Fatma Şahin'den ABD'ye 'terör uyarısı' tepkisi

Fatma Şahin'den ABD'ye 'terör uyarısı' tepkisi

Fatma Şahin'den ABD'ye 'terör uyarısı' tepkisi Büyükşehir Belediyesi'nde 4 bin çiftçiye dağıtılacak olan 2 bin ton sertifikalı buğday ve arpa tohumu bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Fatma Şahin, belediye olarak yerel kalkınmayı gerçekleştirme çabası içerisinde...

Büyükşehir Belediyesi'nde 4 bin çiftçiye dağıtılacak olan 2 bin ton sertifikalı buğday ve arpa tohumu bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Fatma Şahin, belediye olarak yerel kalkınmayı gerçekleştirme çabası içerisinde olduklarını; ancak dış devletler tarafından terör konusunda yapılan bazı açıklamaların kenti olumsuz yönde etkilediğini belirtti. ABD'nin son günlerde Gaziantep’teki vatandaşlarına yaptığı uyarıları eleştiren Şahin, şöyle dedi:

"Kaç defadır böyle yapıyor. Bizim yapacağımız çok büyük organizasyonlar olduğu zaman bir açıklama yapıyor; bıçak gibi bizim yapacağımız bütün organizasyonlar kesiliyor. Biz burada olağanüstü tedbir alırken, Amerika’da patlama oluyor. Dolayısıyla terörle mücadele bütün dünyanın mücadelesi. Artık sınırların kalktığı küresel vatandaşlığın konuşulduğu bir dünya yaşıyoruz. Elbette güvenliği yöneteceğiz elbette bununla alakalı her türlü tedbiri alacağız. Ama terörün amacı hayatı durdurmak."

'YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARA GÖLGE DÜŞÜRÜYORLAR'

Terörün tüm dünyanın sorunu olduğunu kaydeden Şahin, yapılan olumsuz açıklamalarla hayatı durdurma noktasına geldiğini ve önemli organizasyonlar ile çalışmalara gölge düşürdüğünü ifade ederek şunları söyledi:

"Hayatı durdurmak istedikleri zaman bizim yaptığımız iyi çalışmaların üzerine ciddi manada gölge düşürüyorlar. Buna izin vermememiz gerekiyor. O yüzden sabah yaptığımız toplantıda yeni bir kampanyanın adını koyduk. ''Şimdi Gaziantep’e gitme zamanı.' Türkiye’de bütün başkanlar bütün seyehat ajandaları bir kampanya yapıyorlar. Herkesin bu bölgeye sahip çıkmasını sağlamamız gerekiyor. Aksi takdirde bu negatif propaganda bizi içeriye çekiyor, bizi küçültüyor, toplum psikolojisini etkiliyor. Buradan kar eden kim zarar eden kim? Bunun hepimizin cevabını vermemiz gerekiyor. İyiyi büyütmek, aydınlığı çoğaltmak, karanlıkla mücadelenin en önemli noktasıdır. Terörle mücadelenin panzehri hayatı canlı canlı her noktasıyla yaşatmaktır. Şehri kalkındırmaktır."

Şahin'in konuşmasının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarım Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, belediye tarafından 4 bin çiftçiye dağıtılması planlanan buğday ve arpa tohumları hakkında bilgi verdi.

"Fatma Şahin'den ABD'ye 'terör uyarısı' tepkisi" haberi, 01 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 01 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Fatma Şahin'den ABD'ye 'terör uyarısı' tepkisi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatma Şahin'den ABD'ye 'terör uyarısı' tepkisi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  2. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  3. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  4. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  5. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  6. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  7. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  8. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  9. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
  10. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  11. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  12. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  13. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  14. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  15. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  16. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  17. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  18. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  19. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  20. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
Politika Haberleri