Fatih Terim'den TRT'ye ambargo!

Fatih Terim'den TRT'ye ambargo!

Fatih Terim'den TRT'ye ambargo! EURO 2016 D grubunda Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim, TRT yayınlanan bir tarih programında kendisinin istifaya çağrışmasını hatırlatarak, "TRT'nin bundan sonra sorularını...

EURO 2016 D grubunda Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim, TRT yayınlanan bir tarih programında kendisinin istifaya çağrışmasını hatırlatarak, "TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim" dedi.

EURO 2016 D grubunda Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Fatih Terim TRT muhabirinin sorduğu soruya 'TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim' şeklinde cevap verdi.

İŞTE FATİH TERİM'İN AÇIKLAMALARI:

Güzel maç oldu. Ümit ederim bu bize yeter. Oyuncularımı kutluyorum herkesin istediği buydu, bize yakışan buydu, ümit ederim sonucu bize tur geçmeye yeter. O zaman daha anlamlı olur.

Ama ne olursa olsun ülkedeki herkes kendi milli takımlarıyla gurur duymuştur bu gece, en azından bir kısmı. Turnuva başından beri konvoy halinde Fransa'da geziyorsanız bunu milli takımın burada olmasına borçluyuz. Turnuvalarda olmamız gerektiğini işaret ediyorum sürekli. En büyük netice buralarda olmak. Takımın başarısını herkes ister ama bazen olmuyor. Tebrik ediyorum oyuncularımı böyle bir dönüş olması gerekiyordu.

Bizim en önemli özelliğimiz buraya kattığımız yüreğimiz. Açıkçası 2-0'a çok konsantre olmuştuk. 4'ü bulup garantileyebilirdik ama önceki maçlar ve kamuoyundaki baskı acaba kaybedebilirmiyize götürdü oyuncuları. Yoksa hiç birini beklemeden en öne geçebilirdik ama Allah'a şükürler olsun ki bu kadar şeyin altından kalktık. Kolay değildi, oyuncularımı bir daha kutluyorum. Bundan sonra ümit ederim ilk 2 maçta oynadığımız gibi oynamayız.


"UEFA'YA BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ DEMEK LAZIM"

Yarını beklemeyebilirdik ama belli ki çok hırpalanmıyız, fikren ve psikolojik olarak. Bu güveni ancak kazanarak alabilirlerdi. Hakikaten iyi işler yaptılar. Ne olursa olsun Hırvatistan'a geriden gelip 2 gol atmış, bir Çek takımından bahsediyoruz. Özellikle son 15-20 dakika pozisyon vermemek önemli bir durumdu. Demek ki kafamdaki 3-4-3'te olabilir bazen demek ki. Emre heyecanlandı eve İspanya maçında koymadım çünkü kaybedebilirdik.

ozanust.jpg

Burada kurtarıcı gibi gelmesi çok önemliydi. Burak da müthiş mücadele etti ilerde. Takım olarak savunmayı çok iyi yapıp çabuk çıkmayı, Oğuzhan'ın girmesiyle daha iyi pozisyonlar bulan ve zaman zaman defans yapmak zorunda kalan bir oyun oynadık. 2008 gibi olabilir çünkü şuanda daha rahatız daha güvendeyiz. Bir takım problemlerimiz var ama bunu sanki daha çabuk halledebiliriz. Biz iyi bir takımdık takımlığımızı kaybetmiştik bugün tekrar bulduk. Bugün tam bir takım ruhu vardı. Eğer çıkarsak Allah nasip ederse. Gidicez gibi geliyor bana. Katılırsak biz turnuvaya yeniden başlamış gibi olucaz. Buradan gidersek üzülürüm. Belki şey demek lazım. Biz bitti demeden bitmez demek lazım UEFA'ya.

İşte Terim'i kızdıran profesör:

"Fatih Terim'den TRT'ye ambargo!" haberi, 22 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 22 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fatih Terim'den TRT'ye ambargo! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Terim'den TRT'ye ambargo! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  2. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  3. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  4. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  5. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  6. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  7. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  8. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  9. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  10. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  11. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  12. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  13. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  14. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  15. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  16. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  17. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  18. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  19. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  20. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
Spor Haberleri