Davutoğlu, Sümeyye'nin nikah şahidi olacak

Davutoğlu, Sümeyye'nin nikah şahidi olacak

Davutoğlu, Sümeyye'nin nikah şahidi olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Özdemir Bayraktar’ın oğlu Selçuk Bayraktar’ın 14 Mayıs’ta Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde kıyılacak nikâhının...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Özdemir Bayraktar’ın oğlu Selçuk Bayraktar’ın 14 Mayıs’ta Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde kıyılacak nikâhının davetiyeleri ortaya çıktı. 6 bin kişinin davet edildiği nikâhın şahitleri arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu da olacak.

Sade nikâh davetiyesinde, Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın isimlerinin baş harfi ''S’, iki sarmaşık dalıyla oluşturulmuş. Davetiyede, çiçek ve çelenk göndermek isteyenlerin bunun yerine, TSK Mehmetçik Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı’na bağış yapmaları isteniyor.

Nikâh töreninde Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’la ilgili bir barkovizon gösterisi gerçekleştirilecek. Mini bir belgesel şeklinde hazırlanan barkovizyon gösterisinde gelin ve damadın çocukluklarından bugüne kadar olan fotoğrafları, yakın arkadaşlarının ve aile bireylerinin kendileri hakkındaki görüşleri yer alacak. 

5731d8b267b0a949c8c30ea4.jpg

Bu arada önceki gün Ankara’ya giden Selçuk Bayraktar’ın, İstanbul AtatürkHavalimanı’nda kendisini VİP salonundan uçağa binmek için yönlendiren korumalarına çıkıştığı ve normal yolcu salonundan uçağa bindiği öğrenildi.

sumeyye-erdogan-in-dugun-davetiyesinde-bagis-8425335_7304_m.jpg

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ

14 Mayıs Cumartesi günü kıyılacak nikahın davetiyeleri hazırlandı. Davetiyede çiçek ve çelenk göndermek yerine Mehmetçik Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Türk Polis Teşkilatı’na bağış yapılması istendi.

573226fac03c0e5bc08c9faf.jpg

GÖSTERİ MERKEZİNDE HAZIRLIK

Nikâh töreninin yapılacağı Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde de hazırlıklar hızlandı. Belediye işçileri çevre düzenlemesi yapıyor, boyaları yeniliyor.

Etrafı bariyerlerle çevrili olan kültür merkezine ek olarak polis bariyerleri de getirildi.Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi şimdiden kültür merkezinde göreve başladı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde yapıldı.

Toplam 30 dönümlük araziye inşa edilen, 704 metrekarelik alanıyla Avrupa’nın en büyük sahnesini barındıran merkezin ismi Arenamega olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta kültür merkezinin adını beğenmedi. Kültür merkezinin ismi 1 yıl sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle Yahya Kemal Beyatlı olarak değiştirildi. Küçükçekmece Belediyesi tarafından kiraya da verilen Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde bugüne kadar spor turnuvaları, tiyatro-sinema gösterileri ve konserler düzenlendi. Şimdiye kadar merkezde nikâh organizasyonlarına ise izin verilmedi. 

"Davutoğlu, Sümeyye'nin nikah şahidi olacak" haberi, 11 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Davutoğlu, Sümeyye'nin nikah şahidi olacak haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Davutoğlu, Sümeyye'nin nikah şahidi olacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:21 Dries Mertens, Napoli'ye Ziyarette: "Artık Yavaşladım"
  2. 17:18 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Emeklilerle ilgili yeni çalışma yolda
  3. 17:16 Bomba Tehdidi: Danimarka'daki Billund Havaalanı Tahliye Edildi, Bir Kişi Gözaltına Alındı
  4. 17:14 Türkiye'de satılan en ucuz telefon!
  5. 17:12 15 gün sonra yürürlükte: AB'den gelen posta ve kargoya vergi zammı açıkladı
  6. 17:11 Hizmet İhracatında Türkiye'nin Yol Haritası: Bolat'ın Açıklamaları
  7. 17:10 Arka Sokaklar Devam Edecek mi? İlker İnanoğlu açıklama yaptı!
  8. 17:09 Grip Virüsleri: Geleceğin Potansiyel Pandemisi Mi?
  9. 17:08 Mansur Yavaş'tan lüks belediye binaları yapılmasına tepki geldi
  10. 17:06 CHP harekete geçti: Parti aleyhine çalışan üyeler hakkında deliller toplanacağı söyleniyor
  11. 17:06 İstanbul'dan Kalkan Uçakta Kokpit Camı Çatladı: Acil İniş Yapıldı
  12. 17:02 Fahiş Fiyatlara Karşı Toplumsal Tepki: Kafe ve Restoran Boykotu
  13. 16:50 Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı, 2024 Milletler Ligi'ne Hazır!
  14. 16:46 Galatasaray'ın Transfer Hedefi: Fransa'dan Genç Golcü Zan Vipotnik!
  15. 16:37 Acil İniş: THY Uçağının Kokpit Camında Çatlak Tespit Edildi
  16. 16:37 AKP'den DEM'e Geçen Belediyenin Borcu Dudak Uçuklattı!
  17. 16:25 Süper Lig’de küme düşen ilk takım belli! İşte o takım!
  18. 16:25 Lezzet Şöleni: Pratik ve Lezzetli 9 Kaşık Tatlısı Tarifi!
  19. 16:24 Tüketiciyi aldatıcı reklamlara 28,8 milyon lira ceza kesildi
  20. 16:21 Muhalefet KKM zararına tepki gösterdi: Merkez‘in zararı 8 bakanlığın bütçesinden fazla
Gündem Haberleri