CHP'li Ali Haydar Hakverdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ilanları Meclis gündemine taşıdı

CHP'li Ali Haydar Hakverdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ilanları Meclis gündemine taşıdı

CHP'li Ali Haydar Hakverdi Kemal Kılıçdaroğl... CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Ankara’nın birçok caddesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait reklam panolarına “Türkiye Gaziler Vakfı'' imzalı ilanlar asıldığını belirterek, “Bu ilanlarda çarpıtma haberler...

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Ankara’nın birçok caddesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait reklam panolarına “Türkiye Gaziler Vakfı'' imzalı ilanlar asıldığını belirterek, “Bu ilanlarda çarpıtma haberler üzerinden toplumu kin ve nefrete yönelten ifadelere yer verilerek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu alenen hedef gösterilmiştir'' dedi.

Hakverdi, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

“Türkiye Gaziler Vakfı, 8 Haziran 2016 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kaç adet ve hangi süre ile reklam panosu kiralamıştır?

Kiralanan reklam panolarının toplam fiyatı nedir? Ödeme vakıf tarafından mı yapılmıştır? Ödeme vakıf tarafından yapılmış ise ne zaman ve hangi yolla yapılmıştır?

Bu çirkin ve nefret saçan afişler hangi matbaada ve hangi fiyatla basılmıştır? Tutar Vakıf tarafından mı yoksa başkaları tarafından mı ödenmiştir?

Türkiye Gaziler Vakfı yönetiminde Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı, AKP’li milletvekili ya da yöneticiler bulunmakta mıdır?

Muhtemel fiyatı on binlerce lirayı bulan bu çirkin afişlerin ödemesi Vakıf tarafından yapıldığı düşünüldüğünde; en basit zorunlu ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanan ve sahip çıkılmayan gazilerimiz ile ilgili çalışması gereken bir vakıf, gazilerimiz için kullanılması gereken kaynaklarını çarpıtma haberler üzerinden yola çıkarak bu tarz çirkin ve toplumu kin ve nefrete yönelten işlere harcamıştır. Vakıf’ın son mali denetlemesi ne zaman yapılmıştır? Yapılmadı ise gerekçesi nedir?

Bu vakıf kurulduğu günden itibaren gazilerimizin yararına hangi hizmetlerde bulunmuştur?

Basında yer alan haberlere göre bir gazimize; ''Benim için mi kollarını kaybettin? İyi ki kollarını kaybetmişsin şerefsiz’ diyen EGO şoförü ve aynı şoförü savunarak görevine tekrar iade eden İ. Melih Gökçek ile ilgili herhangi bir işlem yapılmış mıdır? Gazimize hakaret eden şoför halen görevi başında mıdır? Türkiye Gaziler Vakfı bu şoför hakkında şikâyette bulunmuş mudur?

Basında yer alan iddialara göre EGO şoförünün gazilerimize yaptığı hakareti sonrası Gökçek ile görüştüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar’a büfeler verdiği iddiaları doğru mudur? Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Aylar’a kaç adet büfe verilmiştir? Ne zaman verilmiştir?

Gökçeklere ait olduğu bilinen Beyaz Tv’de yayınlanan bir programda ''Gazilerin hiçbir problemi yoktur’ açıklaması yapan Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar’ın, AKP ile bir bağlantısı var mıdır?

Türkiye Gaziler Vakfı ve Vakıf Başkanı Lokman Aylar’ın twitter hesabından atılan nefret dolu, ayrımcı ve hedef gösteren tweetler ile ilgili herhangi bir işlem yapılacak mıdır?''

"CHP'li Ali Haydar Hakverdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ilanları Meclis gündemine taşıdı" haberi, 09 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 09 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP'li Ali Haydar Hakverdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ilanları Meclis gündemine taşıdı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP'li Ali Haydar Hakverdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ilanları Meclis gündemine taşıdı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  2. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  3. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  4. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  5. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  6. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  7. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  8. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  9. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  10. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  11. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  12. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  13. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  14. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  15. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  16. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  17. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  18. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  19. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  20. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
Politika Haberleri