Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinde FETÖ gerginliği

Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinde FETÖ gerginliği

Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinde FETÖ ger... Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta maçında Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 3. dakikada Mossoro...

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta maçında Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 3. dakikada Mossoro kaydetti. Medipol Başakşehir'den 54. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de ise 78. dakikada Mehmet Topal kırmızı kart görerek oyundan atıldılar. Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir lige 3 puanla başlarken, Fenerbahçe ilk haftayı puansız kapattı.

TRİBÜNDE FETÖ GERGİNLİĞİ!
Fenerbahçeli taraftarlar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" Fetö içerikli Galatasarayaleyhine tezahüratlar yapınca Başakşehir tribününde bulunan bazı Galatasaraylılar ile gerginlik yaşandı. Tribündekiler Fenerbahçe taraftarına doğru yürürken Fenerbahçeliler de o tarafa doğru hareketlendi. Daha sonra gerginlik büyümeden yatıştırıldı.

DEV TÜRK BAYRAĞI!
Başakşehir Stadı'nda dev bir Türk bayrağı'nın yanı sıra tüm şehitlerin isminin yazıldığı bir pankart, "tek bayrak tek devlet" ve "tek vatan tek millet" yazılı pankartlar asıldı. Ayrıca maraton tribüne bir Türk bayrağı daha asılırken daha sonra bu bayrak kaldırıldı.

Medipol Başakşehir'de, Fenerbahçe maçı öncesinde 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.  Dardanelspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan golcü oyuncu Mehmet Batdal'ın, bu akşam forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Golcü futbolcu, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetsk'e karşı da oynayamamıştı. Mehmet'in, bu maça yetişmemesi durumunda teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Arnavut golcü Sokol Cikalleshi'yi ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Mehmet Batdal'ın yanı sıra İtalyan oyuncu Stefano Napoleoni ve Alparslan Erdem de sakatlıkları süren diğer oyuncular. 
Geçen sezon 59 puan toplayan Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi transfer döneminde kadrosunu Eren Albayrak, Samuel Holmen, Dieng, Attamah ve Cengiz Ünder ile güçlendirdi. Turuncu-lacivertliler, sözleşmesi biten Semih Şentürk ve St. Pauli'ye transfer olan Enver Cenk Şahin ile yollarını ayırdı.

Sarı-lacivertli futbol takımı, lig tarihinde geride kalan 58 sezondaki ilk hafta maçlarında 38 galibiyet, 9 yenilgi aldı. Sezona, deplasmanda Medipol Başakşehir maçıyla başlayacak Fenerbahçe, rakip sahalardaki 19 açılış maçında 7 kez galip geldi, 6 kez yenildi, 6 kez de berabere kaldı - Fenerbahçe, dış sahalardaki son 7 açılış maçından 6'sında puan kaybetti      

Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, 34 haftalık maratonu yine deplasmanda yapacağı Adanaspor karşılaşmasıyla tamamlayacak  Kendi adına sezonun ilk derbisinde 11. haftada Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, 13. haftada Beşiktaş ile yine Kadıköy'de karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu deplasmanda yapacağı Medipol Başakşehir maçıyla açacak Fenerbahçe, 34 haftalık maratonu yine rakip sahada, Adanaspor mücadelesiyle noktalayacak.               

Sarı-lacivertli ekip, ilk bölümü 16, ikinci bölümü ise 18 hafta sürecek ligde, devre arası öncesindeki son maçını deplasmanda Trabzonspor ile yapacak. Sezonun ikinci bölümünü 17. haftadaki Adanaspor maçıyla açacak Fenerbahçe, 34 hafta sürecek maratonu deplasmanda aynı takımla yapacağı maçla tamamlayacak.        

İki takım Süper Lig'de 16 kez karşılaştı: Fenerbahçe sekiz, Başakşehir altı kez kazandı. Fenerbahçe'nin, lig tarihinde mağlubiyet oranının daha yüksek olduğu başka bir eşleşme yok.

"Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinde FETÖ gerginliği" haberi, 21 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 21 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinde FETÖ gerginliği haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe Başakşehir mücadelesinde FETÖ gerginliği 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:03 Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Aşk Yaşıyor: İlk Kez El Ele Görüntülendi!
  2. 15:02 Fırtına Alarmı! İzmir'de Bu Akşam Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor
  3. 14:51 Fenerbahçe Opet,Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı'yı Yenerek Şampiyon!Kutlama'daki Fotoğraf Gündem Oldu
  4. 14:47 Koç Holding, dolandırıcılıkla ilgili bir uyarıda bulundu
  5. 14:47 Rakıya zam geliyor: Tarih açıklandı
  6. 14:45 Rakı severlere kötü haber: TBYD Başkanı zam için tarih verdi!
  7. 14:42 Araç Kiralama Giderlerinde Kamuda İsraf Alarmı
  8. 14:34 Sığınmacıları Ruanda'ya Gönderme Kararı: İngiltere'nin Tartışmalı Adımı
  9. 14:31 Güneş Kremi: Yaz Aylarının Vazgeçilmezi ve Cilt Dostu Koruyucunun Faydaları!
  10. 14:30 Heyecanla Beklenen Ölümlü Dünya 2'nin Netflix Yayın Tarihi Belli Oldu!
  11. 14:30 Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden müjde! 1 Mayıs itibariyle 1 TL'ye düşürülüyor
  12. 14:26 Boeing'in 787 Üretimindeki Sorunlar ve FAA Gözetimi: Havacılık Devi Zorluklarla Karşı Karşıya
  13. 14:24 ABD Kısıtlamalarına Rağmen: Nvidia Çipleri Çin'de Alıcı Buluyor
  14. 14:20 Kağıthane'de Tehlikeli Yolculuklar: Çocuklar Risk Altında!
  15. 14:15 Türkiye'nin iş gündemi Beştepe'de: Çalışma Meclisi'nde neler konuşulacak?
  16. 14:15 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  17. 14:09 Albanese, Elon Musk'ı Twitter'daki Tutumu Nedeniyle Eleştirdi
  18. 14:06 Kayseri’den milli takıma 13 sporcu birden gitti!
  19. 14:06 Beşiktaş Transfer Çalışmaları: Nicolas Valentini İddiaları ve Boca Juniors'tan Açıklama
  20. 14:03 Duracell ve Doğa Koleji İş Birliğiyle Atık Pil Toplama Kampanyası: Battery Friend Forever
Spor Haberleri