Cem Küçük'ten Kayyum listesi

Cem Küçük'ten Kayyum listesi

Cem Küçük'ten Kayyum listesi Cem Küçük, yakında Samanyolu TV, CanErzincanTV ve Meydan gazetesi gibi Cemaate yakın çizgide yayın yapan diğer kurumlara da kayyum atanacağını haber verdi. İşte yazısından dikkat çeken satırlar:İşte bu FETÖ ile mücadelede...

Cem Küçük, yakında Samanyolu TV, CanErzincanTV ve Meydan gazetesi gibi Cemaate yakın çizgide yayın yapan diğer kurumlara da kayyum atanacağını haber verdi. 
İşte yazısından dikkat çeken satırlar:

İşte bu FETÖ ile mücadelede çok önemli iki aşama geçirdi Türkiye geçen hafta. Birincisi Zaman başta olmak Feza Medya Grubu’na mahkeme kararıyla kayyum atandı. 

Bu kayyum kararını veren hukukçular bu ülkenin şeref tarihine geçti. Bu grup Fethullahçı terör medyasının karargahıydı. İkincisi de FETÖ’ye finans sağlama ve FETÖ’nün türlü zorba yöntemlerle topladığı kayıt dışı kara paraları aklama konusunda en çok ismi geçen şirketlerden birinin iki tepe ismi tutuklandı. 

3 yıldır sürekli yazdığımız gibi evrensel hukuka göre terör örgütlerinin medyası olamaz ve terör örgütlerine finansman sağlamak da terör örgütü üyesi olmakla eşdeğer suçtur. Zaman’a yapılan operasyon hukuken sonuna kadar meşrudur ama iş burda bitmemiştir. AnkaraCumhuriyet Başsavcılığı’nın resmi kararıyla Türksat Samanyolu’nu hattan düşürmüştür ama bu grup illegal yayınlarına devam etmektedir. Sulh Ceza Hakimliklerimiz hukukun emrettiği şekilde Samanyolu grubuna da yakında kayyum atayacaktır. Ayrıca kayyum atanan Akın İpek medyası, Canerzincan ve Özgür Düşünce adlı iki yasadışı yayın organıyla Türkiye’ye saldırmaya devam etmektedir. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yakında vereceği kararla Canerzincan’ı Türksat’tan düşürmesi için bu kuruma resmi yazı gönderecektir. Aslında Başsavcılığa kalmadan elindeki büyük yetkilerle RTÜK bunu yapabilirdi hala yapabilir. Daha geçtiğimiz ay RTÜK çeşitli gerekçelerle Türksat’tan birçok kanalı düşürttü ama aynı RTÜK yargılanması kesinleşen Hikmet İnce’nin öncülüğünde FETÖ’yu korumaya devam etmektedir. 

Defalarca yazdığımız gibi RTÜK bir FETÖ karargahı olmuştur ve elbette bunun bedeli ödenecektir. Daha geçen hafta RTÜK yine AHaber’e ceza yağdırdı. RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya bu gaflet ve delaletten ne zaman uyanacak? Başkan diğer muhalif 5 üyeye sığınamaz, çünkü gündemi belirleme yetkisi kendine aittir. RTÜK Başkanı Yerlikaya istemezse o cezalar olmaz. RTÜK Başkanı isterse de FETÖ o kurumda barınamaz. Genelkurmay BaşkanıHulusi Akar gereğini yaptı ve FETÖ’ye destek veren Muharrem Köse’yi görevden aldı. 

RTÜK Başkanı da gereğini yapmak zorundadır...
Öte yandan Sulh Ceza Hakimliklerimiz FETÖ’nün diğer organları Meydan gazetesi Canerzincan-ÖD gazetesi ve Yarına Bakış’a da ve tüm Fethullahçı internet sitelerine de kayyum atayacaktır. FETÖ ile organik bağı olan medya hukuken olamaz. Aynı şekilde terör örgütlerinin üniversiteleri ve okulları da olamaz. RTÜK gibi görevini yapmayan bir kurum da YÖK’tür. YÖK Başkanı Yekta Saraç garip bir şekilde FETÖ konusunda kılını kıpırdatmıyor. Saraç bu gaflet ve delaletine devam ederse çok açık söylüyorum tıpkı Çetinsaya gibi görevinden alınacak. Son çıkan yönetmelikle YÖK’ün 17 FETÖ üniversitesine birden el koyma yetkisi vardır ve baştaFatih Üniversitesi olmak üzere hepsine birden el konulacaktır. Bu arada Sulh Ceza Hakimliklerimizin FETÖ üniversitelerine ve okullarına da kayyum atama yetkisi vardır ve gerekirse devreye girecektir. FETÖ’ye finans sağlayan şirketler ve işadamları konusunda kriter 1 Ocak 2014 tarihidir. Savcılarımız bu tarihten önce yapılan yardımların peşinde değil ama bu yapının suç örgütü olduğu netleştikten sonra hala finans desteği sağlayanlar hala Fethullah’a gidip biat edenler suçludur.
 

"Cem Küçük'ten Kayyum listesi" haberi, 09 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 09 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Cem Küçük'ten Kayyum listesi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cem Küçük'ten Kayyum listesi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  2. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  3. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  4. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  5. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  6. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  7. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  8. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  9. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  10. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  11. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  12. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  13. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  14. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  15. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  16. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  17. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  18. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  19. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  20. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
Otomotiv Haberleri