CHP Genel Sekreteri Sındır: Masaya oturmayız

CHP Genel Sekreteri Sındır: Masaya oturmayız

CHP Genel Sekreteri Sındır: Masaya oturmayız CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığında, ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.“REJİM DEĞİŞİKLİĞİNİN KARŞISINDAYIZ''Yeni...

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığında, ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

“REJİM DEĞİŞİKLİĞİNİN KARŞISINDAYIZ''

Yeni Anayasa çalışmaları hakkında da bilgi veren Sındır "AKP’nin yeni Anayasa çalışmaları adı altında yaptığı tek şey başkanlık sistemini getirebilmektir" dedi.

"Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları çözebilmek için 'başkanlık' gerekir diyorlar. Bu yönde kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullanan Sındır şöyle devam etti:

"AKP bugün yaptığı propaganda ile parlamenter demokrasi itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Biz Türkiye'de darbelerin getirdiği, yaşamın her alanında özgürlükleri kısıtlayan hukuki düzenlemelerin, bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğini söylüyoruz. Parlamenter demokrasinin daha demokratik, özgürlükçü bir yapıya kavuşturulması için her zaman çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Parlamenter demokrasiyi etkisizleştirecek, zayıflatacak her türlü rejim değişikliği sürecinin karşısında olur, masaya oturmayız.

CHP'nin, Anayasa değişikliğinden önce insanların sevgi, barış, kardeşlik içinde yaşayacağı, demokratik ve özgürlükçü bir hukuk düzenini istediğini söyleyeceğiz. Yurttaşlarımıza parlamenter demokrasiyi etkisizleştirecek, zayıflatacak her türlü rejim değişikliği sürecinin ise karşısında olduğumuzu anlatacağız."

“PARTİLİLERİMİZ KAPI KAPI ÇALIŞMALI''

Kısa bir süre önce yeni binasına taşınan Karabağlar ilçe örgütünü ziyaret eden Genel Sekreter Sındır, yeni ilçe binası için hayırlı olsun dileklerini iletti. Sındır, parti içi çalışmalarla ilgili örgütle görüş alışverişinde bulundu.

Genel sekreter Karabağlar’dan CHP örgütlerine seslenerek “Partililerimiz her bir kapıyı çalarak yurttaşlarımıza bilgilendirme yapmalı, çalışmalarımızı anlatmalı. Partililerimiz kapı kapı dolaşarak yoksulluğun, terörün, gelir dağılımı adaletsizliğinin ve bunlara bağlı sorunların CHP iktidarında sosyal devlet anlayışıyla biteceğini söylemeli. Başkanlık sistemine karşı olduğumuzu, başkanlık sisteminin diktatörlük olduğunu partililerimiz tüm yurttaşlarımızla paylaşmalı. AKP’nin yarattığı korku ve can güvenliği endişesini bertaraf ettiğimizde iktidara daha sağlam adımlarla gideceğiz. Biz doğruları anlattığımız sürece, vatandaşlarımızın desteği artarak devam edecektir'' dedi.

SANDIK ÇEVRESİ ÖRGÜTLENMESİ!

Sandık çevresi örgütlenme çalışmaların önemine değinerek konuşmasına devam eden Sındır, “İlçe örgütlerimiz, ilçesindeki mahallelerde yaşayan tüm yurttaşlarımızı çok iyi tanımalı. O mahallenin sokaklarında yaşayanların derdini, sorunlarını bilmeli. Yaşlısının, engellisinin, gencinin kısaca orada yaşayan yurttaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmeli. Yarın bir seçim olduğunda kapılarını çaldığımızda Ahmet amca, Ayşe teyze biz geldik diyebilmeli. Sandık çevresi örgütlenmesi bu nedenle çok önemli. Sandık çevresi sorumluları, kendi seçim çevrelerinde ilçe başkanlıklarıyla sürekli temas halinde olmalı. Bu işleyiş ilçe örgütünün, ilçesini kılcal damarlarına kadar tanımasını sağlar. Sandıklardan sorumlu olan üyelerimiz çalışmalarını yarın seçim olacakmış gibi titizlikle yapmalı. Parti içi eğitimi yeniden planlayacağız ve bütün partililerimizin o eğitimini almasını sağlayacak bir anlayışı hakim kılacağız'' dedi.

"CHP Genel Sekreteri Sındır: Masaya oturmayız" haberi, 24 Şubat 2016 tarihinde yazılmıştır. 24 Şubat 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP Genel Sekreteri Sındır: Masaya oturmayız haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP Genel Sekreteri Sındır: Masaya oturmayız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:55 Burdur'da Çöl Tozu Etkisi: Kent Tozla Kaplandı, Yetkililer Uyarıyor!
  2. 22:50 NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, G7 Toplantısında Ukrayna'ya Destek Vurgusu Yaptı
  3. 22:44 Tunceli'de PKK'ya Ait 8 Sığınak Tespit Edildi: 'Şehit Savcı Murat Uzun' Operasyonu
  4. 22:40 Diyadin İlçesinde İmamın Öğrencilere Şiddet İddiası: Gözaltı ve Soruşturma Başladı
  5. 22:36 Türkiye'deki Enflasyon Artışı: Ankara Havalimanı'nda Bir Bardak Çay 100 TL!
  6. 22:27 Kenya'da Helikopter Kazası: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 Askeri Personel Hayatını Kaybetti
  7. 22:22 Bahar Geldi, Flamingolar Ankara'nın Gölbaşı İlçesine Misafir Oldu!
  8. 22:22 Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'e Gazze Çağrısı Yaptı
  9. 22:09 Türkiye'nin Önde Gelen Mobilya Devi İflas Etti!
  10. 22:05 Netanyahu açıkladı: "Varoluşsal bir tehlikeyle karşı karşıyayız"
  11. 21:57 Hindistan'da 47 Milyon Yıllık Dev Yılan Fosili Bulundu!
  12. 21:20 Türk Kargo Şirketi GKN İflas Etti: Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Sponsoruydu!
  13. 21:14 Ünlü Reçel Markası İflas Etti: 139 Yıl Önce Kurulmuştu!
  14. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  15. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  16. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  17. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  18. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  19. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  20. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
Politika Haberleri