımıza uğrayan arkadaşlarımız oldu, erken kalkanlar oldu, herkes hesabını ödedi. Kredi kartı ile ödeyenler fişlerini bize bıraktılar. Neyse gelelim gecenin sonunda yaşanan çirkinliğe… Hesabı istedik, geldi. Fark ettik ki hesap yanlış ama öyle böyle değil hem de tam tamına 715 TL fazla! 

beskiktas-dayak.jpg

GARSON: "O FARK BİZİM SERVİS BEDELİMİZ"

Tabii hemen adisyonu istedik ancak adisyonda da bir tuhaflık var. Tuhaflığı hemen açıklayayım; öncelikle adisyonda sadece 2 kalem var, 20 bira ve bir şişe rakı, fikse girmeyen 3 meze adisyonda yok… Herkesin rakı içtiği bir masada bu kadar biranın tüketilmesi mümkün değil. Hemen dönüp fotoğraflara baktık (çok fotoğraf çeken bir grubuz), kim bira içmiş tespit ettik. Elimizdeki kredi kartı fişlerinden de anladık ki 3 kişi bira içmiş ve ödemiş. Masada başka bira içen yok, herkes rakı içmiş. Bira içenler de (uğrayıp kalkan arkadaşlarımız) toplamda 6 bira içmiş. Yani 20 biranın içilmesi mümkün değil (bu arada mekana önerimiz şu oldu kamera kayıtlarına bakalım ancak kamera sistemi yokmuş). Ardından adisyonda yazan diğer şeye dönelim bir şişe rakı. Onu da 190 TL olarak yazmışlar. Dönüp söyledik haliyle biz bunun farkını ödeyeceğiz, sizinle böyle konuştuk ve onayladınız diye. İnkar etmeye başladılar. Şimdi sakin kafayla yine bir hesap yapalım; 3 meze tabağı 20 liradan desek 60 TL, 190 TL bir şişe rakı, 20 tane bira (hadi diyelim içilmiş olsun, bira 10 TL imiş) 200 TL; 450 TL eder. Yani 715 TL gibi bir rakama yine ulaşamıyoruz. 265 TL yine fazla, yine fazla… Nedir bu diyoruz şef garson geliyor ve diyor ki "O da bizim servis bedelimiz!"

“KAPILARI KAPATTILAR, ŞEF GARSON KAFAMA BARDAK ATTI''

Aramızda avukat arkadaşımız var, ona danışıyoruz ve hemen polisi arıyoruz. Biz polisi arayınca şef garson “Asıl ben sizi şikayet ederim'' deyip beni tartaklıyor. Masadaki herkes olayı anlamaya çalışırken birden balıkçının kapıları kapatılıyor ve yine aynı şef garson kafama bardak atıyor. Neden polisi aramışmışız! Biz polisi aramaya devam ediyoruz, aradan 20-25 dakika geçiyor. Darp edildiğimizi, mahsur tutulduğumuzu ve hesabın yanlış geldiğini söylememize rağmen polis gelmiyor. İnanır mısınız bir saate yakın süren bu olay sırasında bir tane polis gelmedi. Beşiktaş meydandayız, İstanbul’un göbeğinde…

Kapıları nasıl kapatırsınız, bizi nasıl mahsur tutarsınız derken biri geliyor. Balıkçıda yetkili biri bulduk diye hemen konuşmaya başlıyoruz ancak kapılar hala kapalı! Şef garson başka arkadaşlarımı da darp etmeye çalışıyor. Ön tarafta yetkili kişiyle sakin sakin konuyu çözmeye çalışan (bu arada yetkili ile konu çözülüyor, para ödenmeyecek çünkü tutarsız bulunuyor böyle bir açık çıkması) arkadaşlarımın yanından ayrılıyor arkada ne olup bittiğine bakmaya gidiyorum.

“GARSON R. Y. ''NE OLDU ÇOK MU ACIDI’ DİYEREK BENİ DARP ETTİ''

O sırada şef garson R. Y. gülerek bana “Ne oldu çok mu acıdı'' diyor. Yani hem beni darp ediyor hem de pişkin pişkin yaptığı şeyden utanmadan benimle dalga geçiyor… İşte o sırada bende ipler kopuyor, onu boğazından yakalıyorum ve içki dolabına yapıştırıyorum. Arkadaşlarım araya giriyor, bir şekilde kapıyı açıyoruz inanın o bölümü hatırlamıyorum, çok sinirliydim. Başka bir mekana geçip oturuyoruz, sakinleşmeye çalışıyoruz. Fakat bir bakıyoruz ki eksiğiz. Tam nerede iki arkadaşımız derken telefonumuza mesaj geliyor. Arkadaşlarımızı, beni darp edip üzerine dalga geçen şef garson R.Y. ve diğer 3 garson tarafından tartaklamaya devam ediyor, kapılar kapalı mahsur tutuluyor! Bir bölümümüz hemen arkadaşlarımızı almaya gidiyor ancak yine şiddete maruz kalıyor. İki arkadaşımızı zar zor mekandan alıyoruz. Polisi devamlı aramamıza rağmen gelmiyor. Şikayetçi olacağız, olamıyoruz. Darp ediliyoruz, kendimizi korumaya çalışıyoruz, kapılar üzerimize kitleniyor, rehin tutuluyoruz. Ve tüm bunlar Beşiktaş’ın göbeğinde oluyor…''

SOSYAL MEDYADA KADINA TACİZ SÜRÜYOR

Bugün savcılığa şikayette bulunacaklarını söyleyen D. P. ve arkadaşları, garson R. Y. tarafından sosyal medya hesaplarına ekleme talebinin geldiğini ve tacizin sosyal medyada hala devam ettiğini ifade ettiler.

sosyal-medya.jpg

"Beşiktaş'ta balıkçıda kadınlara toplu dayak" haberi, 07 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 07 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Beşiktaş'ta balıkçıda kadınlara toplu dayak haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş'ta balıkçıda kadınlara toplu dayak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  2. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  3. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
  4. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  5. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  6. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  7. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  8. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  9. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  10. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  11. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  12. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  13. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  14. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  15. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  16. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  17. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  18. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  19. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
  20. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
3. Sayfa Haberleri