'Birisi dindar, birisi ateist; Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyor'

'Birisi dindar, birisi ateist; Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyor'

'Birisi dindar, birisi ateist; Türkiye'nin b... Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da, GAP Tarımsal Araştırmalar Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen AKP İl Danışma Kurulu Toplantısına katıldı."GÖMÜLECEK TOPRAK BULAMAYACAKLAR" Bakan...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da, GAP Tarımsal Araştırmalar Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen AKP İl Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

"GÖMÜLECEK TOPRAK BULAMAYACAKLAR" 

Bakan Çelik, Türkiye'den ABD'ye kaçanların orada gömülecek toprak bile bulamayacaklarını ileri sürdü.

Mandacılara dün ders veren milletin bugün de cuntacılara dünyayı dar edeceğini belirten Bakan Çelik, şunları söyledi:
"Her yolu denediler en son denedikleri 15 Temmuz denemesi ise sistemin argümanlarından istifade ederek sistemi çökertme projesidir. Sistem içerisinde yapılandılar ve sistemi çökertmeye çalıştılar. Hatta Türkiye Cumhuriyetini işgale hazırlayacak, sinsi bir plan ve projeyi uyguladılar. Öyle bir plandı ki bu ihanet ibadettir diye takdim edildi. Vatana ihanet hizmet diye takdim edildi ve şantaj ile topladıkları paraya da himmet diye millete takdim ettiler. İşin foyası çıkınca kaçmaya başladıkları noktada da, buna da hicret demeye başladılar. Şimdi de ABD'de gurbet mezarlığı diye defin olacakları mezarlıkları satın aldıkları söyleniyor. Ama güvendikleri abla seçimi kazanamadı, Trump'un rüzgarı esiyor. Amerika?da dünyada inanıyorum ki Türkiye'de toprak bulamayanlar, Amerika'da gömülecek toprağı bulamayacaklardır."

"MİLLETVEKİLLİĞİ BU MU?"
Bakan Çelik, HDP'li milletvekillerini eleştirirken de "Sen milletin vekilliğini yapmıyorsan, sen başkalarına vekillik yapıyorsan burası da hukuk devleti, devlet de çıkar hesabını sorar" dedi. Bakan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her yerde 'Ben hukuk tanımam, demokrasiye de inanmam, sırtımı da dağa dayarım, sonra talimatı da oradan alırım, bana oy veren 3- 5 milyondan ben talimat almam' derlerse arkadaş kusura bakmayın burası yolgeçen hanı değil. Hukuk devleti yakana yapışır, bunun hesabını sorar. Bugün de yapılan odur, kimse kusura bakmasın. 55 kişiyi şehit edenler, 6- 7 Ekim olaylarında 'Çıkın dökülün caddeleri yakın, yıkın' diyenler kimi yaktınız, kimi öldürdünüz, kimi şehit ettiniz? Bu ülkenin, coğrafyanın insanlarının kanını akıttınız, kanına girdiniz. Teröre silah siz taşıdınız. Milletvekilliği bu mu?"

"HER KARIŞ TOPRAK DEĞERLENDİRİLECEK" 
Türkiye'nin her karış toprağı değerlendirmek zorunda olduklarını anlatan Çelik, "Şimdi kanun düzenlemesi getiriyoruz. 'Biz 3 kardeşiz, 10 kardeşiz anlaşamıyoruz, araziyi ekmiyoruz. Arazimiz elimizde duruyor' diyenler, böyle yağma yok kardeşim. Biz o araziyi ekeceğiz. Sen ekmiyorsan o yerden alacağımız ürünleri millet için kullanacağız, sana da kira paranı gidip bankaya yatıracağız" dedi.

Bir karış toprağın boş kalmayacağını kaydeden Çelik, "Hepsini ekecek bir politikayı şimdi devreye sokacağız. Meralara gelince 'Senin, benim, o köyün' diye bir şey yok, kim hayvancılık yaparsa mera ona verilecek. Ne kadar hayvanın var, ne kadar dönümlük mera lazım kardeşim? O hayvan sayısı ne kadar ise o kadar dönümlük merayı al 10 yıllığına, al 15 yıllığına, onu ıslah et, kendi malın gibi kullan anlayışını getireceğiz. 14.6 milyon hektar merayı devreye koymak, hayvancılığı geliştirmek, hayvancılıkta başkalarına muhtaç olmamak, kendi kırmızı etimizi kendimiz üretmek için buna mecburuz" diye konuştu.

"'Birisi dindar, birisi ateist; Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyor'" haberi, 26 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 26 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan 'Birisi dindar, birisi ateist; Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyor' haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Birisi dindar, birisi ateist; Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyor' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:32 Beşiktaş'a Flaş Alman Teknik Direktör!
  2. 18:26 İzmir'de Silahlı Kavga: Bir Ölü, İki Kardeş Yakalandı
  3. 18:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri ile görüştü!
  4. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  5. 18:17 Popüler Sosyal Medya Platformu Ücretli Oluyor! Mevcut Üyeler Ücretsiz Kalacak
  6. 18:17 İşte İzzet Yıldızhan'ın Herkesten Sakladığı Eşi: Ajda Yıldızhan'ın Göz Kamaştırıcı Güzelliği
  7. 18:17 Ceviz Suyunun Mucizevi Etkileri: Sindirimi Kolaylaştırır, Kalp Sağlığını Destekler!
  8. 18:15 Atakum Belediye Meclisi İlk toplantısını yaptı! İşte o toplantıdan kareler!
  9. 18:10 Hakan Fidan, Katar Yolcusu!
  10. 18:08 Fed'den nisan raporu geldi: Enflasyon en büyük finansal risk
  11. 18:07 Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan Çekilme Planlarıyla Çalışanları Endişelendiriyor
  12. 18:06 Beşiktaş 15 milyon euroluk savunmacı kazandı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu
  13. 18:04 WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor!
  14. 18:00 Can Yaman "Düşük Maaşlı Projeler Benim Gibi Uluslararası Bir Oyuncuya yakışmaz"
  15. 17:59 Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk vurgusu duygulandırdı!
  16. 17:55 Ahmet Ağaoğlu'ndan İlk Açıklama! Ser Verdi, Sır Vermedi!
  17. 17:51 Emre Belözoğlu'dan Türk Futboluna İlişkin Değerlendirmeler
  18. 17:50 Galatasaray seçime gidiyor! Tarih resmen açıklandı
  19. 17:46 İstanbulspor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
  20. 17:46 Uzmanlar Açıkladı: Yumurta Haşlarken Pratik İpuçları ve Günlük Tüketimin Faydaları
Politika Haberleri