Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükü... İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri:"Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimiz Vodafone Arena'nın, kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Erdoğan: Kara Kartalımıza...

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri:

"Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimiz Vodafone Arena'nın, kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Erdoğan: Kara Kartalımıza yeni stadında başarılı müsabakalar, bol gollü galibiyetler temenni ediyorum. Şöyle düşündüm, bayağı gerilere gidelim dedim: 1970'li, Şeref Stadı'nın olduğu ve altyapının da Şeref Stadı'nda antrenmanlarını yaptığı yıllar... Çim falan yok, düştüğünüz zaman vücudunuz olduğu gibi çiziliyor. O günlerden şimdi dünyanın en özel statlarından birine kavuşmak, büyük bir gelişimin örneği oldu. Beşiktaş, böyle bir stadı aslında çok önceden hak ediyordu. Bugün, Beşiktaş'ın gecikmiş bir hakkı teslim ediliyor. Gördüğüm kadarıyla kara kartalın şanına yakışır bir eser ortaya çıktı. Başkan Yıldırım Demirören bu stadın projelerini getirdiğinde, dış görünüşle ilgili temennilerim olmuştu. Bakıyorum Fikret Başkan da bunları hayata geçirmiş, teşekkürlerimi sunuyorum. Hükümetimize de 50 Trilyon gibi bir maddi destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasıyla kulübümüze destek veren Vodafone'da teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş'ın sadakatını hep koruduğunun altını çizen Erdoğan, "Tabii en büyük teşekkürü Beşiktaşlılara sunmak lazım. Sadakatlarini kuruldukları günden bu yana hep ortaya koydular. Şu anda bulunduğumuz yer eski açık, amatörde oynadığımız dönemlerde gelir burada maç seyrederdim. Şimdi elbette çok daha modern bir stat haline geldi. Futbolda centilmenlik çok önemli. Taraftarımıza da centilmenliği aşılayabilirsek Beşiktaş çok daha büyük başarılara ulaşacaktır. İnşallah Beşiktaş da centilmenliği sayesinde parmakla gösterilmeye devam edecektir. Bu stat, buraya gelecek tüm takımları kucaklayacaktır. Artık herkes için yeni bir dönem başlıyor. Böyle muhteşem bir stada sahip olmanın hakkını Beşiktaş camiası verecektir" dedi.

TOPLAM 29 STAT...

"Kimi düşünürler, insanlar gibi mekanların da ruhu olduğunu ifade ederler. Burası da öyle bir yer. Burası sahip olduğu özelliklerle sadece maç günleri değil, her gün insanımıza hizmet verecek bir eser olarak ortaya çıkıyor. Bu anlamda burası farklı, dilerim diğer statlar da bu özelliklere sahip olur.

Türkiye'nin son 13 yılda kat ettiği mesafeyi görebilmek için sadece spor alanındaki gelişime bakmak dahi yeterli olur. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray, statlarına kavuşmuştu. Sonra Başakşehir ve bugün de Beşiktaş... İnşallah en kısa sürede de Trabzonspor'un stadını açacağız. Anadolu'nun her yerinde devasa statlar yükseliyor. Farklı şehirlerde birçok stadın inşası sürüyor. Böylece çeşitli illerimizde toplam 29 stat, sporumuza kazandırılmış olacak."

"Beşiktaş, bir ilçemizin kulübü olarak farklı bir anlam ifade ediyor. Özellikle geçmişte çok sağlam bir altyapısı vardı. Şu anda da temennim odur ki inşallah Beşiktaş yine altyapısından yetiştirdiği isimlerle başarıya yürüsün. Lisanslı sporcu sayısı 200 binlerden 6 milyona yükselmiş durumda. Altyapı konusunda ciddi ilerlemeler kaydettik. Çeşitli sporlarda uluslararası organizasyonlar da düzenledik. İnşallah daha iyilerini yapacağız.
Tekrar bu stadın yapımında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Başarılarla dolu sezonlar diliyorum." diye konuştu.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı" haberi, 10 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:47 Fenerbahçe, İsmail Kartal ile Yola Devam Kararı Aldı
  2. 22:45 Ünlü ton balığı üreticisi, ürünlerini acil toplatıyor: İçinde civa bulundu!
  3. 22:43 Tacizde Bulunan Doktorun Mağdurlarına 138 Milyon Dolarlık Tazminat!
  4. 22:36 Nuri Alço'nun Son Durumu Ortaya Çıktı!
  5. 22:35 Gizemli Kayboluş: Ekonomist Korhan Berzeg'in Evine Yakın Ormanda İskelet Parçaları Bulundu
  6. 22:34 Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
  7. 22:31 Premier Lig'de Oynayan İki Futbolcu Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alındı!
  8. 22:31 Parke Temizliğinde Püf Noktaları: Aseton Kullanımı ve Doğru Yöntemler
  9. 22:29 Merdan Yanardağ’dan Oktay Saral'ın montajlı fotoğrafına tepki: "Büyük bir provokasyon"
  10. 22:27 Zıngıl Tatlısı: Mardin Mutfağının Pratik Lezzeti!
  11. 22:24 Sandık Kokusu final mi yapıyor?
  12. 22:10 Temmuz'da Memur ve Emeklilere Maaş Zammı Şoku!
  13. 22:01 Korhan Berzeg 10 aydır aranıyordu: Kemik parçaları ve kıyafetleri bulundu!
  14. 22:01 Bakan Uraloğlu X açıklaması yaptı: "Kanuni düzenleme gerekecek"
  15. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  16. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  17. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  18. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  19. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  20. 20:46 Güneş sisteminde dokuzuncu gezegen bulunmuş olabilir!
Politika Haberleri