Fenerbahçe 1-1 Aytemiz Alanyaspor

Fenerbahçe 1-1 Aytemiz Alanyaspor

Fenerbahçe 1-1 Aytemiz Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Fenerbahçe evinde Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta da Osmanlıspor deplasmanında aynı skorla 2 puan bırakan sarı lacivertliler galibiyete hasret kaldı. 36.dakikada Mehmet...

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Fenerbahçe evinde Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta da Osmanlıspor deplasmanında aynı skorla 2 puan bırakan sarı lacivertliler galibiyete hasret kaldı. 36.dakikada Mehmet Topal'ın golüyle Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçen Fenerbahçe 59'da Candeias'ın golüne engel olamayınca seyircisi önünde 1 puana razı oldu.

Stat: Ülker 
Hakemler: Alper Ulusoy, Ali Saygın Ögel, Volkan Narinç 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 78 Stoch), Volkan Şen, Van Persie, Emenike (Dk. 64 Chahechouhe) 
Aytemiz Alanyaspor: Zlamal, Gassama, Omeruo, Ba, N'Sakala, Deniz Vural, Sackey, Candeias (Dk. 90+4 Berkan Demir), Emre Akbaba, Aissati (Dk. 70 Sefa Yılmaz), Vagner Love (Dk. 82 Ayite) 
Goller: Dk. 36 Mehmet Topal (Fenerbahçe), Dk. 59 Candeias (Aytemiz Alanyaspor) 
Kırmızı kart: Dk. 86 Sackey (Aytemiz Alanyaspor) 
Sarı kartlar: Dk. 26 N'Sakala, Dk. 33 Ba, Dk. 37 Aissati, Dk. 41 Candeias, Dk. 90+4 Deniz Vural (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 32 Volkan Demirel, Dk. 41 Mehmet Topal, Dk. 41 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 75 Volkan Şen, Dk. 83 Stoch (Fenerbahçe)

36.dakikada orta alanda topu kapan Mehmet Topal, Alper ile paslaştı, sol çaprazdan müthiş getirdi ve ceza sahasına girerek düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.
59.dakikada hızlı gelişen konuk takım atağında, sol çaprazdan ceza sahasına sokulan N'Sakala, yerden ortasını yaptı. Ceza sahası içine hareketlenen Candeias, altıpas gerisinde kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya uygun durumda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak sol köşeden ağlarla buluştu: 1-1.

MEHMET TOPAL KORKUTTU
Kadıköy'de karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan Mehmet Topal hafif bir sakatlık geçirdi. Sağlık heyetinin kısa tedavisi sonrası Topal ısınmaya geri döndü ve mücadeleye 11'de başladı.

VAN PERSİE İLK KEZ 11'DE
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, bu sezon Süper Lig'de ilk kez 11'de sahaya çıktı. Hazır olmadığı gerekçesiyle teknik direktör Advocaat tarafından fazla şans bulamayan Van Persie, yaklaşık 3 haftadır antrenman kaçırmamanın meyvesini aldı. Tecrübeli futbolcu, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de forma şansı buldu ve bu sezon ligde bunu ilk kez başardı. Hollandalı futbolcu, ligde ilk 6 haftanın 2'sinde kadroya giremezken, 4'ünde sonradan oyuna dahil oldu. Van Persie, bu sezon sadece UEFA Avrupa Ligi'nde Grasshoppers maçında ilk 11 oynamıştı.

VAN DER WİEL VE HASAN ALİ İLK 11'E DÖNDÜ
Fenerbahçe'de sakatlıklarından kurtulan iki bek futbolcusu Van der Wiel ve Hasan Ali Kaldırım, 1 maç sonra tekrar ilk 11'de forma giydi. Osmanlıspor deplasmanında sakatlıkları nedeniyle oynayamayan iki futbolcu, Aytemiz Alanyaspor maçında formalarına kavuştu. Van der Wiel ve Hasan Ali Kaldırım'ın takıma dönmesiyle Osmanlıspor maçında ilk 11'de forma şansı bulan İsmail Köybaşı ile Şener Özbayraklı yedek kulübesinde bekledi.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK
Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor maçına 5 futbolcusundan yoksun çıktı.Sarı-lacivertlilerde uzun süredir sakatlığı devam eden Jose Fernandao'nun yanı sıra Feyenoord maçında sakatlanan Jeremain Lens kadroda yer almadı. Milli takımlarından sakat dönen Ozan Tufan, Moussa Sow ve Salih Uçan da Aytemiz Alanyaspor maçında takımlarını yalnız bırakmak zorunda kaldı.

KADIKÖY'DE 9 AY SONRA GÜNDÜZ MAÇI
Fenerbahçe, Kadıköy'de 9 ay sonra ligde gündüz maçına çıktı. Süper Lig'de Ülker Stadı'nda son gündüz maçını geçen sezonun 19. haftasında 24 Ocak'ta Çaykur Rizespor'la oynayan sarı-lacivertliler, sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

TRİBÜNLER YİNE DOLMADI
Fenerbahçeli taraftarlar, bu sezon diğer maçlarda olduğu gibi Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında da tribünleri dolduramadı. Havanın güzel olması maçın erken saatten oynanmasına rağmen sarı-lacivertli taraftalar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Maçı yaklaşık 20 bin Fenerbahçeli taraftar takip etti. Aytemiz Alanyaspor'u 200 kadar taraftarı konuk takım tribününden destekledi.

FENERBAHÇE İLE AYTEMİZ ALANYASPOR İLK KEZ
Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, bu sezon ilk defa Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akdeniz temsilcisine daha önce Türkiye Kupası'nda ve özel maçlarda rakip olmuştu.

BA, ESKİ TAKIMINA KARŞI
Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Abdoulaye Ba, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı mücadele etti.Geçen sezon Portekiz'in Porto takımından kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelen Ba, sezon sonunda sarı-lacivertlilerden ayrılmıştı. Ba, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

KALPAR'DAN 2 DEĞİŞİKLİK
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Fenerbahçe karşısında son maça göre takımın 2 değişiklik yaptı. Kalpar, sahasında Medipol Başakşehir'e 5-0 kaybeden takımında kaleci Haydar Yılmaz ile Wilde Donald Guerrier'i Fenerbahçe karşısında oynatmadı. Tecrübeli teknik adam bu isimlerin yerin formayı kaleci Zdenek Zlamal ile Isaac Sackey'e formayı verdi.

"Fenerbahçe 1-1 Aytemiz Alanyaspor" haberi, 16 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 16 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe 1-1 Aytemiz Alanyaspor haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe 1-1 Aytemiz Alanyaspor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  2. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  3. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  4. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  5. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  6. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  7. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  8. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  9. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  10. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  11. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  12. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  13. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  14. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  15. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  16. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  17. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  18. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  19. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  20. 20:57 UAD, İsrail'e karşı açılan soykırım davasında yeni önlemler aldı
Spor Haberleri