Erdoğan 'Birlik ve Kardeşlik' mitinginde konuştu: Milletim idam istiyor!

Erdoğan 'Birlik ve Kardeşlik' mitinginde konuştu: Milletim idam istiyor!

Erdoğan 'Birlik ve Kardeşlik' mitinginde kon... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki "15 Temmuz Demokrasi Meydanı"nda düzenlenen "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"nde konuştu.Konuşması sık sık idam sesleri ile kesilen Erdoğan dünyanın birçok ülkesinde idam cezasının...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki "15 Temmuz Demokrasi Meydanı"nda düzenlenen "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"nde konuştu.

Konuşması sık sık idam sesleri ile kesilen Erdoğan dünyanın birçok ülkesinde idam cezasının olduğunu söyleyerek '' Milletim idam istiyor değil mi, bu konuda düşüncemi söyledim. Bir taraftan darbe girişiminde 241 evladımız şehit olacak, burada 54… Bunca insanımız öldürülecek, öldürülenler elini kolunu sallayarak gezecek veya cezaevlerinde beslenecek… '' diye konuştu.

“BU ŞARLATANIN PEŞİNDEN GİDENLERİ BİLENLERİNİZ VARSA….''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Fethullah Gülen’i işaret ederek, “Bu şarlatanın peşinden gidenleri bileniniz varsa bildirin, gereğini yapalım'' dedi. Erdoğan, Cerablus operasyonunda Özgür Suriye Ordusu ile TSK’nın yaptığı işbirliği için de, “Özgür Suriye Ordusu'na her türlü desteği verdik onlar da gerekli operasyonu yaptı'' diye konuştu. Çoğunluğu çocuk 53 kişinin hayatını kaybettiği Antep’teki canlı bomba saldırısı için de Erdoğan, IŞİD’i işaret ederek, “DAİŞ, Gaziantep’e saldırdı, Gaziantep boyun eğdi mi? Onların da inlerine gireceğiz ve gün yüzüne çıkaracağız'' ifadesini kullandı.

Erdoğan, Gaziantep’te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen “Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi''nde konuştu. Erdoğan’ın açıklamasından satırbaşları şöyle:

“Terör 14 yaşındaki bir çocuğu intihar bombacısı olarak kullanıp kına gecesinde kan akıttı. Bu saldırıda 54 vatandaşımız hayatını kaybetti. Saldırı, öylesine vahşi ki hala kimliği tespit edilemeyen mevtalarımız var. Bu saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.

İDAM CEZASI

Akıttıkları kanda boğulacaklardır. (İdam sloganları üzerine) Milletim idam istiyor değil mi, bu konuda düşüncemi söyledim. Bu konuda kararı verecek olanlar milletvekilleridir. Bunu müzakare etmeliler ve ondan sonra bu kararı vermeli, karar önüme geldiğinde de ben bu kararı onaylarım. Bir taraftan darbe girişiminde 241 evladımız şehit olacak, burada 54… Bunca insanımız öldürülecek, öldürülenler elini kolunu sallayarak gezecek veya cezaevlerinde beslenecek. Bugün dünyanın büyük bir çoğunluğunda idam cezası hala var. Türkiye, terör örgütlerinin hiçbirine teslim olmamıştır.

Kına gecesinde kan dökenler Gazianteplilere baş eğdirebileceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. Gaziantepliler burada, siz neredesiniz?

20 Ağustos saldırısı yapanlar ve yaptıranlar da, bu acıları istismar etmek isteyenler de hak ettikleri cevabı aldılar. Türkiye artık bu younlara gelmiyor. Terör örgütlerini kullanarak bu ülkeyi dize getireceklerini sananlar yarın kendi ellerinde patlayacak bombanın pimini çektiklerini bilmeliler.

“SABIR SABIR SABIR, SONUNDA CERABLUS BOŞALTILDI''

Sürekli Karkamış’a roket atarak saldırdılar, artık yetti dedik ve şimdi Cerablus boşaltıldı. Cerablus’un sahipleri artık evlerine dönmeye başladı. Cerablus’a dönmek isteyenlere her türlü yardımı sağlayacağız. ÖSO’ya her türlü desteği verdik, onlar da gerekli operasyonu yaptılar.

“ONLARIN DA İNİNE GİRECEĞİZ''

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü PKK Gaziantep’e saldırmıştı. DAİŞ, Gaziantep’e saldırdı, Gaziantep boyun eğdi mi? Onların da inlerine gireceğiz ve gün yüzüne çıkaracağız.

Devletin tüm kadrolarında olanlarına sesleniyor. Eğer Pensilvanya’dakinin peşinden gidenler varsa artık bizden kopun. Buradan vatandaşlarıma da sesleniyorum. Siz eğer bunlarla olanları biliyorsanız emniyete şikâyet edin. Bunlarla yola devam etmeyeceğiz.

Halep 5 yıldır yedi düvelin saldırısı altında. Ne Halep, ne Gaziantep, yedi düvele boyun eğdi mi? Antepli gazilik unvanını anasının ak sütü gibi her seferinde helal ettiriyor.

''Bırakın maskeleri, biz hepsinin arkasında aynı surat olduğunu biliyoruz'

Bu millet bir ölürse bin dirilen bir millettir. Dünyanın en kanlı terör örgütlerinin aynı coğrafyada faaliyet göstermeleri tesadüf değildir. Birbirleriyle düşman gibi gözüken terör örgütleri, birbirlerinin değil masum insanların kanını döküyor. Bırakın bu sahte maskeleri, biz hepsinin arkasında aynı surat olduğunu biliyoruz. Siz önce dökülen masum kanların hesabını verin. Suriye’de kanına girdiğiniz yüz binlerce mazlumun hesabını verin.''

"Erdoğan 'Birlik ve Kardeşlik' mitinginde konuştu: Milletim idam istiyor!" haberi, 28 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 28 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan 'Birlik ve Kardeşlik' mitinginde konuştu: Milletim idam istiyor! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan 'Birlik ve Kardeşlik' mitinginde konuştu: Milletim idam istiyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Politika Haberleri