Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonuna Ensar destekçisi vekil başkan seçildi

Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonuna Ensar destekçisi vekil başkan seçildi

Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonuna Ensa... Cinsel istismar başta olmak üzere çocuklara yönelik her türlü istismar vakalarının araştırılması, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla oluşturulan Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu TBMM Genel Kurulunda...

Cinsel istismar başta olmak üzere çocuklara yönelik her türlü istismar vakalarının araştırılması, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla oluşturulan Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu TBMM Genel Kurulunda oybirliği ile kabul edildi.

Çocuklara yönelik istismarın araştırılması amacıyla kurulan komisyonun başkanlığına seçilen isim ise akıllara durgunluk verdi. Karaman’da çocukların tecavüze uğradığı evlerin bağlı olduğu Ensar Vakfı’nın Bartın’daki çalışmalarını destekleyen ve tecavüzcü kurumun ''çalışmalarını takdir ettiğini’ belirten AKP Bartın Milletvekili Milletvekili Yılmaz Tunç komisyonun başkanlığına seçildi.

KOMİSYON BAŞKANINDAN ENSAR’A: DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

2015’te Meclis’teki makamında Ensar Vakfı Bartın Şube Başkanı’nı ağırlayan AKP’li Tunç, vakfın çalışmalarını takdirle karşıladığını, öğrencilerin iyi eğitim alabilmeleri, onların milli ve manevi değerlerle mücehhez birer evlat olarak yetişmeleri için vakfa gereken desteği vermeye devam edeceklerini söylemişti.

boyutlandir.jpg

Tunç ayrıca milletvekilliği adaylığı sırasında yakın ilişki de olduğu vakfın Bartın’daki toplantılarına katılarak konuşma yapmış. Vakfın Nisan 2015’te düzenlediği kahvaltılı toplantısına katılarak seçim konuşması yapan Tunç, burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin çıtasını yukarılara taşıdığını kaydetmişti.

aw597951_01.jpg

Aynı zamanda Meclis Adalet Komisyonu üyesi olan Tunç’un söz konusu destek görüşmeleri kişisel web sayfasında da yer alıyor.

Tunç ile toplantıya katılan bir diğer AKP’li vekil adayı Mustafa Yelkenci de toplantıda yaptığı konuşmada Ensar Vakfının çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtmiş, ''en güzel hizmetin eğitime yapılan hizmet olduğunu, Ensar Vakfının da bu amaçla değerlerimize uygun bir gençlik yetiştirmenin gayretinde olan insanlar tarafından yönetildiğini’ söylemişti.

1461321399sozcu-ensar.jpg

ENSARI KORUMA KOMİSYONU

Komisyona Tunç başkan olarak seçilirken, AKP İstanbul Milletvekili Fatma Benli başkanvekili, AKP İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir sözcü, AKP Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da katip üye olarak belirlendi.

Komisyona başkanvekili olarak seçilen AKP İstanbul Milletvekili Avukat Fatma Benli de vakfın Kastamonu’daki çalışmalarını destekleyen bir diğer isim. Benli, Şubat ayında vakfın yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirmiş, bunu da Twitter hesabından “Kastamonu Ensar yöneticilerimizle öğrencilerimiz için neler yapabileceğimizi konuşmuştuk'' ifadeleriyle paylaşarak, tecavüzcü Ensar yöneticilerine teşekkür etmişti.

cb_tn61usaalgkr.jpg

Yine komisyon sözcüsü olarak seçilen AKP İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir Ensar Vakfı’nın önde gelen destekçileri arasında.

Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile sözlerinin ardından Kılıçdaroğlu için “Ruh sağlığı bozuk'' diyen Kandemir de vakfın 2015 Ekim ayında Küçükçekmece’de düzenlediği toplantıya katılarak, programda konuşma yapmış bir isim.

dosya.jpg

Komisyonun diğer üyeleri ise AKP’den Hatice Dudu, Jülide Sarıeroğlu, Salim Kışla, Fatma Benli, Erkan Kandemir, Mehmet Metiner, Yusuf Beyazıt, Ayşe Sula Köseoğlu, CHP'den Burcu Köksal, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mehmet Bekaroğlu, Mustafa Hüsnü Bozkurt, HDP'den Filiz Kerestecioğlu, MHP'den Deniz Depboylu.
 

"Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonuna Ensar destekçisi vekil başkan seçildi" haberi, 22 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 22 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonuna Ensar destekçisi vekil başkan seçildi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonuna Ensar destekçisi vekil başkan seçildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  2. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  3. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  4. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  5. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  6. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  7. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  8. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  9. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  10. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  11. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  12. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  13. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  14. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  15. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  16. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
  17. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
  18. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
  19. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
  20. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
Politika Haberleri