Cemal Canpolat'tan çarpıcı öneri

Cemal Canpolat'tan çarpıcı öneri

Cemal Canpolat'tan çarpıcı öneri CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın il başkanları toplantısında geçmişte partide yöneticilik yapmış isimlere yeni görevler verilmesi için çağrı yaptı. CHP’nin Ankara’da yapılan ve 7 saat süren il başkanları...

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın il başkanları toplantısında geçmişte partide yöneticilik yapmış isimlere yeni görevler verilmesi için çağrı yaptı. 

CHP’nin Ankara’da yapılan ve 7 saat süren il başkanları toplantısında konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul’da olası her türlü seçim ve referanduma hazır olduklarını belirterek, “Biz İstanbul’da seferberlik başlattık. Bu seferberliği Türkiye geneline yaymamız lazım. Bunun için partinin bütün önde gelen kadrolarına görev verilmesi gerekiyor'' dedi.

Canpolat'ın konuşmasının satırbaşları şu şekilde; 

PARTİ BÜYÜKLERİ GÖREVE

*Türkiye hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreçe kurtuluş CHP’dedir. AK Parti’nin inişi başlamıştır. İşte bu süreçte Türkiye’nin 7 bölgesinin sosyolojik yapısını göz önünde bulunduran bir seferberlik başlatmalıyız. Partideki kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara atmalıyız. Gün kenetlenme günüdür. Bunun için partimizde eski Genel Başkanlardan Deniz Baykal’dan başlayarak herkese görev verilmelidir.

7 BÖLGEDE EŞ ZAMANLI SEFERBERLİK

*Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinde eş zamanlı olarak bir seferberlik başlatalım. Örneğin Karadeniz Bölgesi’ne Altan Öymen, Ali Topuz, Murta Karayalçın gibi partimizde eskiden genel başkanlık ve yönetimde görev yapan isimlerin birikimlerinden faydalanabiliriz. Onlar o bölgeyi iyi tanıyorlar. Aynı şekilde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde eski Genel Başkanlarımızdan Hikmet Çetin’in birikiminden ve bölge milletvekillerinden faydalanabiliriz. O bölgeye özel bir çalışma yapılması gerekiyor. Vatandaş iki tarafın arasında sıkışmış durumda. Trakya’da Muharrem İnce’nin, Faik Öztrak’ın, Edirne ve Kırklareli belediye başkanının birikiminden faydalanabiliriz. Ege ve Akdeniz’de de benzer çalışmaları yapabiliriz. Bu çalışmalar sırasında partimizde geçmişte ve bugün emek veren yöneticilerimizin birikimlerinden faydalanabiliriz.

EKONOMİ SEFERBERLİĞİ 

*Türkiye’de şu anda en büyük sorun vatandaşın yaşadığı ekonomik darboğazdır. CHP olarak Türk ekonomisine ayna tutabiliriz. Bunun için Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın başkanlığında 20 kişilik ayrı bir heyet kurulabilir. Bu heyet, TÜSİAD, ticaret ve sanayi odalarıyla sürekli görüşerek bir çalışma yürütebilir. Çünkü ekonomi çöktü. İş dünyası sesini çıkaramıyor ama bitme noktasında. Türkiye’de kur dibe vurdu. AKP’nin artık bunu çözebilmesi mümkün değil. Ekonominin düzeltilmesi için gerekirse parti olarak insiyatif alalım. Rusya, İran, Irak, Suriye’ye heyetler yollayalım.

DIŞ POLİTİKA SEFERBERLİĞİ

*AKP, batı ile köprüleri attı. AB ile ilişkileri kuracak tek parti CHP’dir. ABD ile bozulan ilişkileri düzeltme konusunda da partimiz aktif rol alabilir. NATO ile ilişkiler zayıfladı. İlişkileri rotasına oturtacak tek parti yine CHP’dir. AK Parti’nin dış politikası tamamen çökmüştür. Daha düne kadar kavga ettiği Suriye, Rusya, Irak karşısında diz çözmek zorunda kaldı. Biz bu gidişata dur diyecek bir seferberlik başlatabiliriz. Bozulan ilişkiler için yurt dışına heyetler gönderebiliriz.

İSTANBUL SEFERBERLİĞİ

*CHP İstanbul olarak 39 ilçe başkanı, 14 belediye başkanı, 578 belediye meclis üyesi, 958 mahalle temsilcisi, eski il başkanları, milletvekilleri, PM üyeleri ve gencinden yaşlısına kadar herkesin içinde olduğu toplumsal bir seferberlik başlatıyoruz. Demokrasiye, özgürlüklere, insan haklarına, cumhuriyete, laikliğe sahip çıkıyoruz. Seçime de referanduma da hazırız. Kapı kapı dolaşıp yurttaşlarımıza gerçekleri anlatacağız.

SEÇİM SEFERBERLİĞİ

*CHP İstanbul yarın yapılacak her türlü seçime hazırdır. İstanbul genelindeki bütün mahallelere 5 bin temsilci atadık. Mahalle komiteleri kurduk. Bu komiteler bir il ve ilçe gibi çalışacaklar. Buna yönelik yönetmelik hazırladık. 2 bin 200 avukat görevlendirdik. Suriyelileri seçmen olarak yazmaya çalışıyorlar. Buna karşı kampanya başlattık. Her belediyenin sorumlu olduğu iki ilçesi var. İstanbul’da topyekün seferberlik başlattık. Bunun Türkiye geneline yaygınlaştırılması gerekiyor.

"Cemal Canpolat'tan çarpıcı öneri" haberi, 08 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 08 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Cemal Canpolat'tan çarpıcı öneri haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cemal Canpolat'tan çarpıcı öneri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  2. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  3. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  4. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  5. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  6. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  7. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  8. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  9. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  10. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  11. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  12. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  13. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  14. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  15. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  16. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  17. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  18. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  19. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  20. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
Politika Haberleri