Erdal Tosun'a çarpan sürücü gözaltına alındı

Erdal Tosun'a çarpan sürücü gözaltına alındı

Erdal Tosun'a çarpan sürücü gözaltına alındı Şaki, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınarak Ayazağa Polis Merkezine götürüldü.Sarıyer'de yağışlı havada meydana gelen feci trafik kazasında oyuncu Erdal Tosunhayatını...

Şaki, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınarak Ayazağa Polis Merkezine götürüldü.

Sarıyer'de yağışlı havada meydana gelen feci trafik kazasında oyuncu Erdal Tosunhayatını kaybetti. Tosun'a çarpan kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş BelediyesiHarita ve Planlama Müdürü D. Endertopçuoğlu'nun şoförü Nihat Şaki, Okmeydanı'na planlama müdürünü almaya giderken Erdal Tosun'un aracı ile çarpıştı. Meydana gelen kazada Erdal Tosun hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan Şaki, Okmeydanı Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Hastane çıkışında iki kişinin yardımıyla yürüyen Şaki, polis merkezine götürüldü. Şaki'nin yakınları basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için şemsiyeli koruma yaptı. Nihat Şaki yakınlarının şemsiyeli koruması altında polis aracına bindirililerek Ayazağa Polis Merkezi'ne götürüldü.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü tiyatro sanatçısı Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak bazı basın yayın organlarında Tosun'un aracına çarpan aracın BeşiktaşBelediyesi'nde görevli makam şoförü olduğu haberlerinin çıkması üzerine Beşiktaş Belediyesi'nden açıklama geldi. Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sarıyer'de meydana gelen korkunç trafik kazasında yaşamını yitiren değerli sanatçımız Erdal Tosun'un acı haberi bizleri derinden üzdü, acımız büyük. Öncelikle tüm aileye ve sevenlerine başsağlığı, değerli sanatçımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Değerli sanatçımıza çarpan araca dair basına yansıyan haberlere dair bir bilgilendirme yapma ihtiyacı doğmuştur. Erdal Tosun’a çarpan aracın Beşiktaş Belediyesi’ne ait olduğu bilgileri bazı medya organlarımızda yer almıştır. 30.11.2016 tarihinde meydana gelen vahim trafik kazasında yer alan 34 EJ 8342 plakalı araç ile 01.05.2016 tarihinden itibaren Belturda görev yapan sürücüsü Nihat ŞAKİ; '124 Adet Sürücü, 179 Araç İle Sürücülü Araç Kiralama Hizmeti Alımı İşi' ihalesi kapsamında Başkanlığımızda taşeron firma olarak çalışan Beltur Tur.Taş.Otom.Gıda Ürün.Tem.Hiz.İltş.San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.’ne bağlı olarak çalışmaktadır. Belediyemize doğrudan bağı bulunmayan araç da şoför de taşeron firmaya aittir. Biz sadece dışarıdan hizmet satın alıyoruz. Bu konuda bilgilendirmeyi de borç biliriz.''

">

"Erdal Tosun'a çarpan sürücü gözaltına alındı" haberi, 30 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdal Tosun'a çarpan sürücü gözaltına alındı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdal Tosun'a çarpan sürücü gözaltına alındı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  2. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  3. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  4. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  5. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  6. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  7. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  8. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  9. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  10. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  11. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  12. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  13. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  14. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  15. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  16. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  17. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  18. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  19. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  20. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
Gündem Haberleri